پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیش از ۵۰ درصد جاماندگان از تحصیل جذب شدند

  • کد خبر: ۱۵۶۶۳۳
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۸
بیش از ۵۰ درصد جاماندگان از تحصیل جذب شدند
سرپرست دفتر آموزش پیش دبستانی و دبستان وزارت آموزش و پرورش گفت: ۵۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در ۶ ماه گذشته جذب و سرکلاس درس حاضر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد محمدی درباره روند شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اظهار کرد: از زمانی که کار را به دست گرفتیم، ۲۰۴ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل بودند که در این راستا سامانه شهید محمودوند ایجاد شد و گام به گام به سمت جلو پیش رفتیم و امروز ۱۷۵ هزار ۵۷۴ کودک بازمانده از تحصیل باقی مانده و مابقی جذب شده اند.

وی افزود: آمار و اطلاعات سامانه شهید محمودوند هر چند روز یکبار به روزرسانی می‌شود، همچنین در چند روز گذشته هم حدود ۲۱ هزار و ۴۹ دانش آموز از میان ۱۷۵ هزار از بازماندگان از تحصیل باقی مانده تا نیمه اسفند ماه جذب شده اند که درحال ثبت اطلاعات آنها هستیم.

سرپرست دفتر آموزش پیش دبستانی و دبستان وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: هر دانش‌آموزی که شرایط جذب برای را داشته باشد، به چرخه آموزش بازمی گردانیم اما برخی از دانش آموزان فوت یا مهاجرت کرده‌اند که امکان جذب این افراد وجود ندارد.

محمدی یادآورشد: معاون اول ریاست جمهور و وزیر آموزش و پرورش بطور پیوسته گزارشات را بررسی می‌کنند و با قدرت پیگیر حق این دانش آموزان هستند.

وی همچنین درباره بیشترین نقاطی که بازمانده از تحصیل وجود دارد، خاطر نشان کرد: دانش آموزان بازمانده از تحصیل در همه نقاط کشور حتی در شهر تهران هم وجود داشت اما این موضوع مصداق محرومیت است و منطقه‌ای نمی‌توان بررسی کرد.

پوشش تحصیلی دوره ابتدایی در کشور ۹۸ درصد است

سرپرست دفتر آموزش پیش دبستانی و دبستان وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه امکان صفر شدن آمار کودکان بازمانده از تحصیل وجود دارد یا خیر، افزود: در هیچ جای دنیا نمی توان گفت این آمار صفر می‌شود اما همه تلاش می کنند که به صفر نزدیک شوند و کودکی از تحصیل باز نماند.

محمدی ادامه داد: اکنون پوشش جذب کودکان بازمانده از تحصیل معجزه آسا است در دوره ابتدایی پوشش ما با وجود محدودیت‌های کرونایی و غیره بیش از ۹۸ درصد برای تحصیل دانش‌آموزان است.

 

بیش از ۵۰ درصد جاماندگان از تحصیل جذب شدند

 

وی تاکید کرد: اکنون در کلاس اول ابتدایی نسبت به سال گذشته بیش از یک و نیم نمره پوشش تحصیلی افزایش یافته است اما همچنان معتقدیم که حتی یک کودک بازمانده از تحصیل هم زیاد است.

 بازمانده از تحصیل به افراد در گروه سنی ۶ تا ۱۸ سال گفته می‌شود که با وجود نیاز به آموزش به دلایل بسیاری در هیچ یک از مقاطع تحصیلی مشغول به تحصیل نیستند. در ۲ سال گذشته با توجه به تعطیلی فیزیکی مدارس و آموزش غیرحضوری دانش‌آموزان بر تعداد این بازماندگان از تحصیل افزوده شد.

براساس گفته مسئولان آموزش و پرورش ۶ پیش، بیشتر از ۲۰۴ هزار کودک بازمانده از تحصیل در کشور شناسایی شده‌اند که از این میان با توجه به طراحی سامانه‌ای برای کودکان بازمانده از تحصیل، این موضوع شفاف شد.

در ابتدای اجرای طرح شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل، فهرست متولدین ۶ تا ۱۱ سال با فهرست ثبت‌نام دانش‌آموزان در سامانه «سیدا» (سامانه یکپارچه دانش آموزی) مقایسه شد.

در این راستا معصومه نجفی معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش پیشتر گفته بود: با توجه به اطلاعات سامانه، برای همه دانش‌آموزان شناسایی شده در همه استان‌های کشور افراد پیگیرکننده از آموزش و پرورش درنظر گرفته شده است و در واقع همه بازماندگان از تحصیل برای دوره ابتدایی پیگیرکننده دارند و برای بازگشت به چرخه آموزش پیگیری‌های لازم انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین تعدادی دیگر از این فرزندان در مکان‌های دیگر مانند مدارس مسجدمحور تحصیل می‌کنند یا یک سری توسط خانواده آموزش می‌بینند. اکنون مسئله شفاف شده و این شفافیت در حل موضوع به ما کمک بسیاری کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->