دست‌انداز سامان دهی دست فروش‌های جاده‌ای در جاده بهشت رضا (ع) آماده باش مناطق ۱۳ گانه شهرداری مشهد در پی هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند
سرخط خبرها

سرویس‌دهی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در روز طبیعت (۱۳ فروردین ماه) در مشهد

  • کد خبر: ۱۵۶۳۶۰
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۴
سرویس‌دهی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در روز طبیعت (۱۳ فروردین ماه) در مشهد
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت: برای سرویس‌دهی ویژه ما در روز طبیعت ۲۵۰ دستگاه اتوبوس برنامه ریزی شده که به مقاصد کوهسنگی، بوستان ملت، خواجه مراد، خواجه اباصلت، بهشت رضا، میامی و پایانه وکیل‌آباد از ۶ صبح تا ۹ شب سرویس‌دهی خواهند داشت. 
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

علی‌اصغر نیشابوری در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص آمار جابه‌جایی مسافر با اتوبوس از ۲۸ اسفند تا ۲ فروردین اظهار کرد: پیک جابه‌جایی مسافر ما در روز اول فروردین به دو دلیل مراسم تحویل سال و سخنرانی رهبر معظم انقلاب بوده است. این سرویس‌دهی با استفاده از ۴۰۰ دستگاه اتوبوس در ۱۱ خط عبوری و منتهی به حرم طی مدت ۴۲ ساعت بدون وقفه از ۶ صبح ۲۹ اسفند تا ساعت ۲۴ یک فروردین انجام شده است.

وی افزود: براساس مصوبه شورای شهر سرویس‌دهی روز اول فروردین رایگان بود که با توجه به ساعت تحویل سال این سرویس‌دهی به صورت متفاوت انجام شد، زیرا سرویس دهی روزانه ما ۱۵ ساعت است، اما در روز اول فروردین به مدت ۲۴ ساعت انجام شد.

نیشابوری گفت: در ۲۸ اسفند ماه ۹۶۰ هزار و ۷۴۰ نفر سفر با افزایش ۳۵.۱ درصدی، در ۲۹ اسفند ۷۳۳ هزار و ۴۷۷ نفر سفر با افزایش ۳۵.۳ درصدی، در یک فروردین ۸۰۲ هزار و ۸۰۹ نفر سفر با رشد ۹۰.۵ درصدی و در ۲ فروردین ۵۰۸ هزار و ۶۲۹ نفر سفر با رشد ۱۸.۳ درصدی نسبت به سال گذشته جابه‌جا شده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد در خصوص سرویس‌دهی در روز ۱۳ فروردین تصریح کرد: با توجه به اینکه امسال ۱۳ فروردین در ماه رمضان واقع شده پیش‌بینی ما این است که تقاضای سفر نسبت به سال‌های قبل کاهش داشته باشد، اما برنامه‌ریزی لازم را برای تخصیص ناوگان متناسب با تقاضای واقعی سفر انجام دادیم و به هر میزان تقاضا داشته باشیم ناوگان متناسب با آن پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: برای سرویس‌دهی ویژه ما در روز طبیعت ۲۵۰ دستگاه اتوبوس به مناطق تفرجگاهی، ییلاقی و آرامستان‌های شهر برنامه ریزی شده که در صورت افزایش تقاضای سفر این عدد قابل افزایش خواهد بود. این اتوبوس‌ها به مقاصد کوهسنگی، بوستان ملت، خواجه مراد، خواجه اباصلت، بهشت رضا، میامی و پایانه وکیل‌آباد از ۶ صبح تا ۹ شب سرویس‌دهی خواهند داشت، بنابراین شهروندان نگرانی در خصوص کمبود ناوگان در این روز نداشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->