۱۰ فیلم کوتاه برتر از نگاه تماشاگران‌ در دومین روز جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه تهران به ایستگاه پایانی رسید + زمان و مکان اختتامیه تصویری جالب از الناز شاکردوست در پشت صحنه «کج پیله» + عکس انتشار کتابی تازه درباره ساختار مدها در موسیقی دستگاهی ایران نامزدهای جشنواره «عروسکخونه» اعلام شدند وزیر فرهنگ‌ و ارشاد: جشنواره فیلم کوتاه، رویای جوانان در سینما مخاطبان «کنکل» همچنان چشم‌انتظار قسمت جدید نگاهی به قسمت اول سریال «بامداد خمار» پشت پرده سرقت‌های سریال «الگوریتم» جشنواره فیلم کوتاه تهران زیر ذره‌بین رسانه‌ها پرونده عجیب سریال «بامداد خمار» و چالش حقوقی عواملش | واکنش تهیه‌کننده و پاسخ پلتفرم پخش کننده جزئیات سریال تازه مهران مدیری | «شش‌ماهه» در آستانه پخش سجاد بابایی و بهزاد خلج در پشت صحنه فیلم «مجنون» + عکس ویدئو | انتقاد کارگردان «یوز» از شوخی‌های جنسی در سینما فراخوان نخستین جشنواره ملی «داستان ایثار» منتشر شد «خانم مارپل» روی آنتن شبکه تماشا + زمان پخش هادی حجازی‌فر: کارگردان «ناتوردشت» جسارت ساخت اثری متفاوت را داشت کنسرت سیروان خسروی لغو شد مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) فهرست اولیه نامزدهای جوایز فیلم مستقل بریتانیا اعلام شد | فیلم کوثر بن‌هنیه در میان نامزدهای بهترین فیلم بین‌المللی
سرخط خبرها

درباره رضا محقق، تهیه کننده پرحاشیه چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر

  • کد خبر: ۱۴۸۸۹۵
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۶
درباره رضا محقق، تهیه کننده پرحاشیه چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر
همزمان با راه‌یابی فیلم سینمایی «چرا گریه نمی‌کنی؟» به کارگردانی علیرضا معتمدی به بخش اصلی چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر، حواشی ایجاد شد که رضا محقق را به یک تهیه‌کننده جنجالی بر سر زبان‌ها انداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، سید رضا محقق متولد ۱۳۶۱ است و دکتری فقه و حقوق دارد. او تهیه کننده فیلم‌های «چرا گریه نمی‌کنی»، «عاشقی با اعمال شاقه»، «او خوب سنگ میزند»، است.

او همچنین «نگاهی به آسمان»، «او خوب سنگ می‌زند»، «ممیرو»، «ایرو»، «آبی به رنگ آسمان» را تهیه کنندگی کرده است.

محقق که برای فیلم «ممیرو» جایزه نتپک آسیا و فیبرشی بوسان را دریافت کرده است اکنون سریال «عقرب عاشق» را به کارگردانی حسین سهیلی زاده برای شبکه خانگی تهیه می‌کند.

لری‌خواندن برادر رضا محقق در اختتامیه جشنواره بوسان

درباره رضا محقق، تهیه کننده پرحاشیه چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر

اواخر مهرماه خبری عجیب در رسانه های داخلی و بین‌المللی منتشر شد. هادی محقق، کارگردان فیلم «ممیرو» و برادر رضا محقق، پس از دریافت جایزه‌اش از جشنواره فیلم پوسان در کره جنوبی آهنگ لری خواند.

حاشیه‌های حضور در جشنواره فجر

حضور رضا محقق به تنهایی در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجرهمزمان با راه‌یابی فیلم سینمایی «چرا گریه نمی‌کنی؟» به کارگردانی علیرضا معتمدی به بخش اصلی چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر، حواشی ایجاد شد که رضا محقق را به یک تهیه‌کننده جنجالی بر سر زبان‌ها انداخت.

او در واکنش به تحریم جشنواره فیلم فجر توسط عوامل فیلمش گفته بود:

همواره کارگردان و بازیگران یک فیلم در اختیار تهیه‌کننده هستند و این تهیه‌کننده است که برای یک فیلم تصمیم می‌گیرد. بازیگر در فیلم بازی‌اش را کرده و حق و حقوقش را هم گرفته است. این بازیگران چرا شبکه نمایش خانگی را که ماهیانه دو سه میلیارد از آن درآمد دارند را تحریم نمی‌کنند؟ آیا شبکه نمایش خانگی جزو سینما نیست؟ چرا فیلم‌های خودشان را تحریم نمی‌کنند؟ اگر قرار بر انصاف است باید این‌ها را جواب بدهند. من فیلمی ساخته‌ام که برایش زحمت کشیده‌ام و کسی حق ندارد به من بگوید که اجازه دارم کارم را به جشنواره بدهم یا ندهم!

 


بیشتر بخوانید:

ویدئو | انتقاد تند «سید رضا محقق» تهیه کننده «چرا گریه نمی‌کنی؟»


 

گزارش خطا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->