‌فرماندار مشهد: خدمات‌رسانی مراکز اقامتی مشهد به زائران به خوبی در حال انجام است تایید تعلیق عضو شورای اسلامی شهر مشهد مشهد در انتظار نور آماده‌سازی حدود ۷۰۰ هزار فضای اسکان برای زائران در مشهد + فیلم تکمیل ظرفیت ۵۶ درصد از اسکان مشهد آغاز خدمات اتوبوس دوطبقه گردشگری در کوه پارک مشهد تمهیدات آتش‌نشانی مشهد برای لحظه تحویل سال ۱۴۰۲ اعلام شد دعوت شورای اسلامی شهر مشهد از عموم مردم انقلابی و زائران بارگاه منور رضوی، برای حضور در سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی صدای پای یار | مشهد در آستانه میزبانی از مراد در بهار ۱۴۰۲ + فیلم سفر بیش از ۲ میلیون زائر به خراسان رضوی صدور هشدار زرد از سوی هواشناسی خراسان رضوی تدارک ۷۰۰ هزار ظرفیت اقامت برای زائران نوروزی در خراسان رضوی امسال در گردشگری خراسان رضوی ۹۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شد جابه‌جایی حدود ۱۲۰ هزار نفر از طریق اتوبوس‌های قرار زیارت به حرم مطهر در سال ۱۴۰۱ + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب، نقشه راه یک‌ساله کشور است‌+ ویدئو باغ پرندگان مشهد مهر و موم شد ورود بیش از ۹۰ درصد زائران به مشهد از طریق حمل و نقل جاده ای (۲۸ اسفندماه ۱۴۰۱) تشدید نظارت‌های بهداشتی بر رستوران‌های اطراف حرم مطهر در مشهد برپایی ایستگاه نوروزی استقبال از زائران و مسافران در پایانه مسافربری امام‌رضا (ع) مشهد تشدید جلوگیری از ورود ناوگان باری جاده‌ای و ترانزیتی به مشهد در ایام نوروز
خبر فوری

بازدید از روند آماده‌سازی و نصب یادمان‌های نوروزی تحت عنوان جشنواره میدان جانباز مشهد

  • کد خبر: ۱۵۴۵۷۴
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵
بازدید از روند آماده‌سازی و نصب یادمان‌های نوروزی تحت عنوان جشنواره میدان جانباز مشهد
رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: جانمایی یادمان‌های نوروزی در میدان جانباز مشهد، جلوه‌هایی ماندگار برای شهروندان در نوروز ۱۴۰۲ رقم خواهد زد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی و نصب یادمان‌های نوروزی تحت عنوان جشنواره میدان جانباز اظهار کرد: امورات اجرایی واقعی در کف میدان توسط مناطق انجام می‌شود و بنابراین شهرداران مناطق، فرماندهان میدان عملیات در تمام حوزه‌ها اعم از حوزه شهرسازی، عمرانی و فرهنگی هستند.

رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به نشست صبح امروز ۲۱ اسفندماه، در شهرداری منطقه دو افزود: امروز به همین مناسبت در مجموعه شهرداری منطقه دو مشهد حضور پیدا کردیم تا تقدیری نسبت به فعالیت‌های یک سال اخیر این مجموعه داشته باشیم. در این راستا باید گفت منطقه دو یکی از مناطقی است که موقعیت‌های میدانی و رویداد‌های اجتماعی آن متعدد می‌باشد که در نتیجه با حجم زیادی از فعالیت ‎ها روبرو هستیم.

معاون شهرداری مشهد ابراز کرد: خوشبختانه شهرداری منطقه دو در سال ۱۴۰۱ توانست به نحو شایسته‌ای ماموریت‌های مشخص شده را انجام دهد.

رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به برگزاری جشنواره میدان جانباز خاطرنشان کرد: بازدیدی از محل جانمایی یادمان‌های نوروزی در میدان جانباز داشتیم که هم‌اکنون المان‌های بسیار زیبا و متنوعی در این میدان در حال نصب شدن هست و جلوه‌هایی ماندگار برای شهروندان در نوروز ۱۴۰۲ رقم خواهد زد.

باغگلی به بودجه ۱۴۰۲ مباحث عمرانی حوزه فرهنگی شهرداری منطقه دو پرداخت و گفت: در این راستا منطقه دو پیشنهاد‌های خوبی را در این زمینه ارائه کرده است و امروز هم در جلسه کمیسیون تلفیق این موضوع بررسی می‌شود؛ لذا امیدواریم شورای اسلامی شهر هم به این پیشنهادات پاسخ مثبت بدهد تا بتوانیم در سال آینده شاهد تحولات مطلوب در این منطقه باشیم.

وی تاکید کرد: انصافا منطقه دو مشهد پیشرو و فعال است و در حوزه فرهنگی نمره بسیار خوبی دریافت می‌کند.

بازدید از روند آماده‌سازی و نصب یادمان‌های نوروزی تحت عنوان جشنواره میدان جانباز مشهد

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}