فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین زیر ذره بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور
سرخط خبرها

اخذ مالیات از خودرو‌های میلیاردی و خانه‌های لوکس در بودجه سال آینده

  • کد خبر: ۱۴۶۸۸
  • ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۰
اخذ مالیات از خودرو‌های میلیاردی و خانه‌های لوکس در بودجه سال آینده
رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس در مورد مصوبات این کمیسیون گفت: اخذ مالیات از خانه‌های لوکس ۱۰ میلیارد تومان و بالاتر و خودرو‌های لوکس بالای یک میلیارد تومان در بودجه سال آینده مصوب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا تاج گردون  با بیان این که بودجه دولت برای سال آینده با کسری همراه است افزود: مراحل اولیه گزارش تلفیق بودجه سال آینده تا ۱۰ روز آینده به اتمام می‌رسد و در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد.

 

وی در خصوص میزان فروش نفت و سهم آن در بودجه سال آینده ادامه داد: برای سال آینده نرخ فروش نفت حدود یک میلیون بشکه در روز پیش بینی شده این در حالی است که در شرایط فعلی و تحریم‌های نفتی حدود ۶۰۰ هزار بشکه نفت به فروش می‌رسد.

 

تاج گردون درباره موضوع فروش اموال مازاد و اوراق مشارکت تصریح کرد: معتقدیم برای اجرایی شدن این موارد باید اختیارات بیشتری به دولت داده شود در جلسه سران هم موضوع واگذاری اختیارات بالاتر به بورس و وزارت اقتصاد و ... مطرح شده، اما در کمیسیون دولت این موضوع به طور کامل دیده نشده است.

 

وی گفت: دولت برای اجرای لوایح و تخصیص بودجه در سال آینده با کسری مواجه است، اما به اعتقاد بنده اگر بخش مولدسازی دولت، دارایی‌ها را خوب و مناسب اختصاص دهد و اختیارات بخش‌های مولد هم افزایش یابد احتمال دارد کسری بودجه به زیر ۱۱۰ هزار میلیارد تومان برسد.

 

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس خاطر نشان کرد: کمیسیون تلفیق در خصوص عرضه قیر مجانی به بخش‌ها به نحوه عرضه تهاتری این کالا رأی داد، زیرا نمایندگانی هستند که فکر می‌کنند قیری به دستشان می‌رسد و آن را صرف خرج بخش و شهر خود می‌کنند و تمام، اما حقیقت این است که چنین قیری وجود ندارد و اگر قرار به تخصیص حدود ۴ میلیون تن قیر باشد باید از اعتبارات عمرانی کاهش پیدا کند و کسر شود. البته در این بین یک نوع فساد هم شکل خواهد گرفت.

 

او ادامه داد: وقتی حواله قیر از وزارت راه صادر می‌گردد به گونه‌ای است که معمولاً وزارتخانه‌ها پولی برای این موضوع ندارند پس به پیمانکار خود می‌گویند بخشی از قیر را بابت دستمزد بردار و بفروش و به این ترتیب فساد شکل می‌گیرد.

 

نماینده مجلس درباره قیمت حامل‌های انرژی در لایحه بودجه سال آینده گفت: بحث حامل‌های انرژی بسته و تصمیم به اجرای آن گرفته شد.

 

تاجگردون در مورد پیشنهاد قیمت گذاری حامل‌های انرژی افزود: دو سوم مصرف کنندگان سوخت در حال حاضر از سهمیه خود استفاده می‌کنند وبا توجه به اینکه اگر نرخ بنزین به صورت تک نرخی و بر فرض ۲ هزار تومان تعیین گردد عملاً قیمت ۳۵ درصد افزایش یافته است.

 

او اضافه کرد: سهمیه اختصاص یافته بنزین امکان اصلاحاتی دارد که در حال حاضر قابل پیش بینی نیست.

 

تاجگردون در مورد پلکانی شدن اخذ مالیات بر حقوق گفت: در سال ۹۷ ـ ۹۸ کسانی که حقوق بالایی داشتند دریافتی شان رشدی نکرد، زیرا نرخ رشد حقوق آن‌ها نسبت به افزایش ۳۵ درصدی مالیات بسیار پایین بود در نتیجه عایدی این افراد در مقایسه با سال ۹۶ تغییر چندانی نداشت.

 

او ادامه داد: برای اولین بار خانه‌های لوکس ۱۰ میلیارد تومان و بالاتر، مشمول مالیات سالیانه می‌شوند. همچنین اعمال مالیات بر خانه‌های خالی که در تهران فراوان داریم هم سال آینده به همت شهرداری‌ها عملیاتی می‌گردد و اخذ مالیات برای خودرو‌های لوکس بالای یک میلیارد تومان در بودجه سال آینده مصوب شد که لازم الاجرا خواهد بود.

 

تاجگردون اضافه کرد: امسال در مرکز پژوهش‌ها سیستم اطلاعات بانکی و اطلاعات حساب‌ها به هم متصل شده اند که فرار مالیاتی را به حداقل ممکن برساند.


او در خصوص الزام استفاده از سامانه فروش متصل به سازمان امور مالیاتی گفت: در مصوبات اخیر کمیسیون تلفیق وکلا و دفاتر وکالت هم به منظور استفاده از سامانه فروش متصل به سازمان امور مالیاتی کشور موظف شده اند.

 

تاجگردون ادامه داد: استفاده از سامانه فروش متصل به سازمان امور مالیاتی شامل همه صنوف می‌باشد و فقط مربوط به دو رسته شغلی پزشکان و وکلا نمی‌شود.


رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: زمانی که مصوبه‌ای تأیید گردد و دولت آن را اجرا کند به گونه‌ای که به ضرر مردم باشد ما از حرف خودمان می‌گذریم، زیرا مجری مصوبه، دولت است. نه تنها بانک مرکزی بلکه همه دستگاه‌ها با تخصیص ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی مشکل دارند، اما فعلاً آقای رئیس جمهور بر این باور است که ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی حلال گرانی و مشکلات اقتصادی در جامعه است البته ما به دنبال قانع کردن دولت در این زمینه هستیم.

 

تاجگردون در خصوص اعمال ۵۰ درصد مالیات در مناطق آزاد افزود: نمی‌شود به سرمایه گذاری که با علم به معاف از مالیات بودن مناطق آزاد، اقدام به سرمایه گذاری کرده بگوییم که امسال باید ۵۰ درصد مالیات پرداخت کند.

 

او در خصوص همسان سازی نظام دریافت حقوق بگیران و بازنشستگان گفت: در بودجه سال آینده درصدی به این موضوع اختصاص یافته است و دریافتی این عزیزان افزایش خواهد یافت.

 

رییس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: در مورد پرداخت مطالبات دولت به تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی سازوکاری طراحی و تصویب شد که بر طبق آن دولت باید در سال ۹۹ رقمی برابر ۵۰ هزار میلیارد تومان به صورت هر سه ماه یکبار به صندوق بازنشستگی و تأمین اجتماعی پرداخت نماید. ۳۰ درصد از این مبلغ به عنوان گام اول همسان سازی مستمری بگیران تأمین اجتماعی خواهد بود.

 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->