تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند
سرخط خبرها

بیش از ۵۰ درصد جاماندگان از تحصیل جذب شدند

  • کد خبر: ۱۵۶۶۳۳
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۸
بیش از ۵۰ درصد جاماندگان از تحصیل جذب شدند
سرپرست دفتر آموزش پیش دبستانی و دبستان وزارت آموزش و پرورش گفت: ۵۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در ۶ ماه گذشته جذب و سرکلاس درس حاضر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد محمدی درباره روند شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اظهار کرد: از زمانی که کار را به دست گرفتیم، ۲۰۴ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل بودند که در این راستا سامانه شهید محمودوند ایجاد شد و گام به گام به سمت جلو پیش رفتیم و امروز ۱۷۵ هزار ۵۷۴ کودک بازمانده از تحصیل باقی مانده و مابقی جذب شده اند.

وی افزود: آمار و اطلاعات سامانه شهید محمودوند هر چند روز یکبار به روزرسانی می‌شود، همچنین در چند روز گذشته هم حدود ۲۱ هزار و ۴۹ دانش آموز از میان ۱۷۵ هزار از بازماندگان از تحصیل باقی مانده تا نیمه اسفند ماه جذب شده اند که درحال ثبت اطلاعات آنها هستیم.

سرپرست دفتر آموزش پیش دبستانی و دبستان وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: هر دانش‌آموزی که شرایط جذب برای را داشته باشد، به چرخه آموزش بازمی گردانیم اما برخی از دانش آموزان فوت یا مهاجرت کرده‌اند که امکان جذب این افراد وجود ندارد.

محمدی یادآورشد: معاون اول ریاست جمهور و وزیر آموزش و پرورش بطور پیوسته گزارشات را بررسی می‌کنند و با قدرت پیگیر حق این دانش آموزان هستند.

وی همچنین درباره بیشترین نقاطی که بازمانده از تحصیل وجود دارد، خاطر نشان کرد: دانش آموزان بازمانده از تحصیل در همه نقاط کشور حتی در شهر تهران هم وجود داشت اما این موضوع مصداق محرومیت است و منطقه‌ای نمی‌توان بررسی کرد.

پوشش تحصیلی دوره ابتدایی در کشور ۹۸ درصد است

سرپرست دفتر آموزش پیش دبستانی و دبستان وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه امکان صفر شدن آمار کودکان بازمانده از تحصیل وجود دارد یا خیر، افزود: در هیچ جای دنیا نمی توان گفت این آمار صفر می‌شود اما همه تلاش می کنند که به صفر نزدیک شوند و کودکی از تحصیل باز نماند.

محمدی ادامه داد: اکنون پوشش جذب کودکان بازمانده از تحصیل معجزه آسا است در دوره ابتدایی پوشش ما با وجود محدودیت‌های کرونایی و غیره بیش از ۹۸ درصد برای تحصیل دانش‌آموزان است.

 

بیش از ۵۰ درصد جاماندگان از تحصیل جذب شدند

 

وی تاکید کرد: اکنون در کلاس اول ابتدایی نسبت به سال گذشته بیش از یک و نیم نمره پوشش تحصیلی افزایش یافته است اما همچنان معتقدیم که حتی یک کودک بازمانده از تحصیل هم زیاد است.

 بازمانده از تحصیل به افراد در گروه سنی ۶ تا ۱۸ سال گفته می‌شود که با وجود نیاز به آموزش به دلایل بسیاری در هیچ یک از مقاطع تحصیلی مشغول به تحصیل نیستند. در ۲ سال گذشته با توجه به تعطیلی فیزیکی مدارس و آموزش غیرحضوری دانش‌آموزان بر تعداد این بازماندگان از تحصیل افزوده شد.

براساس گفته مسئولان آموزش و پرورش ۶ پیش، بیشتر از ۲۰۴ هزار کودک بازمانده از تحصیل در کشور شناسایی شده‌اند که از این میان با توجه به طراحی سامانه‌ای برای کودکان بازمانده از تحصیل، این موضوع شفاف شد.

در ابتدای اجرای طرح شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل، فهرست متولدین ۶ تا ۱۱ سال با فهرست ثبت‌نام دانش‌آموزان در سامانه «سیدا» (سامانه یکپارچه دانش آموزی) مقایسه شد.

در این راستا معصومه نجفی معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش پیشتر گفته بود: با توجه به اطلاعات سامانه، برای همه دانش‌آموزان شناسایی شده در همه استان‌های کشور افراد پیگیرکننده از آموزش و پرورش درنظر گرفته شده است و در واقع همه بازماندگان از تحصیل برای دوره ابتدایی پیگیرکننده دارند و برای بازگشت به چرخه آموزش پیگیری‌های لازم انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین تعدادی دیگر از این فرزندان در مکان‌های دیگر مانند مدارس مسجدمحور تحصیل می‌کنند یا یک سری توسط خانواده آموزش می‌بینند. اکنون مسئله شفاف شده و این شفافیت در حل موضوع به ما کمک بسیاری کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->