خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرپرست شهرداری مشهد: ریل گذاری خوبی در هسته گزینش انجام شده است

  • کد خبر: ۱۵۳۹۲۷
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۱
سرپرست شهرداری مشهد: ریل گذاری خوبی در هسته گزینش انجام شده است
سرپرست شهرداری مشهد گفت: ریل گذاری خوبی در دوره مدیریت آقای حسامی رخ داد و مسایل به صورت ساختارمند ساماندهی شد و در بحث هوشمند سازی اتفاقات خوبی رخ داد که کار را تسهیل کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اصغری در مراسم تکریم و معارفه مدیر هسته گزینش شهرداری مشهد اظهار کرد: مجموعه گزینش شهرداری مشهد دارای سرمایه های گرانقدری است و نیروهای این مجموعه حرفه ای، متخصص و کارآزموده هستند که جای سپاسگزاری به درگاه خداوند دارد.

وی افزود: ریل گذاری خوبی در دوره مدیریت آقای حسامی رخ داد و مسایل به صورت ساختارمند ساماندهی شد و در بحث هوشمند سازی اتفاقات خوبی رخ داد که کار را تسهیل کرده است.

سرپرست شهرداری مشهد بیان کرد: اعضای هسته گزینش نیز افراد متقی، دارای سعه صدر و قدرت تمیز میان حق الناس و بیت المال هستند و موضوعات را به شکلی راهبری می کنند که شرمنده وجدان خود نباشند.

اصغری خاطرنشان کرد: در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۶۱ حضرت امام خمینی (ره) فرمانی در هشت ماده صادر کردند که به عنوان روز تاسیس گزینش از آن یاد می شود.

وی اضافه کرد: جالب است بدانید براساس این فرمان هسته ها و هیات هایی که در قالب گزینش کار می‌کردند منحل و گزینش جدیدی ایجاد شد و ابتدا در آموزش و پرورش و سپس به سایر سازمان ها تسری پیدا کرد.

سرپرست شهرداری مشهد تصریح کرد: تنها مجموعه دارای قانون مستقل، گزینش است که تمام ابعاد کاری آن مشخص و بیشترین ملاک آن ماده دو در هفت بند است.

اصغری عنوان کرد: گزینش می‌تواند در هر مرحله از دوران استخدامی کارمند ورود و موضوعات را مجدد بررسی کند و قانون این اجازه را به آن داده است.

وی ادامه داد: در یک سازمان و ابر سازمانی خدمت می‌کنیم که جامعه هدف و مخاطبین آن ۱۰۰ درصد شهروندان و زائرینی هستند که به مشهد مشرف می شوند و قطعا نیروهایی که در این سازمان منشا خدمت هستند دارای شاخص هایی هستند که توفیق خدمت برای حریم رضوی را کسب کرده اند.

سرپرست شهرداری مشهد گفت: با علم کامل می‌گویم نیروهای شهرداری جز بهترین نیروها هستند.

اصغری بیان کرد: بر هوشمندسازی باید توجه ویژه ای شود کمااینکه اتفاقات خوبی رخ داده و باید ادامه داده شود.

وی ادامه داد: امسال اتفاق کم نظیری رخ داد و آن هم تبدیل وضعیت ایثارگران بود. براساس قانون باتوجه به استعداد و ظرفیت استاندارد پاسخگویی به پرونده ها ۱۱۰۰پرونده است اما تاکنون ۴۸۰۰ پرونده پاسخگویی شده اما بازهم باید تلاش بیشتر شود تا همکاران مشمول دغدغه و نگرانی نداشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->