«دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم
سرخط خبرها

مشاور عالی بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع): امروز نیاز به رسانه‌های محلی داریم

  • کد خبر: ۱۵۲۴۷۰
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۹
مشاور عالی بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع): امروز نیاز به رسانه‌های محلی داریم
مشاور عالی بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) گفت: ما امروز نیاز به رسانه‌های محلی داریم. با وجود اینکه مشهد شهر رسانه است اما در رسانه‌های محلی عقب هستیم.
مریم امیری
خبرنگار مریم امیری

به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد قاسم‌پور در حاشیه آیین رونمایی از نخستین فراخوان «روایت شهر»  اظهار کرد: امروز یکی از مهم‌ترین جنگ‌ها در دنیا جنگ روایت‌ها است و هرکسی پدیده‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی را از منظر خود روایت می‌کند. 

وی افزود: ما در شهری زندگی می‌کنیم که پیشینه تاریخی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بسیار زیادی دارد و سالانه بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون زیارت در حرم اتفاق می‌افتد، یعنی سالانه ۲۵ تا ۳۰ میلیون روایت تولید می‌کنیم. چرا هنرمندان و اهالی رسانه و فرهنگ از این روایت‌ها استفاده بهینه نمی‌کنند؟ یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های راه‌اندازی جریان روایت شهر از این منظر بوده که امروز بتوانیم در جهان روایت‌ها از شهر، خطه و بوم خودمان روایت‌های خودمان را داشته باشیم. 

قاسم‌پور بیان کرد: تکثر فرهنگی و تکثر نگاه در این روایت‌ها بسیار حائز اهمیت و پسندیده بوده و مسئله مهم استفاده از این ظرفیت بسیار غنی است. امروز اتفاق اول با رونمایی از فراخوان رویداد رخ داده که اقدام بسیار ویژه و شایسته‌ای است و امیدواریم سه فاز بعدی به بهترین شکل اتفاق بیفتد. 

مشاور عالی بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با بیان اینکه شاید بنیاد در سالیان گذشته حق خود را به خطه خراسان و مشهد ادا نکرده است، عنوان کرد: شاید به علت نگاه ملی و بین‌المللی که داشته از این موضوع غفلت کرده است. ما از پیشنهاد شهرآرا و شهرداری به شدت استقبال و تفاهم‌نامه‌ای را با شهرآرا منعقد کردیم تا همکاری مشترکی را برای تولید آثار ادبی و تصویری داشته باشیم. 

وی در خصوص رویداد رسانه‌ای رج گفت: یکی از بزرگ‌ترین مسائلی که امروز بین جامعه‌شناسان و حوزه‌های مردم‌شناسی اتفاق نظر وجود دارد، ارتباطات میان‌فرهنگی است. ما امروز مشکلی در مشهد و بسیاری از کلان‌شهرها داریم که به دلایلی هویت‌های شهری از بین رفته است. ما امروز نیاز به رسانه‌های محلی داریم. با وجود اینکه مشهد شهر رسانه است اما در رسانه‌های محلی عقب هستیم که این رویدادها می‌تواند کمک کند. تولید این رسانه‌های محلی در ارتباطات میان‌فرهنگی ما نقش مثبت دارد.
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->