کارتال در رختکن پرسپولیس: اول سهمیه، بعد قهرمانی رفیعی چطور بازوبند را از کنعانی و علیپور گرفت؟ کارتال برای جذب بازیکن اقدام می‌کند تمدید قرارداد بی‌سروصدای درویش با هافبک ۳۵ساله پشت‌پرده عجیب پرداخت مالیات باشگاه پرسپولیس متن و حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی+ویدئو بودجه رؤیایی آموریم برای تقویت منچستریونایتد چرا خشن‌ترین سرمربی لیگ برتر مجوز بازگشت گرفت؟ | معمای الهامی و کمیته انضباطی مجیدی سرمربی استقلال نمی‌شود مدافع استقلالی در تیررس پرسپولیس بازگشت محرمی به پرسپولیس؟ بازگشت میلوشویچ به تمرین نساجی سرپرست میهمان چند روزه باشد | ورزش خراسان رضوی، بی‌تاب ثبات موضع تند مدیرکل مستعفی ورزش استان به مشاور ورزشی استاندار فرهاد مجیدی: با فشار هواداران، مربی استقلال شدم درآمد بادآورده گرینوود برای منچستریونایتد برنامه کارتال بعد از زدن قید جذب ستاره جوان لیگ عملکرد ضعیف ارونوف در ۲ بازی اخیر پرسپولیس اتفاق عجیب در تک گل پرسپولیس به نساجی! دی‌بروینه در فکر ماندن در لیگ انگلیس
سرخط خبرها

مسابقات جهانی، آموزشگاهی برای ملی‌پوشان

  • کد خبر: ۱۴۸۵۴۴
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۲
مسابقات جهانی، آموزشگاهی برای ملی‌پوشان
سرمربی تیم‌ملی هندبال از اهداف و عملکرد تیمش در لهستان گفت

وسلین وویوویچ، سرمربی تیم‌ملی هندبال، در پایان مسابقات هندبال قهرمانی مردان جهان درباره عملکرد تیم‌ملی اظهارنظر کرد و گفت: تجربه بازی در چنین تورنمنت بسیار بزرگی را نداشتیم. برخی بازیکنان ما در این رویداد عصبی بودند و برخی دیگر کیفیت بسیار خوبی را در بازی‌ها از خود به نمایش گذاشتند. درست است که به هدف اولیه‌مان یعنی رسیدن به مرحله اصلی رقابت‌ها دست یافتیم، اما من همیشه به‌دنبال نتایج بهتر و جایگاه‌های بالاتر هستم.

سرمربی تیم‌ملی هندبال مردان درباره بازی‌کردن مقابل تیم‌های بزرگی مانند فرانسه، اسلوونی و اسپانیا گفت: بازی‌کردن برابر تیم‌های قدرتمندی مانند فرانسه، اسپانیا و اسلوونی کار آسانی نیست. این رویداد یک آموزشگاه بسیار خوب برای بازیکنان ملی‌پوش ایران بود. از ابتدای امضای قراردادم با فدراسیون هندبال تا آغاز رقابت‌های قهرمانی جهان تلاش کردم بازیکنان را برای آنچه در این رویداد بسیار مهم در انتظار آن‌هاست، آماده کنم؛ اما شاید برخی‌ها گفته‌های من را تا آغاز دیدار‌های تیم‌ملی در رقابت‌های قهرمانی جهان جدی نگرفتند.

او درباره ترکیب بازیکنان جوان و باتجربه گفت: من کسی هستم که از چالش‌های بزرگ ترسی ندارم و برای من جوان یا مسن‌بودن یک بازیکن اهمیتی ندارد، بلکه برای من کیفیت خوب یا بد بازیکن مهم است. ترکیب بازیکنان جوان و باتجربه همیشه خوب است، اما وقتی که بر سر دوراهی قرار می‌گیرید، یک بازیکن جوان را در ترکیب قرار می‌دهید و نمی‌خواهید این انتخاب اشتباه باشد. من فکر می‌کنم در لیگ هندبال ایران بازیکنان جوان بسیاری حضور دارند که توانایی رسیدن به تیم‌ملی را دارند.

زمان شکست‌دادن اروپایی‌ها خواهد رسید

سرمربی تیم‌ملی هندبال درباره اینکه تیم‌ملی می‌توانست عملکرد بهتری در دیدار مقابل مونته‌نگرو و لهستان داشته باشد، گفت: به‌زودی زمان آن فرامی‌رسد که تیم‌های هندبال ایران تیم‌های اروپایی را شکست دهند. ما مقابل مونته‌نگرو و لهستان به‌دلیل اشتباهات فنی زیاد شکست خوردیم و این مشکل با تمرینات زیاد و انجام دیدار با تیم‌های قدرتمند برطرف خواهد شد.

من هنوز همه بازیکنان شاغل در لیگ هندبال ایران را به‌صورت کامل نمی‌شناسم و به همین دلیل، توصیه‌های اولیه را از همکارانم در تیم‌ملی گرفتم. افرادی که می‌گویند در تیم‌ملی چندین بازیکن با سن زیاد داریم، شاید درست بگویند، اما تا پیش از حضور بازیکن در زمین و بازی‌کردن برابر تیم‌های حریف، من نمی‌توانم آن بازیکن را کنار بگذارم.

این را نیز در نظر بگیرید که ما بازیکنانی با سن بیشتر در تیم‌ملی داشتیم که در قهرمانی جهان عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشتند و همین هم سبب شد عملکرد تیم‌ملی در این رویداد خوب باشد. او درباره پیشرفت و حضور موفق‌تر تیم‌ملی ایران و نیاز‌های هندبال ایران هم گفت: برای پیشرفت بیشتر در هندبال ایران نیازمند داشتن یک لیگ قوی‌تر، باشگاه‌های قوی، داوران خوب و البته دادن فضای خوب به تیم‌ملی هستیم. تیم‌ملی باید بازی‌های تدارکاتی بین‌المللی بیشتری داشته باشد و مربیان هندبال ایران باید روند هندبال جهان را دنبال کنند.

البته همه این‌ها فقط از طریق فدراسیون میسر نخواهد شد و نهاد‌های مختلف دولتی باید بیشتر از فدراسیون هندبال ایران پشتیبانی کنند. افتخار می‌کنم که عهده‌دار سرمربیگری تیم‌ملی هندبال ایران بودم و هرجایی که می‌روم، تلاش می‌کنم درباره ایرانیان بهترین‌ها را بگویم و این تفکری را که از مردم ایران در برخی‌ها وجود دارد، بهبود ببخشم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->