اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

بازی Clash of Royal هم در ایران از دسترس خارج شد

  • کد خبر: ۱۵۶۵۶۷
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۲
  • ۱
بازی Clash of Royal هم در ایران از دسترس خارج شد
بعد از مسدود سازی دسترسی کاربران ایرانی به بازی Clash of clans حالا شرکت سوپرسل بازی Clash of Royal را هم برای برخی کشور‌ها از جمله ایران از دسترس خارج کرد!

به گزارش شهرآرانیوز، داستانی که دیگر تکراری شده است، تحریم کاربران ایرانی بازی کلش آو کلنز این بازی را به کل از دسترس خارج کرد و حالا نوبت به تحریم کاربران بازی Clash of Royal رسیده است.

روز‌های پایانی سال گذشته کاربران ایرانی گزارش دادند امکان ورود به سرور بازی Clash of Clans را ندارند و استودیو «سوپرسل» (Supercell) در بیانیه‌ای این بازی را برای کاربران ایرانی تحریم کرده است.

کاربران ایرانی ابتدا فکر کردند این مشکل از سمت داخل به وجود آمده است. اما شرکت Supercell تایید کرد با اعمال سیستم‌های امنیتی قرار است مانع ورود کاربران ساکن مناطق تحریم شده شود.

البته باید گفت ایران تنها کشوری نیست که تحت تحریم شرکت «سوپرسل» قرار گرفته است. کشورهایی، چون روسیه و بلاروس قادر به دسترسی به سرور‌های این بازی نیستند. با این حال، کاربران ایرانی باید راهکاری تازه برای دسترسی به سرور‌های بازی مزبور پیدا کنند.

حالا تازه‌ترین گزارش‌ها حاکی از این است که بازی «کلش رویال» Clash Royal هم در ایران مسدود شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
..
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۸
0
0
قشنگ یادمه چند سال پیش با ریال ازش جم میخریدیم
حالا شدیم تحت تحریم
تحریم چهل ساله بوده
الان اینا یادشون افتاده؟
اون موقع که پول میدادیم خوب بود؟
الان اخ شدیم؟
الان کی جوابگو اون همه پولی که خرج کردیمه
خدا بگم چیکارشون کنه هرروز یه مسخره بازی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->