کشف بیش از یک کیلو هروئین بلعیده‌شده در تربت حیدریه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) شینا انصاری: همه دستگاه‌ها موظف به صیانت از محیط زیست هستند هر ۱۱ ساعت، یک نوزاد در خراسان رضوی متولد می‌شود باور مصرف همزمان ماهی و ماست در تشدید پیسی، پایه علمی ندارد مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا دستور دادستان تهران برای تعیین‌تکلیف فوری خودرو‌های وارداتی متوقف در گمرک وزیر آموزش و پرورش: عدالت آموزشی محدود به تجهیزات نیست، محرومیت‌ها در همه ابعاد باید رفع شود جنایت در فروشگاه لوازم یدکی | سوزاندن جوان مشهدی پشت دخل مغازه اجرای طرح آزمایش بستر‌های جدید آموزش در مدارس ابتدایی از مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و رگبار باران در برخی مناطق کشور بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا اواخر شهریور و اوایل پاییز | کمبود در بخش بهداشت، عرضه آزاد در داروخانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش‌ موقت دمای هوا در روز‌های پایانی هفته توسعه مدرسه‌سازی‌ها، مهم‌ترین برنامه آموزش و پرورش مشهد در سال ۱۴۰۴ ۲ مامور انتظامی در شهرستان سیب و سوران به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم ۴ راهکار ساده برای کاهش فشار خون | فشار خون «لب مرز» چه عددی است؟ آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای استقبال از دانش‌آموزان | برنامه مدارس مشهد برای آغاز سال تحصیلی چیست؟ هشدار به بازنشستگان و بیمه‌شدگان | تأمین‌اجتماعی به هیچ وجه با بیمه‌شدگان و بازنشستگان تماس تلفنی ندارد ۵۰ هزار پروژه توسعه عدالت آموزشی به مرحله اجرا رسیده است | اجرای حدود ۲۰ پروژه در طرح شهیدان زنگ خطر آنفلوانزا برای گروه‌های پرخطر معاون رئیس جمهور: علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا اقامه دعوای حقوقی کردیم اجرای دومین طرح مقابله با سارقان خشن در استان‌های جرم‌خیز | ۱۵۵ مجرم دستگیر شدند رئیس آموزش و پرورش استثنائی: باید توانایی حرکت دانش‌آموزان تقویت شود دریاچه ارومیه قربانی توسعه بی‌توجه به ظرفیت‌های محیط زیستی گام جدید پایتخت برای کاهش آلودگی هوا | اولین تاکسی برقی در تهران پلاک‌گذاری شد علت سرانه پایین فضای آموزشی در مشهد چیست؟ | منع زمین‌های وقفی برای واگذاری به ساخت مدرسه قانون جوانی جمعیت؛ خطای تمرکز بر تولد بدون توجه به کیفیت زندگی چطور مصرف شکر را کاهش دهیم؟ شرایط سلامت سالاد‌های فروشگاهی اعلام شد افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد
سرخط خبرها

۵ میلیون و ۲۷۰ هزار زائر تا امروز به مشهدمقدس سفر کردند

  • کد خبر: ۱۵۶۲۰۱
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰
۵ میلیون و ۲۷۰ هزار زائر تا امروز به مشهدمقدس سفر کردند
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان‌رضوی از ورود ۵ میلیون و ۲۷۰ هزار نفر زائر تا امروز به مشهد خبر داد.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد در پنجمین نشست‌خبری قرارگاه عملیاتی مرکزی زائرین خراسان‌رضوی از سفر ۵ میلیون و ۲۷۰ هزار نفر زائر تا امروز به مشهدمقدس خبر داد و اظهار داشت: تا این لحظه  ۴ میلیون نفر شب از ظرفیت اسکان در مشهد استفاده کرده‌اند.  

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان‌رضوی افزود: ۸۵ درصد ظرفیت اسکان رسمی، ۷۵ درصد ظرفیت اسکان موقت و ۳۵ درصد اسکان اضطراری مورد استفاده قرار گرفته است.  

گنابادی‌نژاد با اشاره به آمادگی کام دانشگاه علوم پزشکی در حوزه بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها و ... در ایام تعطیلات نوروزی تصریح کرد: تا امروز شرایط خوبی را پشت سر گذاشته‌ایم.

مراجعه بیش از ۲۳ هزار نفر در سه روز اول فروردین ۱۴۰۲ به مراکز درمانی

محمدعلی کیانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست‌خبری با بیان اینکه در چهار بعد بهداشت و درمان و فوریت‌های پزشکی و اورژانس خدمات ما از ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ آغاز شده است، گفت: ۶۸ بیمارستان، ۷۱ داروخانه بیمارستانی و ۴ پایگاه هوایی و‌غیره در این زمینه در طرح نوروزی خدمات‌رسانی می‌کنند.  

وی با اشاره به اینکه در سه روز اول فروردین ماه امسال در حوزه درمان ۲۳ هزار و ۱۱۷ مورد مراجعه داشتیم که ۱۸۰۰ مورد عمل جراحی، ۴۹۶ مورد بستری و ۲۶ هزار و ۹۹۰ مورد مراجعه به اورژانس بوده است، اضافه کرد: در راستای طرح نوروزی، ۷ هزار مورد بازدید در سه روز اول صورت گرفته است.  

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام ۸۱۹ مورد ماموریت شهری و ۴۸ مورد ماموریت جاده‌ای تصادفی در طول اجرای طرح نوروزی تاکنون خاطرنشان کرد: در مشهد تعداد ماموریت‌های شهری ۲۳۹۹ مورد و اعزام به بیمارستان بیش از ۱۸۰۰ مورد بوده است. همچنین تعداد فوتی‌ها، ۳۷ مورد بوده است. همچنین در سه روز اول سال در استان خراسان‌رضوی ۳۵۶۱ مورد ماموریت شهری انجام داده‌ایم.

کیانی همچنین به خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد همزمان با نخستین روز سال و سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب در حرم رضوی اشاره کرد و گفت: در زمان سال تحویل و سخنرانی رهبر انقلاب اقدامات خوبی صورت گرفت. از این رو شاهد افزایش ظرفیت و توان در ناوگان آمبولانس، اتوبوس امبولانس و همچنین آماده‌باش اورژانس هوایی بودیم.

وی ضمن بیان مطلب فوق، به استقرار بیمارستان سیار در اطراف حرم رضوی اشاره کرد و اظهار داشت: همچنین برای اولین بار ۷۵ تیم واکنش سریع در حرم رضوی مستقر شده و در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی نیز ۴ درمانگاه مستقر و فعال شد.

سیدجواد حسینی دبیر کمیته بهداشت، سلامت و محیط‌زیست ستاد اجرایی خدمات سفر استان خراسان‌رضوی نیز در این نشست خبری با بیان اینکه در تعطیلات نوروزی ۶۸ بیمارستان خدمت ارائه می‌دهند، اظهار داشت: بیش از ۲۰۰ دار‌وخانه و ۵۲ دندانپزشکی در این ایام خدمت‌رسانی می‌کنند.  

وی با بیان اینکه از ۱۵ اسفند تا ۲۹ فروردین ۱۹ هزار ماموریت شهری و ۴۴۸۶ ماموریت جاده‌ای توسط اورژانس انجام شده است، افزود: همچنین ۳ هزار و ۹۰۰ عمل جراحی و ۱۷۰۰ زایمان‌طبیعی در این ایام صورت گرفته است.  

دبیر کمیته بهداشت، سلامت و محیط‌زیست ستاد اجرایی خدمات سفر استان خراسان‌رضوی از مراجعه ۲۲۰ هزار نفر به درمانگاه‌ها در این ایام خبر داد و خاطرنشان کرد: ۳۶ هزار مورد بازدید بهداشت محیط در سطح استان صورت گرفته است. از مراکز اقامتی و هتل‌ها بیش از ۶۰۰ مورد بازدید و از واحد‌های صنفی نیز بیش از ۶ هزار مورد بازدید انجام شده است.  

حسینی اضافه کرد: ۸ هزار مورد اهدا‌کننده خون در این مدت داشته‌ایم که از این تعداد ۶ هزار نفر خون اهدا کردند و براین اساس  نسبت به توزیع خون و پلاکت خون هم اقداماتی انجام شده است.

علی غلام‌پور رئیس کمیته بهداشت قرارگاه خدمات سفر مشهد هم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ تا ۳ فروردین ۱۴۰۲ بیش از ۲۸ هزار بازدید از مراکز مختلف صورت گرفته است که ۲۹۸۵ مورد اخطاریه و معرفی به مراجع قضایی انجام و ۴۳ واحد متخلف نیز پلمب شد، گفت: در این مدت بیش از ۶ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته کشف و معدوم شده است. همچنین ۶۸۹ مورد شکایت بهداشتی واصل شده که مورد بررسی قرار گرفت. مراجعه‌های حضوری نیز به‌صورت فوری مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفته است.

سیدجواد موسوی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان‌رضوی نیز در این نشست خبری اظهار داشت: بیش از ۶۳ هزار زائر خارجی از کشور‌های منطقه در این ایام به مشهد سفر کرده‌اند.  
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->