تنها ۱۵ درصد دانشجویان از طریق کنکور وارد دانشگاه می‌شوند سامانه «سو» زبان مردم در بیان دغدغه‌ها و دیده‌بان رفع مشکلات شهری است ظرفیت ۲ برابری کاروان عمره دانشگاهیان در سال ۱۴۰۴ | مهلت ثبت‌نام فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر) به پایان می‌رسد اعلام نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ به تعویق افتاد | زمان جدید انتشار نتایج اقداماتی برای کاهش آمار طلاق در مجتمع قضایی شهید مطهری مشهد | میانجیگری برای حفظ خانواده معجزه هنردرمانی در مراکز توانبخشی | ۱۰۶۱ «خانه هنر» در مراکز بهزیستی کشور برگزار می‌شود آغاز تورهای گردشگری در تربت‌حیدریه با آغاز فصل برداشت زعفران سرنوشت توله خرس گمشده پارک پردیسان در هاله‌ای از ابهام قامتی: مشکلات اقتصادی خراسان رضوی با راهکارهای تسهیلگرانه برطرف می‌شود درمان آب مروارید در مشهد، هم‌سطح کشور‌های پیشرفته پرونده «شهید سلامت» دکتر رهام مهدوی‌نیا در مشهد پس از پیگیری‌های مداوم تأیید شد ۳ رکن اساسی سلامت کودکان را بشناسید ۴ دلیل شیوع سرطان در استان‌های شمالی | مراقب ماهی شور باشید پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از دوشنبه (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴) داغی و سوزش کف پا نشانه چیست؟ راهکاری برای رفع گرفتگی بینی | خلط پشت حلق را چگونه درمان کنیم؟ آیا قطره‌های چشمی جایگزین عینک مطالعه می‌شوند؟ ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند درمانگاه‌های مشهد گرفتار مشکلات مالی هستند| زنجیره ورشکستگی مراکز درمانی باید قطع شود علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فاصله‌هایی که باید یاد بگیریم

  • کد خبر: ۱۵۰۲۹۱
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴
فاصله‌هایی که باید یاد بگیریم
همه آنچه که در محیط اطراف می‌بینیم و گاهی رنجمان می‌دهد همیشه مستلزم تعریف قوانین سختگیرانه نیست بلکه نیازمند تربیتی است که در فضای کوچک خانواده تعریف می‌شود.

نفر پشت سر آن قدر نزدیک ایستاده که چند باری باید به نشانه تذکر برگردی و نگاهش کنی تا فاصله اش را حفظ کند. جدا از اینکه باید امنیت کارت بانکی ات را در همین چند دقیقه‌ای که ایستاده‌ای تا پول از خودپرداز بگیری باید حفظ کنی، این میزان رعایت نکردن فاصله فیزیکی هم آزاردهنده است. وارد بانک می‌شوی و نوبت می‌گیری. شماره ات که خوانده می‌شود هم زمان با تو چند نفر دیگر کنارت ایستاده اند که یکی مقداری از کار قبلی اش تمام نشده و یکی هنوز نوبتش را اعلام نکرده اند و به جای صبر کردن و نشستن روی صندلی‌های بانک ترجیح می‌دهد مقابل کارمند بانک بایستد!

تـوی صف نان ازدحام زیادی است و هر چه شلوغ‌تر می‌شود آدم‌ها فاصله فیزیکی شان کمتر می‌شود. برای دقایقی که می‌خواهی نان بخری معذب می‌شوی و گاهی باید به نفر پشت سری یا کناری یا... تذکر بدهی که طبق نوبت پیش می‌رود و هر چه نزدیک‌تر بایستی زودتر نوبتت نمی‌شود.

این اتفاق را بار‌ها و بار‌ها در صف‌های دیگر تجربه می‌کنی و می‌بینی. این اتفاق نشان از فقدانی است که باید برای آن فکری شود. یک فرهنگ سازی که شاید نیازمند آموزش‌هایی در تولیدات رسانه‌ای یا بنر‌های شهری و.. باشد. این فاصله‌ها نه تنها محدود به رعایت حریم شخصی دیگری است بلکه در ارتباطات اجتماعی نیز فهم تنظیم فاصله با دیگری نیازمند آموزش و یادگیری است. مهارتی که می‌آموزد چگونه با دیگران فاصله اجتماعی خود را حفظ کنیم. حریم شخصی مان را بسازیم و در محدوده‌ای شفاف و روشن، چارچوب زندگی اجتماعی مان را تعریف کنیم.

همه آنچه که در محیط اطراف می‌بینیم و گاهی رنجمان می‌دهد همیشه مستلزم تعریف قوانین سختگیرانه نیست بلکه نیازمند تربیتی است که در فضای کوچک خانواده تعریف می‌شود و به فضای جامعه تعمیم می‌یابد. برای همین است که می‌گویند برای تغییر آنچه دوست نداریم از خودمان شروع کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->