ترک اعتیاد ۱۱۴ معتاد، شرط بخشش قاتل محاکمه قاتل نیمه شب ماجرای تعقیب و گریز پلیس مشهد و سارقان اموال عمومی احراز هویت دو مرحله‌ای جامعه پزشکی در نسخه الکترونیک، الزامی شد (۲ خرداد ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس مسافربری در محور تربت‌حیدریه به مشهد، ۱۹ مصدوم برجای گذاشت (۲ خرداد ۱۴۰۴) واریز مرحله اول تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان تامین اجتماعی هشدار سازمان غذا و دارو: فعالیت بیش از ۱۰۰۰ صفحه مجازی متخلف در فروش داروهای گیاهی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳ تا ۵ خرداد ۱۴۰۴) | صدور هشدار نارنجی بارش باران و تگرگ برای برخی استان‌ها قدردانی استاندار خراسان رضوی از یک خانواده به خاطر اهدای عضو آتش‌سوزی گسترده در پارک ملی دز خوزستان + فیلم ویدیو | سقوط یک هواپیمای کوچک در منطقه مسکونی سن‌دیه‌گو آمریکا انجام عمل قلب در تبریز توسط پزشکیان + عکس فوت یک زائر ایرانی هنگام طواف مستحبی در حج (یکم خرداد ۱۴۰۴) اطلاعیه آموزش و پرورش در خصوص پخش برنامه «الو امتحان» اصلاح شرط سنی شرکت در آزمون نظام روانشناسی و مشاوره صدور هشدار زرد هواشناسی در خراسان رضوی و ۳ استان دیگر در پی پیش‌بینی رگبار باران (یکم خرداد ۱۴۰۴) ظفرقندی: سازمان بهداشت جهانی توجه بیشتری به حضور ۴.۵ میلیون پناهجو در ایران داشته باشد برخورد با اوباش، زورگیری در تهران را ۳۳ درصد کاهش داده است همکاری شهرداری مشهد و دانشگاه علوم پزشکی برای نجات بینایی هزاران نفر | شرایط اهدای قرنیه: از مرگ مغزی تا مرگ قلبی + فیلم جزئیات جدید از متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (یکم خرداد ۱۴۰۴) اسراف در مصرف، بلای جان کشور | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های تلخ الگوی مصرف، به‌مناسبت روز ملی بهره‌وری پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (یکم خرداد ۱۴۰۴) شیرین‌بیان، گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن واکسن زونا می‌تواند از سلامت قلب محافظت کند هشدار به زنان: از هر ۸ زن یک نفر به سرطان سینه مبتلا می‌شود ادعای هولناک دختر ۱۸ ساله: خواستگارم مرا ربود و تجاوز کرد جزئیات انفجار مهیب در دکه فروش غیرمجاز بنزین در پیشوا (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با گرفتن کارت اهدای عضو، مهم‌ترین وصیتتان را به اطلاع خانواده برسانید | تصمیم حیاتی انهدام باند سارقان خودرو در مشهد چناران خراسان رضوی یکی از مقاصد محبوب گردشگران خارجی گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود
سرخط خبرها

پسر تهرانی به دلیل شکست عشقی پدرش را به قتل رساند

  • کد خبر: ۱۵۲۱۳۶
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
پسر تهرانی به دلیل شکست عشقی پدرش را به قتل رساند
پسر جوان که به خاطر شکست عشقی کینه پدر را به دل گرفته بود، در دعوای شبانه او را به قتل رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعت یک بامداد دوشنبه دهم بهمن، پسر جوانی هراسان با پلیس تماس گرفت و از سرقت مرگبار در خانه‌شان خبر داد. دقایقی بعد بازپرس وحید ناصری و تیم بررسی جرم راهی خانه قدیمی در محله خزانه شدند. با ورود به محل، آن‌ها با خانه‌ای به‌هم ریخته در حالی مواجه شدند که جسد مرد میانسال دست و پا بسته با کبودی دور گردن در یکی از اتاق‌ها قرار داشت.
لکه‌های خون روی فرش و پتو و بازرسی بدنی از مقتول، متخصصان پزشکی قانونی را با جای ضربه چاقویی پشت گردن او روبه‌رو کرد.

پسر جوان که گزارش این جنایت را به پلیس اعلام کرده بود در تحقیقات گفت: چندین سال قبل پدر و مادرم از هم جدا شدند. مادرم در کرج زندگی می‌کند و من هم یک هفته‌ای می‌شود که به خانه پدرم آمده‌ام. شب حادثه با پدرم تا ساعت ۴ صبح قلیان کشیدیم و بعد هم به اتاق خودم رفتم و خوابیدم. صبح با عجله از خواب بیدار شدم و، چون کار داشتم دیگر به پدرم سر نزدم. زمانی که شب برگشتم و وارد اتاق پدرم شدم، با اتاقی به‌هم ریخته و جسد پدرم مواجه شده و فوراً به پلیس زنگ زدم.

گرچه پسر جوان چنین اظهاراتی داشت، اما دوربین‌های مداربسته اطراف محل خانه قدیمی نشان می‌داد که به غیر از پسر جوان کسی به خانه وارد یا خارج نشده از طرفی روی گردن پسر جوان آثار کبودی به چشم می‌خورد که حکایت از درگیری داشت. باتوجه به اظهارات ضد و نقیض پسر جوان او به دستور بازپرس جنایی بازداشت شد.

با گذشت ۲۶ روز از جنایت، صبح روز گذشته پسر جوان بالاخره قتل پدرش اعتراف کرد. او در رابطه با انگیزه جنایت گفت: مدتی قبل عاشق دختر جوانی شدم، اما پدرم با این ازدواج مخالفت کرد و من برای همیشه او را از دست دادم. شکست عشقی باعث شد کینه پدرم را به دل بگیرم. این کینه در دلم بود تا اینکه شب حادثه در حال کشیدن قلیان بودم و خواستم برای خودم چای بریزم که پایم به قلیان گرفت و ذغال‌ها و آب قلیان روی فرش ریخت و پدرم با دیدن این صحنه شروع به داد و بیداد و توهین به من کرد.

او ادامه داد: من که از او کینه به دل داشتم، با رفتار‌های تحقیر و توهین‌آمیز پدرم خیلی ناراحت شدم.

از روی عصبانیت چاقویی که برای خوردن میوه آورده بودم را برداشتم و به او ضربه‌ای زدم. به خودم که آمدم با جسد پدرم مواجه شدم، ترسیده بودم. نمی‌خواستم او را به قتل برسانم. به همین دلیل تصمیم گرفتم صحنه‌سازی کنم. خانه را به‌هم ریختم و دست و پای پدرم را بستم تا وانمود کنم او قربانی یک سرقت شده است. بعد خانه را ترک کردم و ساعتی بعد برگشتم و با پلیس تماس گرفتم.

با اعتراف متهم جوان، به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای امور جنایی تهران او در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار داده شد و تحقیقات ادامه دارد.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->