بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

تلگرام اتهامات جاسوسی برای ولادیمیر پوتین را رد کرد

  • کد خبر: ۱۵۰۶۱۸
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۵
تلگرام اتهامات جاسوسی برای ولادیمیر پوتین را رد کرد
روز گذشته، ویل کاتکارت، مدیر اجرایی واتساپ در کمپانی متا، حملاتی را به اپلیکیشن پیام‌رسان رقیب، تلگرام انجام داد. حالا رمی وان، سخنگوی تلگرام، به این صحبت‌ها واکنش نشان داه است.

به گزارش شهرآرانیوز - روز گذشته، ویل کاتکارت، مدیر اجرایی واتساپ در کمپانی متا، حملاتی را به اپلیکیشن پیام‌رسان رقیب، تلگرام انجام داد. کاتکارت مدعی شد که تلگرام به‌هیچ عنوان امن نیست و پیام‌های کاربران را بدون پروتکل پایان به پایان (E ۲ EE) انتقال می‌دهد. این مدیر اجرایی همچنین عنوان کرد که تلگرام هر اطلاعاتی که دولت روسیه از کاربران احتیاج دارد را در اختیارش می‌گذارد. حالا تلگرام پاسخ حملات مدیرعامل واتساپ را داده است.

رمی وان، سخنگوی تلگرام می‌گوید که گزارش نشریه Wired دارای ایرادات زیادی است و نویسنده آن پاسخ‌های تلگرام را کاملاً نادیده گرفته و کاملاً مغرضانه عمل کرده است. سخنگوی تلگرام، عکسی را منتشر کرده که در آن پاسخ ادعا‌های مربوط به نشریه Wired در مورد ردیابی موقعیت مکانی کاربرانش را داده است. او می‌گوید که این اتفاق فقط برای ۰.۰۱ درصد افراد اتفاق افتاده است.

وان در مورد حریم خصوصی بخش سکرت چت تلگرام که مورد حملات مدیرعامل واتساپ قرار گرفته بود نیز می‌گوید که کاتکارت در مورد تأیید نشده بودن پروتکل رمزگذری پایان به پایان تلگرام، اشتباه کرده است. تیمی از دانشگاه اودینه ایتالیا که از تلگرام برای امن نگه داشتن چت‌هایشان استفاده می‌کنند، ایمنی پروتکل MTProto ۲.۰ را تأیید می‌کنند. به‌خاطر داشته باشید که تلگرام یک اپلیکیشن منبع باز است و از نسخه ۵.۱۳ از Reproducible Builds استفاده می‌کند.

Reproducible Builds بدان معناست که شما می‌توانید کد منبع در دسترس عموم را کامپایل کنید و تأیید کنید که کد دستگاه به‌دست آمده با کد میزبانی روی اپ استور اپل، پلی استور گوگل و وب‌سایت خود تلگرام یکسان است. اما سرور‌های تلگرام منبع باز نیستند، گرچه تیم اودینه تأیید می‌کند که پروتکل MTProto ۲.۰ می‌تواند درگیر سرور‌های مخرب نیز شود.

این گروه به مشکلی اشاره می‌کند که می‌تواند امنیت چت‌های امن را به‌هم بزند. وقتی یک سکرت چت آغاز می‌شود، این بسیار مهم است که اثر انگشت کاربر از طریق یک کانال خارجی امن بررسی شود. در غیر این صورت حملات امکان‌پذیر می‌شود. این یعنی یک کانال شخص ثالث می‌تواند استراق سمع کرده و حتی پیام‌ها را تغییر دهد. محققان می‌گویند که چنین چیزی در اپلیکیشن سیگنال هم امکان‌پذیر است؛ بنابراین به‌اعتقاد کارشناسان، اگر از هر یک از این برنامه‌ها استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که اثر انگشت خود را به‌درستی روی دستگاه تنظیم کرده‌اید. تا زمانی که به‌درستی این کار را نکرده باشید، سکرت چت امنیتی شبیه به یک چت معمولی خواهد داشت.

منبع: گجت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->