انتقاد سازمان محیط زیست از سریال اجل معلق معرفی نامزد‌های بهترین خلاقیت و استعداد درخشان جشن بزرگ منتقدان سینما او که علمش، برکت داشت | یادی از نخستین سرپرست کتابخانه و مؤسس انتشارات آستان‌قدس رضوی «گونترگراس» نویسنده‌ای که نمی‌خواست تجربیاتش حیف‌ومیل شود مزایده‌ای که شخصیت‌ها را آشکار می‌کند | نگاهی به نمایش «خانه آرام» در سالن بهار تئاتر شهر مشهد لحظه‌های ناب زیارت به روایت دوربین‌های عکاسی پایان مهلت ارسال آثار به «قلم» تا ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ نگاهی به وبگاه های ناشران مشهد که ناکافی‌ و ناکامل‌اند نمایشنامه «جوردانو» به کتابفروشی‌ها آمد حامد بهداد و سحر دولتشاهی با «زنده شور» به جشنواره فیلم فجر می‌روند «ذبیح‌الله احمدی» زری باف ضریح امام رضا (ع) درگذشت نامزدی فیلم کوتاه «یکی از آنها» در جشنواره HollyShorts آمریکا فیلم «فلسطین ۳۶» در راه اسکار ۲۰۲۶ برنامه‌ شبکه‌های رادیویی در ایام رحلت پیامبر رحمت (ص) + زمان پخش «حمید حامی» بعد از ایام محرم و صفر روی صحنه می‌رود + زمان برگزاری کوین اسپیسی با فیلم «حماسه هولیگاردز» در جشنواره ونیز کدام فیلم نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۶ می‌شود؟ کلینت ایستوود در ٩۵ سالگی + عکس بهنوش طباطبایی و دوقلوهایش در سریال «سووشون» + عکس
سرخط خبرها

سهمیه بلیت سانس اول بعضی آثار جشنواره فیلم فجر هنوز موجود است

  • کد خبر: ۱۵۵۹۰
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۴
سهمیه بلیت سانس اول بعضی آثار جشنواره فیلم فجر هنوز موجود است
مدیر پیش‌فروش بلیت‌های سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر گفت: خرید بلیت جشنواره فیلم فجر از بازار سیاه عاقلانه نیست.
به گزارش شهرآرانیوز، شکری آذر مدیر پیش‌فروش بلیت‌های سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، پیرامون آخرین وضعیت بلیت فروشی این دوره از رویداد بزرگ سینمای کشور گفت: در حال حاضر اکثریت ظرفیت بلیت فروشی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به پایان رسیده، اما همچنان در برخی سانس‌ها و برخی از سینما‌ها بلیت موجود است.

وی در همین راستا ادامه داد: هم‌اکنون در برخی از سینما‌ها سانس اول آثار قابل خریداری از سایت سینماتیکت است، البته این سانس اول از ظهر نیست و از ساعت ۱۶:۳۰ یا ۱۷ آغاز خواهد شد.

مدیر پیش‌فروش بلیت‌های سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر درباره چگونگی تخصیص سانس فوق العاده به آثار سینمایی تاکید کرد: ارائه سانس فوق العاده برای تمامی فیلم‌ها زیر نظر سینمادار بوده و ما در آن دخل و تصرفی نداریم.

وی در همین رابطه افزود: سینمادار بعد از استقبال از فیلم مورد نظر تشخیص می‌دهد که آن اثر نیازمند سانس فوق العاده است، پس از آن سینمادار درخواست خود را به مدیر امور سینما‌ها ارائه می‌دهد، پس از اخذ مجوز‌های لازمه فیلم می‌تواند سانس فوق العاده داشته باشد.

شکری آذر پیرامون ایجاد بازار سیاه بلیت سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر اضافه کرد: در ابتدا این را بگویم که هنوز تحویل فیزیکی بلیت صورت نگرفته است، البته این اتفاقات همواره رخ می‌دهد، اما به نظر من خرید بلیت جشنواره فیلم فجر از بازار سیاه عاقلانه نیست، زیرا ابتدا به امر تماشاگران می‌توانند از سایت خریداری کنند، حال شاید سالن مورد نظرشان پر شده باشد، اما به راحتی می‌توانند در سانس یا سالن دیگری به تماشای آثار مورد نظر خود بپردازند.

وی ادامه داد: بدون شک ما ایجاد بازار سیاه بلیت جشنواره فیلم فجر را تایید نخواهیم کرد و آن را عملی نادرست می‌دانیم، تماشاگران بدانند که حتی در صورت عدم خرید از سایت اینترنتی به حد کافی بلیت در فروش گیشه‌ای وجود خواهد داشت تا همه بتوانند به تماشای آثار بنشینند.

شکری آذر درباره نحوه انتخاب فیلم مردمی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر خاطرنشان کرد: انتخاب بهترین فیلم از نگاه مردم و نحوه رای دادن همچنان مثل دوره سی و هفتم جشنواره فیلم فجر اتفاق خواهد افتاد، در صورتی که تغییری برای این اتفاق در نظر گرفته شود بدون شک از طریق دبیرخانه اطلاع‌رسانی خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->