تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: ۷ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۴۵۳ نفر زائر به استان وارد شدند

  • کد خبر: ۱۵۶۵۲۸
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۰
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: ۷ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۴۵۳ نفر زائر به استان وارد شدند
حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد گفت: از ۱۵ اسفند تا ۷ فروردین ۷ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۴۵۳ نفر ورودی به استان داشتیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد امروز، ۸ فروردین ماه، در نهمین نشست خبری قرارگاه مرکزی زائرین خراسان رضوی که در محل کانون فرهنگی تربیتی فارابی برگزار شد، اظهار کرد: طبق آمار روز گذشته ۴۶۷ هزار و ۶۵۲ زائر به مشهد و استان وارد شدند. در مجموع از ۱۵ اسفند تا ۷ فروردین ۷ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۴۵۳ نفر ورودی به استان داشتیم. مجموعه ظرفیت‌های اسکان رسمی، موقت و اضطراری ۵ میلیون و ۲۸۹ هزار و ۸۱۰ نفر شب است. میزان اشغال واحدهای اسکان در شب گذشته نیز در واحدهای رسمی ۷۷ درصد، موقت ۶۲ درصد و اضطراری ۳۰ درصد بوده است.

وی در خصوص نحوه پذیرایی زائران و مسافرانی که در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز در سفر هستند، گفت: ماه رمضان ماه روزه بوده و روزه‌خواری در ملاعام به لحاظ شرعی و قانونی ممنوع، جرم و تخلف است و عموم مردم با علاقه به ارزش‌های دینی و سبک زندگی دینی باور داشتند و دارند و اهل روزه و مراعات مسائل شرعی هستند. مجموعه‌های مختلف اعم از دستگاه قضایی، انتظامی و اجرایی مانند سازمان صمت، اتاق اصناف و سازمان میراث فرهنگی بنابر سیاست‌ها و ابلاغیه‌ها تدابیر خود را در واحدهای تابعه خود داشتند. در استان برای هماهنگی بهتر امروز جلسه‌ای با حضور نماینده دستگاه قضایی، انتظامی، مدیرکل میراث فرهنگی، مدیرکل صمت، فرماندار و سایر دستگاه‌ها برگزار شد که چند مصوبه در خصوص پذیرایی از زائران داشت. 

گنابادی‌نژاد افزود: اولویت ارائه خدمات پذیرایی برای وعده‌های صبحانه، ناهار و شام به واحدهای پذیرایی محل اقامت سپرده شده اما بخش زیادی از زائران در واحدهای غیر رسمی از جمله موقت و اضطراری ساکن هستند و واحدهای پذیرایی ندارند، بنابراین باید شرایط تغذیه آن‌ها پیش‌بینی شود. مقرر شد هماهنگی بین اصناف و انتظامی صورت گیرد تا واحدهایی که شرایط لازم و ظرفیت دارند، در محل پذیرایی کنند و بیرون‌بر نداشته باشند، همچنین باید پوشش لازم داشته باشند. اگر هم قرار شد غذای بیرون‌بر داشته باشند آن را بسته‌بندی کرده و استتار کنند. این مصوبه در خصوص مشهد و شهرستان‌های استان است. واحدها مشخص و سر درب آن‌ها اعلام می‌شود. 

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی بیان کرد: از مجموعه‌هایی که همیشه کمک موثر در حوزه اسکان داشتند آموزش و پرورش با ظرفیت اسکان مدارس بوده است. امسال افزایش متفاوتی را در این زمینه داشتیم که ظرفیت دو یا بیش از دو برابر ظرفیت سال‌های گذشته بود. استقبال بسیار خوبی اعم از جامعه فرهنگی و غیر فرهنگی شده است. از سرایداران مدارس نیز تشکر ویژه دارم که در ایام تعطیلات کنار زائران بودند. 

وی با بیان اینکه تاکسی‌ها مرتب بازرسی می‌شوند و نرخنامه آن‌ها مشخص است، عنوان کرد: درصد کمی تخلف داشتند، ۵، ۶ تاکسی به خاطر تخلف به پارکینگ هدایت شدند. وضعیت تاکسی‌های اینترنتی مشخص نیست، تلاش می‌شود کنترل شود. ممکن است تخلفاتی هم داشته باشند. یکی از دلایل اشکال در تاکسی‌های اینترنتی قیمت‌های شناور آن‌ها است. مجوز هیچ کدام از این تاکسی‌ها در استان صادر نشده، بلکه ملی است، ما نیز به این اشکال واقف هستیم. 

گنابادی‌نژاد با اشاره به بودجه زیارت تصریح کرد: بودجه زیارت چند سال ردیف نداشت، سال‌هایی هم که ردیف داشت در دولت قبلی تخصیص پیدا نکرد. در سال ۱۴۰۱ بودجه‌ای گذاشته شد که تخصیص آن ضعیف بود. یکی از اولویت‌ها در این بودجه کمک به تجهیز مدارسی بود که در زمینه اسکان فعالیت داشتند. در کارگروه ملی زیارت نیز مصوبه‌ای داشتیم که مدارس و مجموعه‌های مشابه که وظیفه اسکان ندارند اما کمک می‌کنند از پرداخت هزینه انرژی معاف شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->