وطن در ادبیات فارسی؛ قلمرویی زمینی یا ملکوتی؟ فیلم «چریک»، با موضوع شهید ابراهیم هادی، برای جشنواره فجر آماده می‌شود نخستین تصویر از فیلم جدید دیوید فینچر با بازی برد پیت + عکس چالش بزرگ سریال «هری پاتر» | تکلیف هیولاهای خانگی چه می‌شود؟ درباره برنامه تلویزیونی «از مامان بگو» | روایتی مادرانه از ستارگان مقاومت در قاب اربعین ماجرای فاکتور سه میلیارد تومانی نادره رضایی | مبالغ میلیاردی در وزارت فرهنگ و ارشاد کجا می‌رود؟ آهنگ جدید محسن چاوشی امشب (۷ مرداد) منتشر می‌شود دفاع بازیگر معروف هالیوود از ایرانیان + عکس روایت کارگردان «اشک هور» از گریه‌های رؤیا افشار در پشت صحنه + عکس «توهم یاکوشیما» به رقابت اصلی جشنواره لوکارنو رسید شخصیت محبوب شرک صاحب فیلم جداگانه می‌شود ادی مورفی با نقش بازرس کلوزو بازمی‌گردد بازگشت سریال «نیکان» که به‌خاطر جنگ نیمه‌کاره ماند + زمان پخش بازسازی مضمونی مندرس | نگاهی به سریال «جزر و مد»، اثر محمدحسین لطیفی گزارشی از اجرا‌های سوگ خوانی «عین» در تماشاخانه استاد نوری | روایــت نـو از غمی که کهنه نمی‌شود آموزش داستان نویسی | زیبای نامرئی (بخش اول)
سرخط خبرها

پخش «صبح جمعه با شما» به مناسبت هفته منابع طبیعی

  • کد خبر: ۱۵۴۰۳۲
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۹
پخش «صبح جمعه با شما» به مناسبت هفته منابع طبیعی
جمعه ۱۹ اسفندماه همزمان با هفته منابع طبیعی از سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری برنامه «صبح جمعه با شما» تقدیم شنوندگان می شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ساجد قدوسیان تهیه کننده، سردبیر و کارگردان برنامه «صبح جمعه با شما» اعلام کرد: به مناسبت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری، برنامه این هفته به دعوت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در این سازمان ضبط و تولید شد که در روز جمعه ۱۹ اسفند از رادیو ایران پخش می شود.

وی ادامه داد: استقبال کارکنان این سازمان از حضور گروه برنامه «صبح جمعه با شما» بسیار چشمگیر بود و خوشبختانه برنامه ای گرم و جذاب تولید شد که امیدواریم مورد توجه مخاطبان نیز قرار بگیرد. از آنجایی که حفظ منابع طبیعی وظیفه هر انسانی است و به ویژه در کشور ما این امر بسیار حائز اهمیت است، برنامه این هفته «صبح جمعه با شما» را به طور کامل به این مهم اختصاص دادیم و پیرامون این موضوع نقدها و طنزهایی در برنامه مطرح می‌شود.

«صبح جمعه با شما» به تهیه کنندگی ساجد قدوسیان جمعه ها ساعت ۹ صبح از رادیو ایران پخش می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->