تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

نام احتمالی گوشی تاشوی صدفی سامسونگ مشخص شد

  • کد خبر: ۱۴۶۵۱
  • ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۵
نام احتمالی گوشی تاشوی صدفی سامسونگ مشخص شد
شنیده‌ها حاکی از آن است که در نام گوشی تاشوی بعدی سامسونگ دیگر از واژه تاشو(Fold) استفاده نخواهد شد و احتمالا گوشی جدید این شرکت که تاکنون گوشی تاشوی صدفی لقب داشت، "گلکسی Z فلیپ"(Galaxy Z Flip) نام خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرا نیوز، سامسونگ ممکن است دیگر روی نام "گلکسی فولد"(Galaxy Fold) اصرار نداشته باشد، چرا که یک افشا کننده خوش سابقه محصولات سامسونگ با نام کاربری "Ice Universe" در توییتر که تاکنون قابل اعتماد نشان داده است، ادعا کرده که گوشی تاشوی صدفی جدید سامسونگ نه با نام‌های شایعه شده از قبیل "Galaxy Fold 2" و "Bloom" بلکه به نام "Galaxy Z Flip" معرفی خواهد شد.

در حالی که ادله چندانی در تأیید این ادعا وجود ندارد، اما از طرفی خوش سابقه بودن این حساب کاربری در افشای اطلاعات محصولات سامسونگ و از طرفی همخوان بودن این ادعا با محور تا شدن Z مانند این گوشی جدید باعث می‌شود این نام دور از انتظار نباشد.

گفته می‌شود این گوشی اواخر ماه فوریه در کنفرانس جهانی همراه با پرچم‌دار جدید سامسونگ از سری "گلکسی اس"(Galaxy S) رونمایی خواهد شد.

این کاربر توییتر همچنین بر این باور است که پرچمدار جدید سامسونگ نیز از ترتیب نام‌گذاری‌های قبلی پیروی نخواهد کرد و "گلکسی S20" نام خواهد گرفت.

چیزهای کمی در مورد آنچه این گوشی تاشوی جدید خواهد داشت، مشخص شده است، از جمله اینکه احتمالا دارای یک دوربین جلو به شکل "سوراخ پانچ"(hole-punch)، حسگر اثر انگشت خارجی(نه زیر نمایشگر) و یک نمایشگر خارجی کوچک برای اعلان‌ها باشد.

دقیقاً مانند مدل احیا شده "RAZR" موتورولا، گوشی "Galaxy Z Flip" نیز بیشتر بر یک طراحی جمع و جور و استفاده حداکثری از قابلیت تا شدن نسبت به حداکثر رساندن فضای صفحه نمایش متمرکز شده است. در نتیجه احتمالا قیمت کمتری خواهد داشت، اگرچه با توجه به نوظهور بودن گوشی‌های تاشو هنوز نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که این گوشی‌ها با قیمت ارزان وارد بازار شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->