پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل
سرخط خبرها

رژیم صهیونیستی در یک بحران داخلی خطرناک به سر می‌برد

  • کد خبر: ۱۵۲۹۴۹
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
رژیم صهیونیستی در یک بحران داخلی خطرناک به سر می‌برد
رئیس رژیم صهیونیستی (اسراییل) با ابراز نگرانی درباره رسیدن اسرائیل به یک نقطه بی‌بازگشت تاکید کرد که ما اکنون درحال تجربه یک بحران داخلی عمیق و بسیار خطرناکی هستیم که همه اسرائیلی‌ها را تهدید می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در سایه تشدید شکاف‌های داخلی در جامعه صهیونیستی بعد از روی کار آمدن کابینه افراطی بنیامین نتانیاهو، هشدار‌های مقامات و محافل صهیونیستی درباره تعمیق بحران‌های این رژیم و فروپاشی آن بیشتر شده است.

در همین راستا «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب در سخنانی اعلام کرد: اسرائیل در مرحله دشواری قرار دارد و در حال تجربه یک بحران داخلی عمیق و بسیار خطرناک است.

وی افزود، اسرائیل و جامعه آن در مرحله دشواری قرار دارند و بحران داخلی و عمیق همه ما را تهدید می‌کند. در این روز‌های سخت ما بیش از هر زمان دیگری با تفرقه و چندپارچگی مواجه هستیم.

رئیس رژیم صهیونیستی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: این بحران داخلی و خطرناک همه ما و همبستگی اسرائیلی‌ها را تهدید می‌کند و این بسیار خطرناک است.

هرتزوگ خطاب به صهیونیست‌ها گفت: من اعتراض، نگرانی و ترس شما را درباره تغییرات قضایی که امروز انجام می‌شود می‌بینم. این مسئله می‌تواند ما را به پرتگاه سختی برساند و باید از طریق توافق به یک راه حل برسیم.

وی همچنین درباره رسیدن اسرائیل به یک نقطه بدون بازگشت ابراز نگرانی کرد.

این درحالی است که اخیرا «عاموس یادلین» رئیس سابق بخش اطلاعات نظامی (امان) و رئیس مرکز مطالعات امنیت داخلی اسرائیل اعلام کرد: حزب‌الله (برای نابودی اسرائیل) نیازی به موشک‌های نقطه‌زن ندارد؛ زیرا ما از درون درحال فروپاشی هستیم.

عاموس یادلین در گفتگو با شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، (سید حسن) نصرالله نشسته و درباره خانه عنکبوت ۲ صحبت می‌کند. اسرائیلی‌ها احساس می‌کنند که پیوند میان آن‌ها و حکومت قطع شده است. آن‌ها اکنون به جایی رسیده‌اند که احساس می‌کنند عزیزانشان و زندگی خود را از دست داده‌اند درحالی که اسرائیل به سمت و سوی بدی می‌رود.

این سخنان یادلین درحالی مطرح شد که روزنامه عبری هاآرتص سخنرانی اخیر سید حسن نصرالله را تحت عنوان «خانه عنکبوت ۲» توصیف و تأکید کرد که نصرالله به‌خوبی ضعف داخلی اسرائیل را به‌دنبال بحران گسترده آن در سطوح مختلف تشخیص می‌دهد و به همین دلیل شروع به تهدید کرد. هفته گذشته نیز «یائیر لاپید» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی پیامی برای «یاریو لیوین» وزیر دادگستری این رژیم فرستاده هشدار داد که بعد از ۶ ماه اقتصاد اسرائیل نابود خواهد شد و امنیت آن از بین می‌رود و اسرائیل از درون از هم می‌پاشد.

وی به‌کنایه به وزیر دادگستری کابینه نتانیاهو گفت: «چون درواقع شما نخست‌وزیر واقعی هستید من سخنانم را خطاب به شما می‌گویم. شما به‌جای مسئولیت، زور را انتخاب کردید و بنابراین اقتصاد اسرائیل بعد از ۶ ماه نابود خواهد شد، همچنین امنیت از بین می‌رود و بعد از ۶ ماه اسرائیل از درون تجزیه می‌شود و از هم می‌پاشد و همه اسرائیلی‌ها از هم متنفر می‌شوند».

این درحالی است که ناظران امور معتقدند تصمیم‌سازان رژیم صهیونیستی قادر به اتخاذ راهبرد مؤثر برای مقابله با تهدیدات داخلی و خارجی نیستند، به همین دلیل اگر اوضاع رژیم صهیونیستی به همین منوال ادامه پیدا کند و تغییر قابل‌توجهی در شکل و جهت‌گیری کابینه کنونی اسرائیل رخ ندهد، صهیونیست‌ها نمی‌توانند مسیر راهبرد فعلی خود را عوض کنند، به‌عبارت دیگر تدوین یک استراتژی جدید و کاربردی برای مقابله با چالش‌های داخلی و خارجی رژیم صهیونیستی در سایه شرایط فعلی تقریباً غیرممکن است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->