جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرسپولیس باز هم دست به دامان اسپانسر شد

  • کد خبر: ۱۵۰۸۳۹
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
پرسپولیس باز هم دست به دامان اسپانسر شد
باشگاه پرسپولیس از پس هزینه‌های جاری خودش هم بر نمی‌آید و باز هم دست به دامان اسپانسر شده‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس در سالی که وارد بورس شده و نزدیک با ۳۳۰ میلیارد تومان سرمایه دارد باز هم مشکلات عمده مالی داشته و در پرداخت هزینه‌های جاری هم پول قرض می‌کند. 

در چند ماه اخیر مدیریت باشگاه پرسپولیس وام‌های متعددی را بوسیله سرمایه‌ای که این باشگاه در بورس دارد، دریافت کرده که بازگرداندن آن برای یکی دو سال آینده است و در واقع مدیریت آینده این باشگاه مجبور به بازگرداندن آن خواهد بود.

به هر حال قرارداد بازیکنان و مربیان این تیم آنقدر سنگین است که حتی چند اسپانسر هم از پس آن بر نمی‌آیند. 

مدیریت و هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در درآمدزایی به شدت ضعیف عمل کرده‌اند تا حدی که قربانزاده رئیس سازمان خصوصی‌سازی آنها را مدیران هزینه نامیده است. 

در همین راستا با خبر شدیم باشگاه پرسپولیس در پرداخت اخیر به کارمندانش که یکی از حقوق‌های عقب افتاده بوده یک اسپانسر پیش قدم شده و از طریق بانک شهر واریزی به کارمندان پرسپولیس داشته است. در واقع باشگاه پرسپولیس توافق با این اسپانسر را پیش‌خور کرده تا بعدا روی پیراهن تیمش در مسابقات این شرکت بیمه را تبلیغ کند.

این نوع مدیریت در باشگاه پرطرفدار برای هزینه‌های جاری هم واقعا دردآور است و نشان می‌دهد که در این باشگاه یکسری افراد فقط پشت میز نشسته‌اند تا پول رسیده و آنها را هزینه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->