وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری عاملان قتل در پاتوق معتادان تهران + عکس

  • کد خبر: ۱۵۴۶۹۸
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۵
دستگیری عاملان قتل در پاتوق معتادان تهران + عکس
۲ مرد خلافکاری که متهم هستند در درگیری در پاتوق معتادان مرد دیگری را به قتل رسانده‌اند، جرم خود را به گردن هم می‌اندازند.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعت ۳ بامداد پنج‌شنبه ۱۸ اسفند، مأموران کلانتری ۱۷۹ خلیج فارس تلفنی به قاضی محمد حسین زارعی، بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران خبر دادند مرد جوانی که در حادثه‌ای زخمی و به بیمارستان منتقل شده به کام مرگ رفته‌است.

با اعلام این خبر، بازپرس جنایی همراه تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی راهی بیمارستان و در آنجا با جسد مرد ۳۰ ساله ناشناسی روبه‌رو شدند که با ضربه چاقویی به قتل رسیده‌بود. بررسی‌های تیم جنایی نشان داد مرد زخمی را ساعتی قبل راننده پرایدی به بیمارستان منتقل کرده و سپس به سرعت گریخته‌است. از سوی دیگر مشخص شد چند ساعت قبل هم درگیری خونینی در پاتوق معتادان نزدیکی بزرگراه خلیج‌فارس رخ داده و راننده پراید هم مقتول را از همان محل به بیمارستان منتقل کرده‌است. بدین ترتیب مأموران با بررسی دوربین‌های مداربسته شماره پلاک خودروی پراید را به دست آوردند که مشخص شد خودرو متعلق به مرد جوانی به نام حمید است. سپس مأموران حمید را شناسایی و بازداشت و به اداره پلیس منتقل کردند.

دستگیری عاملان قتل در پاتوق معتادان تهران + عکس

وی گفت: «شب حادثه با خودروام از نزدیکی بزرگراه خلیج فارس به طرف خانه‌ام می‌رفتم که یکی از دوستانم به نام کیوان مرا دید و از من خواست مرد زخمی را برای درمان به بیمارستان منتقل کنم. کیوان گفت مرد زخمی دوستش است و در درگیری زخمی شده و عامل درگیری هم فرار کرده‌است و از من خواست برای نجات جانش او را به بیمارستان برسانم. وقتی مرد زخمی را دیدم که هنوز نفس می‌کشد، دلم به رحم آمد و او را به بیمارستان رساندم، اما از ترس اینکه خودم گرفتار نشوم، از بیمارستان خارج شدم.»

با به دست آمدن این اطلاعات مأموران پلیس، کیوان را بازداشت کردند، اما وی در ادعایی گفت که قاتل یکی از دوستانشان به نام کامبیز است. وی گفت: «مقتول فرمان نام دارد و از دوستان من و کامبیز است. البته مدتی است کامبیز و فرمان با هم به خاطر مکان پاتوق اختلاف دارند. کامبیز مدعی است پاتوق متعلق به او است و در مقابل فرمان هم می‌گفت پاتوق متعلق به من است. آن‌ها شب حادثه به خاطر همین موضوع با هم درگیر شدند که در جریان آن کامبیز با چاقو فرمان را زخمی کرد و از محل گریخت. من برای اینکه جان او را نجات دهم، از دوستم حمید خواستم فرمان را با خودرواش به بیمارستان برساند و او هم قبول کرد.»

مأموران در ادامه کامبیز را بازداشت کردند. متهم صبح دیروز در دادسرای امور جنایی تهران جرم خود را انکار کرد و قتل را به گردن کیوان انداخت. وی گفت: «کیوان و فرمان به خاطر پاتوق همیشه با هم اختلاف داشتند و شب حادثه با هم درگیر شدند. کیوان با چاقو فرمان را زخمی کرد و بعد با خودروی پراید دوستش او را به بیمارستان رساند.»

دو متهم در حالی که قتل را گردن هم می‌اندازند، برای تحقیقات بیشتر به دستور قاضی پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفتند. تحقیقات درباره این حادثه ادامه دارد.

منبع: جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->