نتیجه و ویدئو خلاصه بازی لیورپول و فرانکفورت (۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت باشکوه قرمز‌های آنفیلد از بحران نتیجه و ویدئو خلاصه بازی رئال مادرید و یوونتوس (۱ آبان ۱۴۰۴) | برد بزرگ کهکشانی‌ها قبل از الکلاسیکو نتیجه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴)+ ویدئوگل‌ها| پیروزی بی دردسر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴) سیدورف، غایب بزرگ بازی‌های آسیایی استقلال پیشنهاد سنگین تاتنهام برای ستاره الاهلی عربستان لیست نقل و انتقالات هاشمیان مشخص شد مهاجرانی: امیدوارم با مربی ایرانی به جام جهانی برویم تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و استقلال (دربی ۱۰۶) | ۱۴ آذر روز فوتبالی ایران پخش زنده بازی استقلال و الوحدات (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن (۲ آبان۱۴۰۴) + لینک و قیمت طرح ضربه ۶ امتیازی در تکواندو استارت خورد واکنش آذری جهرمی به خبر مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس | این هم از عجایب فوتبال ایران است! مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود! عجیب و غیرمنتظره؛ آذری جهرمی گزینه مدیرعاملی پرسپولیس شد!
سرخط خبرها

مالک شهرخودرو: میزبانی در امارات را قبول نکرده‌ایم

  • کد خبر: ۱۵۶۰۸
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۴
مالک شهرخودرو: میزبانی در امارات را قبول نکرده‌ایم
فرهاد حمیداوی مالک باشگاه شهرخودرو گفت: ما امشب (چهارشنبه) بلیت داریم و برای دیدار با دبیر کل کنفدارسیون فوتبال آسیا به مقر AFC می‌رویم تا از نزدیک با او دیدار و گفت‌وگو کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سه‌شنبه شب کنفدراسیون فوتبال آسیا در ادامه تصمیمات غیر ورزشی، میزبانی دو نماینده ایران در پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا را به امارات و دو شهر دوبی و شارجه سپرده است. نکته جالب‌تر این است که به نظر می‌رسد AFC به درخواست تضمین ایران برای برگزاری دیدارهای مرحله گروهی و بازی برگشت تیم‌های ایرانی در خاک ایران هیچ اشاره‌ای نکرده و احتمالا قصد ندارد چنین تعهدی بدهد.

فرهاد حمیداوی مالک باشگاه شهرخودرو درباره واکنش باشگاه‌های ایرانی به خصوص دو باشگاه شهرخودرو و استقلال به این تصمیم AFC گفت: ما امشب (چهارشنبه) بلیت داریم و برای دیدار با دبیر کل کنفدارسیون فوتبال آسیا به مقر AFC می‌رویم تا از نزدیک با او دیدار و گفت‌وگو کنیم تا بتوانیم حق تیم‌های ایرانی را بگیریم. ما نمی‌پذیریم که در امارات بازی کنیم و عزت و شرف کشور ما مهم‌تر است.

وی در پاسخ به این پرسش که اساسا دیدار با دبیرکل AFC - با توجه به جایگاه حقوقی او - چقدر می‌توانددر پیش‌برد اهداف نمایندگان ایران تاثیرگذار باشد، گفت: به نظر من دیدار نماینده چهار باشگاه که در واقع سفیر ایران هستند، با دبیرکل AFC می‌تواند تاثیرگذار باشد و بازدهی بالایی داشته باشد. ما مدارک زیادی داریم که می‌توانیم امنیت کشور خود را ثابت کنیم و چشم آسیایی‌ها را روی واقعیت‌ها که خلاف دروغ‌های دشمنان ایران است، باز کنیم. مثلا شهر مشهد سالیانه ۳۲ میلیون توریست دارد که تا به حال هیچ مشکلی هم از لحاظ امنیتی برایشان پیش نیامده و سفر خوبی را در ایران داشته‌اند. ما امیدواریم دیدار فردای ما موثر باشد و میزبانی به ایرانی‌ها برگردد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->