راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴) افزایش ۱۹ درصدی مصدومین ناشی از سگ گزیدگی در مازندران کشف گسترده گونه‌های جانوری قاچاق در عملیات اخیر یگان محیط زیست تهران (۶ مرداد ۱۴۰۴) کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در نیکشهر تورهای گردشگری صنعتی فریمان، گامی مهم در توسعه اقتصادی خراسان رضوی لزوم تغییر قوانین مشاغل سخت و زیان‌آور و تأکید بر حفظ حقوق کارگران آیا سن بازنشستگی تأمین اجتماعی افزایش یافته است؟ مشهد در محاصره کانون‌های گرد و غبار ۶۵۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند وزیر آموزش و پرورش: باید از ظرفیت‌های مردمی برای محرومیت‌زدایی از آموزش استفاده شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) | دمای بالای ۴۰ درجه در نواحی گرم‌سیر
سرخط خبرها

شدیدترین تصادفات در نوروز در کدام استان‌ها رخ داده است؟

  • کد خبر: ۱۵۶۲۵۴
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
شدیدترین تصادفات در نوروز در کدام استان‌ها رخ داده است؟
جمعیت هلال احمر با صدور اطلاعیه شماره ۵ و اعلام اسامی استان‌های دارای بیشترین و شدیدترین تصادفات در نوروز امسال، توصیه‌هایی برای حفظ جان مسافران ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جمعیت هلال احمر با صدور اطلاعیه شماره ۵ و اعلام اسامی استان‌های دارای بیشترین و شدیدترین تصادفات در نوروز امسال، توصیه‌هایی برای حفط جان مسافران ارائه کرد.

اطلاعیه شماره ۵ ستاد خدمات نوروزی این جمعیت به شرح زیر است:

طبق آخرین گزارش مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری هلال احمر، امدادگران هلال احمر تاکنون به بیش از ۳۰ هزار نفر در حوادث مختلف به‌ویژه تصادفات جاده‌ای، خدمات ارائه کرده‌اند. ازجمله انتقال ۷۲۶ مصدوم به مراکز درمانی و رهاسازی ۲۰۶ مصدوم سوانح ترافیکی از درون خودرو‌ها صورت گرفته است.

طی ۹ روز از اجرای طرح امداد نوروزی در سطح جاده‌های کشور، ۵۱ درصد از عملیات امدادونجات که توسط امدادگران انجام شده، مربوط به عملیات جاده‌ای بوده و در مقایسه با سال گذشته، حضور و مشارکت امدادگران جمعیت هلال احمر در طرح نوروزی، ۴۶ درصد افزایش داشته است.

طی روز‌های اخیر، در روز دوم فروردین بیشترین عملیات امدادونجات انجام شده و بیشترین سوانح ترافیکی در خروجی‌های تهران به سمت مازندران و خروجی‌های اصفهان به سمت جنوب کشور اتفاق افتاده است.

براساس تحلیل‌های انجام شده در عملیات‌های جاده‌ای ۹ روز گذشته، شدیدترین تصادفات در استان‌های فارس، کرمان، خراسان شمالی و سیستان و بلوچستان به وقوع پیوسته است.

توصیه‌های ایمنی زیر را برای حفظ جان خود و خانواده‌تان رعایت کنید:

الف. استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی، احتمال تصادف را تا ۴ برابر افزایش می‌دهد. از هر چیزی یا کاری که حواستان را پرت می‌کند، دوری کنید.

ب. اگر قصد متوقف کردن خودرو در کنار جاده را دارید، با استفاده از علائم و نشانه‌های ایمنی، سایر رانندگان را مطلع کنید تا با فاصله مناسب از خودروی شما عبور کنند.

پ. پوشیدن لباس‌های با رنگ روشن و استفاده از نوار‌های شبرنگ روی لباس باعث دیده شدن فرد در هنگام شب توسط دیگران می‌شود و پوشیدن لباس‌های سیاه و تیره در هنگام شب، باعث دیده نشدن فرد توسط وسایل نقلیه می‌شود.

ت. یکی از دلایل اصلی حوادث ترافیکی، خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان است، پس اگر احساس خواب‌آلودگی دارید، استراحت کنید. قانون هر ۲ ساعت رانندگی، یک ربع استراحت را فراموش نکنید.

ث. تیغه‌های برف‌پاک‌کن را از نظر ظاهری و مکانیکی بررسی کنید. ممکن است بدنه تیغه‌ها از نظر ظاهری سالم باشند، ولی بخش پلاستیکی آن‌ها کارایی و کیفیت لازم را نداشته باشند. قبل از رانندگی در جاده از تمیز بودن شیشه‌های خودرو و آینه‌ها و سالم بودن برف‌پاک‌کن‌ها و چراغ‌های جلو، عقب و چراغ ترمز مطمئن شوید.

منبع:تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->