فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

رئیس قوه قضاییه: مردم در ۲۲ بهمن برای بزرگداشت ارزش‌ها و شهدا به میدان آمدند

  • کد خبر: ۱۵۰۴۷۰
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳
رئیس قوه قضاییه: مردم در ۲۲ بهمن برای بزرگداشت ارزش‌ها و شهدا به میدان آمدند
رئیس قوه قضاییه گفت: بسیاری از مردم مشکلات معیشتی دارند اما در یوم‌الله ۲۲ بهمن برای نصرت دین خدا و بزرگداشت ارزش‌ها و شهدا به میدان آمدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مردم در ۲۲ بهمن برای بزرگداشت ارزش‌ها و شهدا به میدان آمدندبه گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، صبح روز سه‌شنبه (۲۵ بهمن) در آیین افتتاح و بهره‌برداری از ساختمان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دادگستری استان تهران حضور یافت.

ساختمان شهید سلیمانی واقع در منطقه ۵ تهران، مشتمل بر دادگاه‌های کیفری یک استان تهران و دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲۹ تهران است.

در مجتمع قضایی که سه شنبه افتتاح شد، دادگاه‌های مطبوعات و رسیدگی به جرائم سیاسی نیز دایر است.

رئیس قوه قضاییه در جریان این مراسم در برخی از بخش‌های ساختمان شهید حاج قاسم سلیمانی دادگستری استان تهران حاضر شد و از نزدیک و بدون واسطه با تعدادی از مراجعه‌کنندگان و مردم به گفت‌وگو پرداخت و در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گرفت.

رئیس دستگاه قضا در بازدید از ساختمان شهید قاسم سلیمانی دادگستری استان تهران، به بررسی موردی چند پرونده پرداخت و در یکی از جلسات دادگاه این مجتمع حاضر شد.

این جلسه دادگاه درخصوص رسیدگی به اتهامات فردی بود که طی سال‌های ۹۳ الی ۹۴ در زمان نوجوانی خود مرتکب چندین فقره سرقت تلفن همراه و وجه نقد در وسایل حمل و نقل عمومی از مردم شده بود و بیش از ۱۰۰ شاکی داشت که تعدادی از آنها گذشت کرده بودند اما تعدادی مالباخته دیگر خواهان رد مال بودند.

وکیل این متهم در جریان جلسه دادگاه، علت ارتکاب بزه سرقت از سوی موکل خود را یتیم بودن و ترک تحصیل عنوان کرد که رئیس قوه قضاییه به این وکیل یادآور شد اگرچه توجه به شرایط مجرم، باید مورد اهتمام باشد اما دلایلی که شما به عنوان وکیل عنوان کردید، ارتکاب چندین باره بزه سرقت از سوی این فرد را توجیه نمی‌کند؛ شما باید عنایت کنید که در اینجا فقط بحث ضرر و زیان مالی مالباختگان مطرح نیست بلکه اثرات و ضربات روانی و روحی این موضوع بر آنها سنگین‌تر است.

قاضی این دادگاه نیز در جریان جلسه رسیدگی تصریح کرد ۱۰ صفحه از آرای انشائی و صادره توسط خود در یک پرونده را به منظور نقد عمومی و جهانی در سامانه مربوطه در یونیسف بارگذاری کرده است.

در ادامه این مراسم، آیین نمادین افتتاح و بهره‌برداری از ساختمان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دادگستری استان تهران برگزار شد و حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در این آیین و هنگام افتتاح این مجتمع قضایی تاکید کرد: به برکت و میمنت ماه‌های مبارک و پرفضیلت رجب و شعبان، ساختمان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دادگستری استان تهران را افتتاح می‌کنیم و از خداوند درخواست داریم که به ما توفیق دهد بتوانیم خدمتگزار مردم باشیم و خون مطهر حاج قاسم را پاس بداریم؛ ان‌شاء‌الله خروجی همه کارهای ما منتهی به جلب رضایت خداوند و مردم شود.

رئیس قوه قضاییه در ادامه این مراسم با حضور در سالن اجتماعات ساختمان شهید قاسم سلیمانی دادگستری استان تهران طی سخنانی در جمع مدیران، قضات و کارکنان این مجتمع قضایی ضمن تبریک و تهنیت اعیاد گذشته و پیش‌رو در ماه‌های پرفضیلت رجب و شعبان اظهار کرد: مردم ایران اسلامی در یوم‌الله ۲۲ بهمن با حضور پرشکوه و باعظمت خود، بدخواهان و دشمنان را مات و مبهوت کردند؛ بدخواهان و دشمنانی که با تبلیغات سوء و گسترده و با محاسبات غلطی که داشتند در سودای تجزیه ایران و سایر اوهام و اغراض شیطانی بودند اما ملت بصیر و زمان‌شناس و ولایتمدار ایران اسلامی در جشن سالگرد پیروزی انقلاب، در نصف روز، آب سردی بر شعله فتنه دشمنان ریخت؛ البته باید هوشیار بود و توجه داشت که دشمنان از نقشه‌ها و توطئه‌های شیطانی خود دست برنمی‌دارند.

رئیس دستگاه قضا افزود: بسیاری از مردم مشکلات معیشتی دارند اما در یوم‌الله ۲۲ بهمن برای نصرت دین خدا و بزرگداشت ارزش‌ها و شهدا به میدان آمدند و با همین حضور حماسی مردم، فضا به یکباره در داخل و خارج از کشور تغییر اساسی کرد؛ ما نیز باید بدانیم که اگر وظایف و مسئولیت‌های خود را به درستی انجام دهیم و به مردم خدمت صادقانه و خالصانه کنیم، خدا نیز با ما خواهد بود و مشمول نصرت پروردگار خواهیم شد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه از همکاران قضایی در شهر تهران به سبب مجاهدت در کار و خدمت‌رسانی قضایی به مردم با عنایت به حجم بالای پرونده‌ها، قدردانی به عمل آورد و گفت: کار شما همکاران قضایی در تهران هم به لحاظ کمّی و هم به لحاظ کیفی برای سایر استان‌ها الگو و نمونه است و شما توجه داشته باشید که اگر مرکز کشور قدرتمند و مقتدر باشد این قدرت و اقتدار به سایر نقاط کشور نیز تسری پیدا می‌کند.

محسنی اژه‌ای از مسئولان و مقامات قضایی دادسرا و دادگستری استان تهران نیز به سبب کار شبانه‌روزی و مستمر در تمام روزهای هفته بدون توجه به ایام تعطیل و غیرتعطیل، قدردانی به عمل آورد و این مجاهدت در خدمت‌رسانی قضایی به مردم را امری ارزشمند و دارای قدر و ارج دانست.

رئیس قوه قضاییه با تشریح تلاش‌ها و اقدامات گسترده و مبسوط صورت گرفته برای رفع مشکلات معیشتی همکاران قضایی، گفت: ما به عنوان اشخاصی که در تشکیلات حقوقی و قضایی هستیم همواره باید نسبت به حفظ قدر و ارزش جایگاه خود اهتمام داشته باشیم؛ این توفیق بزرگی است که به ما عنایت شد تا بتوانیم به استیفای حق بپردازیم و در جهت گسترش عدالت گام برداریم و حق مظلوم را از ظالم بستانیم و ظالمان را بر سر جای خود بنشانیم.

رئیس قوه قضاییه در ادامه خطاب به قضات و کارکنان ساختمان شهید قاسم سلیمانی دادگستری استان تهران گفت: کار ما در دستگاه قضایی سخت است اما به همان نسبت و میزان سخت بودن ، اجر و ثواب آن نیز زیاد است؛ از سویی دیگر، به نسبت مهم بودن جایگاه ما، شیطان و شیطان‌صفتان نیز تلاش بیشتری را برای آسیب وارد آوردن به این جایگاه مصروف می‌دارند؛ آن مقداری که شیطان و شیطان صفتان برای آسیب رساندن به تشکیلات قضایی نقشه می‌کشند و توطئه‌چینی می‌کنند برای سایر دستگاه‌ها تلاش نمی‌کنند؛ علت این امر آن است که ما در احقاق حق و گسترش عدالت و تأمین و تضمین امنیت مردم نقش بسیار مؤثر داریم و اینها مقوله‌هایی است که شیطان صفتان در جهت مخالف آنها کوشا و ساعی هستند.

وی در ادامه با اشاره به نامگذاری این ساختمان به نام شهید قاسم سلیمانی، اظهار داشت: شما همکاران شاغل در این مرکز قضایی با خدمات صادقانه و خالصانه‌ای که به مردم ارائه می‌کنید در جهت پاسداشت خون مطهر حاج قاسم عمل کرده و با این کار، دِین خود را به شهدا و ایثاگران ادا می‌نمایید.

محسنی اژه‌ای در پایان با اشاره به مقوله مهم تکریم ارباب رجوع و مراجعان به دستگاه قضایی گفت: انشاء و صدور آراء و احکام قضایی از جانب شما امر بسیار مهمی است اما شاید از آن مهم‌تر و تاثیرگذارتر نوع و نحوه برخورد و رفتار شما در مواجهه با مردم و مراجعان است؛ می‌دانم و واقف هستم که کار شما سخت است و آمار مراجعان به شما بالاست و انتظارات از شما نیز زیاد است اما بدانید چنانچه با صبر و حوصله و حُسن خلق با مردم و مراجعان مواجه شوید، خداوند به کار شما برکت عنایت می‌فرماید.

در جریان این مراسم «علی القاصی» رئیس کل دادگستری استان تهران به ارائه گزارش مختصری از وضعیت ساختمان سردار شهید سلیمانی پرداخت و گفت: این مجتمع دارای ۶ طبقه با زیربنای ۱۵ هزار متر مربع است و در طراحی آن، کلیه الزامات پدافند غیرعامل لحاظ شده است.

وی افزود: دادسرای ناحیه ۲۹ ویژه رسیدگی به جرایم نوجوانان، مجتمع قضایی شهید فمهیده شامل دادگاه‌های کیفری دو ویژه رسیدگی به جرایم نوجوانان و همینطور دادگاه‌های کیفری یک استان تهران در ساختمان شهید سلیمانی مستقر شده و بناست که تعدادی از شعب تجدیدنظر استان تهران نیز در این ساختمان مستقر شوند.

القاصی در ادامه، رویکرد دادسرای ناحیه ۲۹ در رسیدگی‌ به پرونده‌ها را رویکرد اصلاحی و تربیتی به‌جای رویکرد مجازات و تنبیه‌محوری دانست و گفت: رسیدگی‌ها در دادگاه‌های کیفری ویژه اطفال و نوجوانان با حضور مشاوران و وکلای رسمی و کارشناسان بهزیستی و دستگاه‌های ذی‌ربط انجام می‌شود.

همچنین در این مراسم، قائم‌مقام معاونت مالی و پشتیبانی قوه قضاییه و تعدادی از قضات و کارمندان ساختمان سردار شهید قاسم سلیمانی، به بیان دیدگاه‌ها و مطالب خود در خصوص موضوعات مختلف پرداختند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->