انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس پخش زنده بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هایجک استقلال از پرسپولیس خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد آشورماتوف ازبک مدافع جدید استقلال ۴ دستیار اسکوچیچ مربیان آینده پرسپولیس ستاره سپاهان خارج از لیست دیوگو ژوتا، بازیکن لیورپول درگذشت + علت فوت و فیلم محل حادثه وریا غفوری در آستانه بازگشت به استقلال| ساپینتو هم راضی است؟ تلاش درویش برای جلب رضایت علی دایی تردید اسکوچیچ درخصوص ستاره استقلال کارتال به بازگشت به پرسپولیس فکر می‌کند باقری شاکی از درویش ساپینتو به مدیران استقلال: علی کریمی را می‌خواهم
سرخط خبرها

واکنش رضاوند به درگیری با قایدی

  • کد خبر: ۱۴۹۴۵۸
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۹
واکنش رضاوند به درگیری با قایدی
آرش رضاوند، هافبک میانی استقلال مدعی شده درجریان بازی با نفت مسجد سلیمان هیچ درگیری با مهدی قایدی نداشته است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، جدل لفظی آرش رضاوند و مهدی قایدی ماجرایی نبود که از دید رسانه‌ها پنهان بماند و عکس‌های مربوط به این بحث دو نفره در رسانه‌ها دست به دست می‌شود.  

با این حال آرش رضاوند که درمتن این جروبحث قرار داشت منجر هرگونه بحث جدی با قایدی شده است. رضاوند می‌گوید: «همیشه از این اتفاقات رخ می‌دهد. شما ببینید ما بازی قبل را بردیم، یک حاشیه‌ای برای تیم درست کردند، بازی امروز نیز این‌گونه است. همیشه از این اتفاقات برای استقلال رخ می‌دهد. هیچ بحث خاصی نبود. موقعی که پنالتی را به دست آوردیم، یکی دو نفر از بچه‌ها گفتیم سجاد شهباززاده این ضربه را بزند. خود مهدی بنده خدا گفت اگر سجاد می‌خواهد، بیاید و پنالتی را بزند، ولی او نمی‎‌خواهد بزند. سجاد نیز گفت مهدی بزند تا هت تریک کند. صحبت‌ها در همین حد بود. حتی پس از آن، سجاد رفت و مهدی را بغل کرد و در رختکن نیز با همدیگر صحبت کردیم. این چیز‌ها طبیعی است. حتی نیمار و امباپه سر پنالتی با یکدیگر دعوا می‌کنند. ما دعوایی نکردیم. چون شرایط تیم خوب است، خیلی‌ها دنبال حاشیه هستند. واقعیت این است اتفاقی رخ نداد. بحث درباره زدن پنالتی بین سجاد و مهدی بود که در نهایت قایدی آن را زد.»

با این حال گفته می‌شود مدیران باشگاه استقلال قصد دارند درباره این ماجرا تذکری به رضاوند و قایدی بدهند تا در بازی‌های آینده دوباره چنین صحنه‌ای تکرار و به سوژه رسانه‌ها تبدیل نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->