ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

دادستان کل: مولدسازی در رشد اقتصاد کشور تاثیرگذار است

  • کد خبر: ۱۵۱۲۷۴
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۹
دادستان کل: مولدسازی در رشد اقتصاد کشور تاثیرگذار است
دادستان کل کشور گفت: مولدسازی موضوع بسیار مهمی برای کشور است که اگر همه دست اندرکاران به صورت حساب شده، منطقی و عاقلانه در آن ورود کنند، در رشد اقتصاد کشور و رفع مشکلات اقتصادی دولت تاثیرگذار است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری شامگاه دوشنبه در بیستمین "جشنواره تولید ملی- افتخار ملی" افزود: یکی از مسائلی که در جلسه شورای عالی سران سه قوه مطرح شده و در دولت قبل نیز مطرح بوده، اما به نتیجه نرسیده و در دولت جدید به صورت جدی پیگیری شده، منجر به مصوبه مولدسازی شده است.

وی گفت: هرچند با ابلاغ این مصوبه در فضای رسانه‌های مکتوب و مجازی، همچنین در محافل و جلسات شاهد نقد‌های زیادی به آن بودیم، اما نقد‌هایی که در جهت سازندگی بوده قابل قبول است.

حجت الاسلام منتظری ادامه داد: مولدسازی موضوع بسیار مهمی برای کشور است که اگر همه دست اندرکاران به صورت حساب شده، منطقی و عاقلانه در آن ورود کنند، در رشد اقتصاد کشور و رفع مشکلات اقتصادی دولت تاثیرگذار است.

وی گفت: البته پیش‌نویس آیین‌نامه مربوطه اشکالاتی داشته که منجر به برگشت دادن آن به هیئت مذکور شده است و امیدواریم در اولین فرصت شاهد رفع ایرادات آن باشیم.

دادستان کل کشور اضافه کرد: بر اساس مصوبه مولدسازی، یک‌سری سرمایه‌های منجمد دولت می‌تواند به سرمایه‌های در جریان تبدیل شود و در رفع ضعف و مشکلات دولت از یک سو و همچنین در ایجاد اشتغال و ارتقای تولید موثر بیفتد.

وی از همه فعالانی که می‌توانند در این زمینه به دولت کمک کنند، دعوت کرد تا برای رفع مشکلات همکاری کرده و به میدان بیایند.

حجت الاسلام منتظری خاطرنشان‌کرد: دادستانی کل و همچنین در سراسر کشور دادستان‌های ما آمادگی دارند تا هر صاحب صنعت، تولید کننده یا اشتغال آفرینی که در حوزه کاری خود با مشکلاتی مواجه است کمک کنند.

وی تصریح کرد: هر کس که به دادستانی حوزه قضایی خود در شهرستان مراجعه کرده و با پاسخ منفی مواجه شده حتماً به ما مراجعه کند، زیرا ما این وظیفه ملی را برای خود قائل هستیم که در جهت رفع موانع و مشکلات گام برداریم.

وی اظهار داشت: در بررسی مسائل بانکی به افرادی برخوردیم که از تسهیلات بانکی برای رونق اقتصاد یا به گردش در آوردن چرخ تولید استفاده کرده بودند، اما نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند و انتظار کمک دارند. در عین حال به افرادی برخورد کردیم که به جای صرف تسهیلات در امور تولید آن را در جا‌های دیگر مصرف کردند و به این افراد نمی‌توان کمک کرد، زیرا آنچه بانک‌ها در اختیار کسبه، تجار و کارآفرینان قرار می‌دهند، سرمایه‌های ملی است.

دادستان کل کشور خاطرنشان‌کرد: در زمینه صیانت از حقوق عامه نیز گام‌های خوبی در دادستانی کل برداشته شده است، با این حال مطابق اطلاعات ما محدودیت‌هایی از سوی برخی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی نیز در مسیر تولید ایجاد می‌شود که باید برطرف شود.

وی گفت: سیاست قطعی دولت بر رفع موانع است و تلاش‌های زیادی نیز در این زمینه انجام می‌شود، اما معتقدیم بهتر از این‌ها می‌شود کار کرد.

وی تاکید کرد: امروز اقتصاد یک مسئله محوری در کشور است و هر کسی که می‌خواهد خدمتی به کشور بکند، باید در راستای تولید اقتصاد و اشتغال گام بردارد.

حجت الاسلام منتظری به نامگذاری سال‌ها از سوی رهبر معظم انقلاب با عناوین اقتصادی در ۱۱ سال گذشته اشاره کرد و گفت: رشد اقتصادی که به معنای افزایش تولید و اشتغال و کاهش قیمت‌ها است، می‌تواند کشور را از دشواری‌ها و مشکلات نجات دهد.

وی گفت: تحقق رشد اقتصادی نیازمند جهش تولید است و با رونق و جهش تولید شاخص‌های اقتصادی نیز بهبود خواهد یافت.

دادستان کل کشور یادآور شد: از زمان مطرح شدن موضوع اقتصاد مقاومتی، رهبر معظم انقلاب شورای عالی اقتصاد را تشکیل دادند و از هر سه قوه به طور جدی خواستند تا به تولید و رفع موانع کمک کنند و بخش عمده‌ای از مسئولیت بر عهده دادستانی کل کشور گذاشته شد.

وی خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته اقدامات جدی در دادستانی کل کشور در حمایت از تولید انجام شد که از جمله آن‌ها موانع موجود بر سر راه مراکز تولید و کارخانجات راکد و نیمه تعطیل به‌ویژه موانع حقوقی و پرونده‌های مفتوحه در دستگاه قضایی برطرف شد.

وی تاکید کرد: با همکاری وزارتخانه‌هایی همچون صمت، کشاورزی و دستگاه قضا، باید واحد‌های تولیدی غیر فعال شناسایی و راهکار‌هایی برای رفع موانع فعالیت آن‌ها اندیشیده شود و در این راستا دادستانی کل کشور آمادگی کامل دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->