پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر راه: سود تسهیلات نهضت ملی مسکن کاهش می‌یابد

  • کد خبر: ۱۵۴۴۴۴
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۷
وزیر راه: سود تسهیلات نهضت ملی مسکن کاهش می‌یابد
وزیر راه و شهرسازی گفت: به بانک مرکزی تاکید کردیم که ۲۳ درصد سود تسهیلات نهضت ملی مسکن اصلاً قابل قبول نیست و حتما روز‌های آینده (قبل از سال جدید) این درصد سود کاهش پیدا خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امشب با حضور وزیر راه و شهرسازی ۸۱۰ واحد مسکن مهر در شهرک پیامبر اعظم بندرعباس به بهره‌برداری رسید.

مهرداد بذرپاش در حاشیه بهره‌برداری از این واحد‌های مسکن مهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این سفر یک روزه پروژه‌های مختلفی اعم از بندری، راهداری، راه و بزرگراهی به بهره‌برداری رسید یا عملیات اجرایی آن شروع شد.

وی افزود: بعد از تشکیل جلسه شورای مسکن استان تصمیمات خوبی برای تسریع در پروژه‌های نهضت ملی گرفته شد.

وزیر راه و شهرسازی گفت: پروژه خوبی در حوزه مسکن آغاز شده است، زمین مورد نیاز تامین شده و عملیات ساخت پروژه‌های نهضت ملی در شهرستان‌های مختلف استان روند خوبی دارد و سال آینده سرعت بیشتری خواهد گرفت به ویژه در حوزه بافت فرسوده که این استان میزان بافت فرسوده زیادی دارد.

وی تصریح کرد: با بخشنامه جدیدی که وزارت راه و شهرسازی به استان‌ها ابلاغ کرده به نظر یک تغییر خیلی خوبی در نوسازی بافت فرسوده رقم خواهد خورد.

بذرپاش گفت: امروز هم در راستای پروژه‌های باقیمانده مسکن مهری که بعضا ۱۰ تا ۱۲ سال باقی مانده از ۱۳ درصد پیشرفت تا حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشته‌اند در مدت اخیر با عزمی که صورت گرفت این پروژه‌های مسکن مهر به اتمام رسید، اغلب این متقاضیان از گذشته پرداخت انجام داده بودند و ما به عنوان دولت موظف بودیم که واحد‌ها را با قیمت تمام شده الان به اتمام برسانیم، مبلغ زیادی را باید تأمین اعتبار می‌کردیم، لذا از محل‌های مختلف تامین منابع انجام شد و با دستور ریاست محترم جمهور در سراسر کشور به اتمام رساندن مسکن‌های مهر باقی مانده از گذشته در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: امروز هم در شهر بندرعباس 810 واحد از مسکن‌های مهر باقی مانده در متراژ های 70 متری تا 108 متری تحویل متقاضیان شد، پیمانکار و شرکت مجری بسیار خوب کار کردند و واحدهایی را با استاندارد خوبی احداث کرده اند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: از تجربیات بسیار خوب گذشته استفاده شده و بعضا از نواقصی که از گذشته وجود داشته سعی شده در طرح های جدید تکرار نشود که هم وطنان عزیز از سکونت در این واحدها راضی باشند و با حداقل مشکل ، این واحدها به عزیزان در سراسر کشور تحویل داده شود.

بذرپاش ادامه داد: با همین سرعت به پیش می‌رویم، پیگیری برای تکمیل مسکن های مهر باقیمانده از سالیان گذشته جزو اولویت‌های کاری ما است، به همان میزانی که نهضت ملی را پیگیری می‌کنیم مسکن‌های مهر باقیمانده نیز پیگیری می‌کنیم تا هر چه سریعتر این واحد‌ها به مدار احداث و تکمیل برگردد و تحویل متقاضیانی شود که سالهای سال منتظرند این مسکن‌ها را دریافت کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تصمیم دولت برای کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی طرح نهضت ملی مسکن و افزایش میزان تسهیلات اظهار داشت: موضوع درصد سود تسهیلات، در جلسه شورای اقتصاد که با حضور ریاست جمهور تشکیل شد بررسی شد، تاکید رییس جمهور به بانک مرکزی هم همین بود، طی جلسه‌ای که با حضور رئیس کل بانک مرکزی و اعضای شورای پول و اعتبار تشکیل شد ضمن بیان نظرات، تاکید کردیم که 23 درصد اصلاً قابل قبول نیست و حتما روزهای آینده (قبل از سال جدید) این درصد سود کاهش پیدا خواهد کرد و به میزان گذشته و حتی کمتر از آن باز خواهد گشت که بتوانیم بخشی از هزینه‌ها را جبران کنیم.

وی ادامه داد: افزایش میزان وام هم در دستور کار قرار دارد منتهی با روش‌های دیگری در صدد تکمیل واحد‌های نهضت ملی مسکن هستیم که به مرور اعلام می‌شود از طریق مشارکت با نهادهای عمومی، بانک‌ها و انبوه سازان که آنان را هم به کمک فرا خوانده‌ایم تا هرچه سریعتر بتوانیم واحد‌های نهضت ملی را در سراسر کشور به اتمام برسانیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->