تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: آمار زائران نوروزی مشهد از ۸ میلیون عبور کرد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۵۶۶۵۵
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: آمار زائران نوروزی مشهد از ۸ میلیون عبور کرد+ فیلم
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: از ۱۵ اسفند تا روز گذشته ۸ میلیون و ۲۳۴ هزار و ۲۷۷ زائر به استان و در نهایت مشهد وارد شدند که از این مجموع ۵ میلیون و ۵۱۲ هزار و ۵۱۶ نفر شب از ظرفیت اسکان استفاده کردند.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

شهرآرانیوز - حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد، امروز، ۱۰ فروردین ماه، در یازدهمین نشست خبری قرارگاه مرکزی زائرین خراسان رضوی که در محل اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برگزار شد، اظهار کرد: بعد از ۴۵ سال باید به امام (ره) و مردم ایران درود و احترام خود را ابلاغ کنیم که کمتر از ۲ ماه بعد از پیروزی انقلاب رفراندومی باشکوه با مدل حکومت جمهوری اسلامی را اجرا کردند و مردم با انتخاب خود این مدل را به تایید رساندند.

وی افزود: در یوم‌الله ۱۲ فروردین باید دو موضوع را مورد توجه قرار دهیم، یکی کار بزرگی است که امام (ره) و مردم در آن زمان اقدام کردند و دیگری کاری که دشمن در طول این سال‌ها انجام داده که نه تنها آحاد مردم بلکه نخبگان جامعه نیز جرات ندارند دستاورد‌های بزرگ انقلاب را تبیین و معرفی کنند.

گنابادی‌نژاد در خصوص آمار ورود زائران به مشهد و استان گفت: روز گذشته ۴۵۷ هزار و ۶۰ نفر زائر به استان و در نهایت مشهد وارد شدند. شب گذشنه ۲۲۲ هزار و ۷۰۶ نفر در مشهد از طرفیت‌های اسکان رسمی، موقت و اضطراری استفاده کردند. از ۱۵ اسفند تا روز گذشته ۸ میلیون و ۲۳۴ هزار و ۲۷۷ زائر به استان و در نهایت مشهد وارد شدند که از این مجموع ۵ میلیون و ۵۱۲ هزار و ۵۱۶ نفر شب از ظرفیت اسکان استفاده کردند. آمار ورود مسافر به استان نیز در این بازه زمانی ۱۱ میلیون و ۶۰۴ هزار و ۳۳۱ نفر بوده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه در حوزه تاکسیرانی در مجموع ۲۱۰۰ تخلف از ناوگان تاکسیرانی احصا شده است، عنوان کرد: در طول این مدت ۶۸ شکایت توسط مردم و زائران به سازمان تاکسیرانی واصل شده و ۳۰ تاکسی توقیف شده‌اند.

وی با اشاره به مجموعه تنظیم بازار و تامین کالا از ۱۵ اسفند تا روز گذشته در استان تصریح کرد: ۱۱ هزار و ۶۷۳ بازرسی انجام و ۱۴۵۸ پرونده تشکیل شده که ارزش ریالی آن‌ها ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده است. در مجموع ۸۹۹ شکایت واصله در سطح استان داشتیم که یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان عودت داده شده و ۳۴ واحد متخلف پلمب شده است. سهم مشهد از بازرسی‌ها ۶۱۰۳ مورد بوده که ۸۸۰ پرونده به ارزش ریالی ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان تشکیل شده است. ۴۷۷ شکایت واصله و عودت یک میایارد و ۶۰۰ تومان ۲۲ واحد پلمب شده است.

گنابادی‌نژاد بیان کرد: کمیته فناوری ارتباطات و اطلاعات اولویت بسیار مهم و قابل توجهی در ایام نوروز داشت. دو مصوبه در کارگروه ملی زیارت داشتیم که به وزیر ارتباطات و دستگاه‌های ذیربط استان منعکس شد. مصوبه اول در خصوص آنتن‌دهی و افزایش پهنای باند در حرم و مشهد است که با استفاده از تمام ظرفیت‌ها اقدام شود. دومین مصوبه طراحی و راه‌اندازی سامانه جامع زیارت است که امیدواریم پیگیری و اجرایی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->