پزشکیان در آیین عزاداری روز تاسوعای حسینی حضور یافت+ فیلم روز شهرداری‌ها و دهیاری ها؛ لزوم توجه به مدیریت محلی گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران + تصاویر نتانیاهو سخنگوی خود را برکنار کرد رومانی: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم ازسرگیری روابط انگلیس با سوریه حمله خمپاره‌ای گردان‌های القسام به نظامیان صهیونیست در شرق جبالیا (۱۴ تیر ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) آمریکایی‌هایی که حامیان صلح معرفی شدند | برندگان بدنام جایزهٔ صلح نوبل شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) تاکید سپاه بر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پرونده ربایش سردار متوسلیان شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۳۳۸ نفر رسید (۱۴ تیر ۱۴۰۴) واکنش معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور به انتقادات نسبت به نوع رفتار پزشکیان در دیدار‌های خارجی گلایه مضحک ترامپ به دلیل عدم دریافت جایزه صلح نوبل! طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خود معرف افزایش یافته است مدیرکل اتباع استانداری خراسان رضوی: در تلاشیم زمینه بازگشت با عزت و کرامت مهاجران افغانستانی غیرمجاز را فراهم کنیم نایب رئیس خانه احزاب: جنگ فرصتی برای حل اختلافات و رسیدن به وحدت است بروجردی: در صورت تجاوز مجدد اسرائیل به ایران، تاریخ پایان این رژیم غاصب به سر خواهدآمد فروشگاه‌های زنجیره‌ای در قلب اروپا فروش محصولات اسرائیلی را ممنوع کردند ادعای ترامپ: ایران غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نکرده است شمقدری: بازگشت بیش از ۲۶ هزار افغانستانی ازطریق مرز دوغارون، فقط طی یک روز | نمی‌توانیم بگوییم همه جاسوس‌هایی که بازداشت شده‌اند، افغان بوده‌اند بقایی: هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر جنایت فاحش اسرائیل در زندان اوین سکوت کند + فیلم پاسخ پزشکیان به فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه
سرخط خبرها

بررسی بودجه ۱۴۰۲ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام

  • کد خبر: ۱۵۴۰۶۶
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۷
بررسی بودجه ۱۴۰۲ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام
هیئت عالی نظارت مجمع، در جلسه‌ای به ریاست محمدباقر ذوالقدر، بند‌هایی از بودجه ۱۴۰۲ کشور را از نظر انطباق با سیاست‌های کلی بررسی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در ابتدای این جلسه، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، بودجه ۱۴۰۲ را با توجه به اهمیت و فوریت آن، موضوع بحث و بررسی هیئت عالی نظارت از نظر مغایرت نداشتن و تطبیق با سیاست‌های کلی تعیین کرد.

در ادامه داود دانش جعفری، گزارش بررسی کمیسیون اقتصادی، اداری و بازرگانی دبیرخانه مجمع درباره بودجه ۱۴۰۲ را ارائه و اهداف، ساختار و ارقام بودجه را با سیاست‌های کلی برنامه ششم و هفتم مقایسه کرد و با اشاره به تاکید سیاست‌های کلی برنامه هفتم در  افزایش  نیافتن سقف بودجه  در  مجلس گفت: براین اساس افزایش سقف لایحه بودجه، با این سیاست‌ها مغایر است.

در ادامه جلسه موضوع «بند الف، تبصره یک» درباره سهم صندوق توسعه ملی، مطرح شد و با رای اعضای هیئت عالی نظارت، تعیین رقم ۴۰ درصد، مغایر سیاست‌های کلی برنامه هفتم اعلام شد.

همچنین «بند ک تبصره یک» درباره توزیع قیر رایگان، مغایر دو بند از سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و یک بند از سیاست‌های کلی تولید ملی، تشخیص داده شد.

«بند هـ تبصره یک» درباره توسعه پالایشگاه آبادان مغایر سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، سیاست‌های کلی برنامه هفتم و «جز ۳ بند‌ی تبصره یک» درخصوص تهاتر نفت و گاز، و «بند الحاقی ۷ به تبصره یک» با بند ۹ سیاست‌های کلی نظام اداری و سیاست‌های کلی برنامه هفتم اعلام شد.

«بند ل تبصره یک» نیز درباره تحویل نفت خام به پیمانکاران با بند ۱۹ سیاست کلی اقتصاد مقاومتی مغایر شناخته شد.

همچنین پس از استماع نظر رئیس کل بانک مرکزی، «بند الحاقی ۶ به تبصره یک» با بند ۹ سیاست‌های کلی قانون گذاری و بند ۲ سیاست‌های کلی برنامه هفتم و بند ۱۹ و ۲۲ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی مغایر شناخته شد.

در ادامه بنا به رای اعضای هیئت عالی نظارت مجمع «بند د تبصره ۲» درباره در اختیار گذاشتن درآمد حاصل از فروش سهام دولت در شرکت‌ها به صندوق تثبیت بازار سرمایه، با سیاست‌های کلی اصل ۴۴ مغایر شناخته شد.

در این جلسه علاوه بر اعضای هیئت عالی، رئیس کل بانک مرکزی و نماینده سازمان برنامه و بودجه حضور داشتند.

ادامه بررسی تطبیق بودجه سال آینده کشور با سیاست‌های کلی در جلسات فوق العاده هیئت عالی نظارت در هفته بعد پیگیری خواهد شد.

بنا بر این گزارش، مغایرت‌های بودجه ۱۴۰۲ با سیاست‌های کلی نظام، از سوی هیئت عالی نظارت مجمع، به شورای نگهبان، اعلام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->