۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قربانیان زلزله در ترکیه و سوریه از ۴۰ هزار تن گذشت

  • کد خبر: ۱۵۰۴۳۷
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۵
قربانیان زلزله در ترکیه و سوریه از ۴۰ هزار تن گذشت
مجموع جان‌باختگان زلزله در سوریه و ترکیه تاکنون به بیش از ۴۱ هزار نفر رسیده و در هوای سرد زمستان، تعداد بیشتری از افراد بی‌خانمان شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آمار رسمی حاکیست که در پی این زمین‌لرزه شدید در مرز ترکیه و سوریه تاکنون بیش از ۴۱ هزار نفر در دو کشور جان خود را از دست داده‌اند که دست‌کم ۳۵ هزار و ۴۱۸ نفر از این مرگ‌ و میرها در ترکیه و بیش از ۵۸۰۰ فوتی نیز در سوریه گزارش شده است.

بر اساس آخرین بروزرسانیِ مقام‌های ترکیه، طی ۲۴ ساعت اخیر، ۹ نفر دیگر از زیر آوار نجات یافتند اما در حال حاضر بیشتر تمرکز نیروهای امداد و نجات بر رساندن غذا و تامین سرپناه برای مردمی است که در سرمای شدید با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند.

مردمی که خانه‌های خود را در زلزله‌ از دست داده‌اند برای دریافت کمک‌ در یک کمپ موقت در شهر اسکندرون در جنوب ترکیه صف کشیده‌اند.

مقام‌های سازمان ملل نیز گفته‌اند که مرحله نجات در حال پایان است و دیگر تمرکز بر سرپناه، غذا دادن و حمایت از نجات یافتگان خواهد بود. 

بنابر گزارش یورونیوز، همچنین نگرانی‌های فزاینده‌ای در مورد مسائل بهداشتی در حال ظهور مرتبط با هوای سرد، بهداشت و گسترش بیماری‌های عفونی وجود دارد.

سازمان‌های امدادی هشدار می دهند که بیش از یک میلیون نفر در ترکیه بی‌خانمان شده‌اند و این رقم در سوریه می‌تواند بسیار بیشتر باشد.

همچنین گزارش شبکه خبری بی بی سی حاکیست که یک هیئت سازمان ملل برای اولین بار از زمان وقوع زلزله‌ی بیش از یک هفته پیش، وارد شمال غرب سوریه شده است. این هیئت که از چند آژانس امدادرسانی تشکیل شده از طریق زمینی از ترکیه وارد این کشور شده است.

زنگ خطر شیوع بیماری‌های مسری

ده‌ها هزار کشته، هزاران مفقودالاثر، سرمای شدید و آواربرداری کُند؛ اکثر مردم به آب سالم یا سرویس بهداشتی دسترسی ندارند و پزشکان نسبت به شیوع بیماری‌های واگیر هشدار می‌دهند.

به گزارش دویچه‌وله، بیش از یک هفته از زلزله مهیب سوریه و ترکیه می‌گذرد و عدم دسترسی مردم به آب آشامیدنی سالم، ناقوس بیماری‌های واگیر را به صدا در آورده است.

سازمان‌های امدادرسانی ابراز نگرانی کرده‌اند که باقی ماندن هزاران جسد در زیر آوارها، آب‌های زیرزمینی را آلوده کند.

وسعت مناطق آسیب دیده به اندازه‌ای است که امکان فراهم کردن زیرساخت‌های لازم بهداشتی فراهم نیست و سرمای زیر صفر هم مزید بر علت شده است. در بسیاری نقاط، زلزله زدگان به توالت دسترسی ندارند.

طبق اعلام سازمان ملل، حدود یک میلیون نفر نیاز فوری به غذای گرم دارند. شماری از پزشکان نهادهای بین‌المللی مستقر در مناطق آسیب دیده گفته‌اند، شرایط موجود آنها را یاد زلزله هاییتی در سال ۲۰۱۰ می‌اندازد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->