آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی
سرخط خبرها

روند ابتلا به کرونا به صورت تدریجی افزایش یافته است

  • کد خبر: ۱۵۲۴۲۹
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۴
روند ابتلا به کرونا به صورت تدریجی افزایش یافته است
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای بهمن روند مراجعات سرپایی و بستری کووید در مناطق تحت پوشش دانشگاه به صورت تدریجی افزایشی شده است که این موضوع نشان دهنده احتمال شروع پیک جدید بیماری کرونا است.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر امینی اظهار کرد: از ابتدای بهمن روند  مراجعات سرپایی و بستری کووید در مناطق تحت پوشش دانشگاه به صورت تدریجی افزایشی شده است که این موضوع نشان دهنده احتمال شروع پیک جدید بیماری کرونا است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه باتوجه به نارنجی شدن دو شهرستان خلیل آباد و کوهسرخ و زرد شدن وضعیت کرونایی ۵ شهرستان در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد احتمال شروع پیک بعدی بیماری کووید وجود دارد، خاطر نشان کرد: برای مدیریت بیماری کووید باید تمام افراد بالای ۱۸ سال که شش ماه از آخرین دز دریافتی آن‌ها گذشته است، حتما برای دریافت دز یادآور مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه عدم دریافت دز یادآور زمینه شدت عوارض بیماری و تبادل اطلاعات ژنی و جهش ژنی بیماری را فراهم می‌کند، تصریح کرد: سازمان جهانی بهداشت نیز با توجه به روند افزایشی ابتلا به بیماری کووید بر استفاده از ماسک و عدم حضور در اجتماعات و دریافت دز واکسن یادآور کووید تاکید کرده است.

دکتر امینی با بیان اینکه اگر فردی دارای علایم سرماخوردگی و گلودرد است حتما باید ضمن مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق‌تر شرایط بیماری، از حضور در تجمعات نیز پرهیز کند، ابراز کرد: انجام تست کووید و خود قرنطینگی باعث می‌شود بیماری به سایرین سرایت نکرده و با تشخیص به موقع روند درمان به درستی طی شود.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه مراکز منتخب کرونا در خدمت بیماران قرار دارند، گفت: علاوه بر مراکز بهداشتی که دائما در حال آماده باش برای واکسیناسیون مراجعین هستند، ۱۱ مرکز تجمیعی نیز در سطح شهر برای انجام خدمت واکسیناسیون فعال هستند.

وی گفت: در مجموع ۳۰ مرکز منتخب کووید در سطح مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است که از این تعداد ۱۲ مرکز در مشهد فعال هستند.  

منبع: فارس 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->