تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عامل اصلی شهادت مامور پلیس در سراوان دستگیر شد

  • کد خبر: ۱۵۵۴۹۱
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۲
عامل اصلی شهادت مامور پلیس در سراوان دستگیر شد
‌ فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از دستگیری عامل اصلی شهادت ستواندوم «محمد زور» در شهرستان سراوان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار دوستعلی جلیلیان‌ اظهار داشت: ششم دی ماه سال جاری در پی شهادت ستواندوم محمد زور از عوامل پلیس مبارزه با موادمخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در شهرستان گلشن پیگیری موضوع بصورت ویژه در دستورکار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: از همان لحظات ابتدایی پلیس با اشراف اطلاعاتی و تحقیقات فنی شناسایی و دستگیری عاملان اصلی شهادت این مامور جان برکف را دستورکار قرار داد و در این خصوص با توجه به سرنخ‌های به عمل آمده عاملان شناسایی و تحت تعقیب قانونی قرار گرفتند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به طراحی برنامه‌ای دقیق و از پیش تعیین شده پلیس در این راستا گفت: پس از انجام هماهنگی‌های لازم و قانونی، مجرم در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.

وی تصریح کرد: طی این عملیات از قاتل یک قبضه سلاح کلت کمری به همراه ۲ تیغه خشاب و پنج تیر جنگی کشف و عامل شهادت به حمل مسلحانه موادمخدر، درگیری مسلحانه با مأموران انتظامی و شهادت ستواندوم محمد زور اعتراف کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->