آزادی ۱۰۴ زندانی جرائم غیرعمد در تهران طی یک هفته نمون‌برگ هدایت تحصیلی در دهه سوم تیر ۱۴۰۴ صادر می‌شود | افزایش ظرفیت شاخه‌های فنی و حرفه‌ای مهلت ۴۵ روزه مدارس غیردولتی برای اعلام شهریه ۲۷۵ هزار پرس غذای گرم در ۵ روز نخست محرم بین نیازمندان خراسان رضوی توزیع شد جبران کم آبی بدن با توصیه‌های مهم طب ایرانی روزانه ۱۸۰ ایرانی قربانی دخانیات می‌شوند جزئیات ارائه خدمات بهداشتی به کودکان، مادران باردار و سالمندان در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۱ تیر ۱۴۰۴) | نفوذ توده گرد و خاک از عراق طی امروز و فردا پایان عملیات بازگشت حجاج ایرانی از عربستان (۱۱ تیر ۱۴۰۴) «اضافه‌بار» در پرواز مشهد | بررسی قیمت و تقاضای بلیت و بدهی ایرلاین ها در وضعیت پروازهای کنونی ایران مأموریت دادستان‌های کشور در برخورد با اقدامات مخل امنیت غمِ از دست دادن عزیزان، نیازی طبیعی به سوگواری دارد زمان برگزاری امتحانات پایان ترم و آزمون‌های علوم پزشکی اعلام شد تخریب محیط زیست در حمله اسرائیل به ایران؛ از آسیب به ۱۳ منطقه محیط زیستی تا حریق ۹ هزار هکتار جنگل تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه (۱۱ تیر ۱۴۰۴) آیا ادارات استان کرمان فردا چهارشنبه (۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) تعطیل است؟ مبالغ ۸۰۰ هزار بلیت فروخته شده هواپیما باید عودت داده شود دستگیری سارقان میراث باستانی در داراب (۱۰ تیر ۱۴۰۴) واکسیناسیون ۹۰ درصد دام سنگین و سبک خراسان رضوی دربرابر تب برفکی طی سال ۱۴۰۴ پوشش ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون هاری در خراسان رضوی | ۸۵ هزار سگ صاحب‌دار در استان وجود دارد پویش ملی مدارس سمپاد به نام «اثرگذاری به وقت میهن» آغاز شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) تالاب‌ها و دریاچه‌های کشور باید یکپارچه مدیریت شوند آموزش هوش مصنوعی، طرحی نوظهور در آموزش و پرورش | این طرح چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان و معلمان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا پنجشنبه با خواص بی نظیر «شیر طلایی» آشنا شوید توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه محرم راه‌های ثبت شکایات در بیمه سلامت اعلام شد حکمت‌کارت تیرماه برای بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری ۲۰۴ متهم اقتصادی ظرف ۲۴ ساعت (۸ فروردین ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۵۶۵۱۱
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۱
دستگیری ۲۰۴ متهم اقتصادی ظرف ۲۴ ساعت (۸ فروردین ۱۴۰۲)
فرمانده قرارگاه نوروزی پلیس امنیت اقتصادی فراجا از دستگیری ۲۰۴ متهم اقتصادی و کشف بیش از یک هزار میلیارد ریال انواع جرایم اقتصادی طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شهرآرانیوز، سردار سهراب بهرامی از دستگیری ۲۰۴ متهم اقتصادی و کشف بیش از یک هزار میلیارد ریال انواع جرایم اقتصادی طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی در سراسر کشور در تعطیلات نوروزی با تلاش‌های شبانه روزی و اقدامات تخصصی، موفق به کشف انواع جرایم اقتصادی در حوزه پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز (سوخت، دام و …) و پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی (احتکار، اخلال در نظام اقتصادی و…) شدند.

فرمانده قرارگاه نوروزی پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: ارزش کشفیات مذکور طبق نظر کارشناسان مربوطه بالغ بر یک هزار و ۸۳۳ میلیارد ریال برآورد و همچنین در این راستا ۲۰۴ متهم دستگیر شده اند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: پلیس با تمام توان و جدیت همواره آماده است با قاچاقچیان و مخلان نظم و امنیت اقتصادی مقابله کند و مبارزه با هر گونه جرایم اقتصادی از اولویت‌های کاری و مأموریتی این پلیس است.

بهرامی از هموطنان عزیز درخواست کرد تا در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت غیرقانونی در این راستا، مراتب را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->