آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرماندار تربت جام: قطع گاز دست من نیست! + فیلم

  • کد خبر: ۱۴۵۷۲۸
  • ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۳
فرماندار تربت جام: قطع گاز دست من نیست! + فیلم
تعدادی زیادی از مردم تربت جام که از وضعیت گاز رسانی در این شهرستان گلایه داشتند با حضور در مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان خواستار پاسخگویی فرماندار و دیگر مسئولان شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وضعیت گازرسانی در تربت جام در چند روز گذشته در شرایط بحرانی قرار گرفته است. درحالی که از روز چهارشنبه گاز در بعضی مناطق شهر تربت جام با قطعی مواجه شده است.

با این حال مسئولان از روز گذشته بارها بر حل مشکل مردم تربت جام تاکید کرده‌اند. اما امروز دوشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۱ تعدادی زیادی از مردم تربت جام که از وضعیت گاز رسانی در این شهرستان گلایه داشتند با حضور در مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان خواستار پاسخگویی فرماندار و دیگر مسئولان شدند.  

حسن جمشیدی، فرماندار تربت جام در پاسخ به اعتراض مردم درباره قطعی گاز در این شهر می‌گوید: هیچ کس در استان نمی‌تواند جایی را قطع کند یا وصل کند.

وی ادامه داد: این مشکل (قطعی گاز) مال امروز نیست که من بتوانم (آن را) وصل کنم.

جمشیدی تاکید کرد: اگر دمای هوا به ۱۰ درجه زیر صفر برود، گاز قطع می‌شود.

فرماندار تربت جام گفت: ترکمنستان شرایط مشابه ما دارد و آنها گاز صادراتی به ایران را قطع کرده‌اند.

اینجا ببینید:

تعداد بازدید : 237

در ویدئوهایی که مخاطبان شهرآرانیوز از تربت جام برای ما فرستاده‌اند، مردم روایت‌های غم انگیزی از روزهای سرد و بی گاز دی ماه ۱۴۰۱ دارند.

آنها می‌گویند که چند روز است که گاز اکثر مناطق این شهر قطع است. اگر فشار گاز کم است چرا آن را سهمیه‌بندی نمی‌کنند؟

یکی دیگر از زنان تربت جام نیز می‌گوید: الان ما سه روز است گاز نداریم. بچه کوچک داریم. کلالی برای چه گاز دارد من ندارم؟ بچه‌های ما شب ها با لباس گرم میخوابند. خدا شاهده ما را یخ زده است.

یکی از این افراد می‌گوید که ما بچه‌هایمان را با سشوار گرم می‌کنیم.

یکی دیگر از شهروندان تربت جام در حالی که خود را با لباس زمستانی و کلاهی پشمی پوشانده است می‌گوید ما پنج شب است که گاز نداریم. سئوال ما این است که چرا به ما اطلاع رسانی نکردند که میخواهیم گاز شما را قطع کنیم؟

یکی دیگر از شهروندان تربت جام نیز با طرح این سوال که وظیفه ستاد بحران چیست؟ می‌گوید: مگر ما نمیدانستیم که قرار است هوا سرد شود؟ شما بیایید ببینید من بچه 3 ماهه خود را چگونه گرم می‌کنیم.

آنها با انتقاد از قیمت بالای کپسول و هیتر برقی از عدم توانایی مسولان در مدیریت شرایط بحرانی زمستان انتقاد می‌کنند.

یکی دیگر از شهروندان تربت جامی می‌گوید که من گلخانه دارم، با هزار مکافات ۱۰۰ میلیون تومان وام گرفتم. حالا همه گل ها یخ زده اند.  یک دانه کپسول هم نداده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->