اوسمار یا برانکو، کدامیک جانشین هاشمیان می‌شود؟ شایعه شیرین برای هواداران پرسپولیس| جانشینان درویش و هاشمیان در یک قاب+ عکس نفس راحت پرسپولیس در شب شکست| پایان سرطان درویش! مانیفست هاشمیان در پرسپولیس: می‌مانم به هر قیمتی! قطع پاداش استقلالی‌ها به دستور ساپینتو پس از برد مقابل مس رفسنجان ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد(۲۶ مهر ۱۴۰۴) نتیجه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد+ ویدئو گل‌ها(۲۶ مهر ۱۴۰۴)| پایان هاشمیان اعلام ترکیب اصلی پرسپولیس برابر خیبر واکنش تند هادی چوپان به انتخاب رئیس جدید فدراسیون بدنسازی جلالی اجازه تمرین پیدا نکرد اندونگ به ایران نرسید! پیروزی شیرین بانوان فوتسال ایران مقابل روسیه بازگشت ساپینتو دلیل برد استقلال نیست| خط بطلان روی یک استدلال پخش زنده بازی بایرن مونیخ و دورتموند (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین حمایت آرتتا از یوکرش | مهاجم سوئدی آرسنال انتظارات را برآورده می‌کند؟ شهرداری مشهد، پیشرو در توسعه ورزش شهروندی درآمد نجومی یامال از امضاهای یادگاری! هواداران چشم‌انتظار درخشش ارونوف طارمی از لیست المپیاکوس هم خارج شد! تاریخ و ساعت بازی بایرن‌مونیخ و دورتموند (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | چشم بوندس‌لیگا به درکلاسیکر
سرخط خبرها

فتح الله‌زاده، ارباب وعده‌ها!

  • کد خبر: ۱۵۶۸۱۸
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۲
فتح الله‌زاده، ارباب وعده‌ها!
علی فتح الله‌زاده که برای پنجمین بار به مدیریت باشگاه استقلال منصوب شده بود، با خلق یک ناکامی بزرگ برای همیشه از این باشگاه جدا شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی فتح الله‌زاده، مدیرعامل مستعفی باشگاه استقلال با انتشار متنی احساسی و بلند بالا از سمت خود کناره گیری کرد، اما او در شرایطی به این نقطه رسید که می‌توانست یک ماه زودتر از حذف استقلال از آسیا از سمتش کناره گیری کند تا زمان کافی برای مدیران بعدی باشد تا شاید بدهی بزرگ به آندره استراماچونی را پرداخت کنند تا استقلال دچار این درد بزرگ نشود.

فتح الله‌زاده، اما با دل بستن به مشاوره‌های غلط دوستان و نزدیکان خود که در این ایام در باشگاه استقلال حضور داشتند وبه خیال اینکه نهاد‌های مرتبط با باشگاه استقلال درنهایت(تا روز پنج شنبه) ناچار به پرداخت بدهی عظیم این باشگاه به استراماچونی می‌شوند تا روز پایانی مهلت پرداخت بدهی استراماچونی در این باشگاه ماند تا عملا هیچ فرصت و مجالی برای انتقال پول باقی نماند و این باشگاه از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شود.

هرچند که طبق آخرین خبر‌ها از فدراسیون فوتبال ایران حذف استقلال در اواسط خرداد ماه به طور رسمی اعلام خواهد شد، اما با توجه به این مشکل مدارک استقلال از سوی کمیته بدوی تایید مجوز حرفه‌ای رد و این باشگاه از حضور در آسیا محروم خواهد شد.

تا زمانی که استقلال بدهی استراماچونی را نپردازد نیز پنجره نقل وانتقالاتی مسدود خواهد بود و مدیربعدی نیز محکوم است در زمان مناسب نسبت به پرداخت بدهی این مربی اقدام کند.

در این میان اگر علی فتح الله‌زاده و یارانش دل به وعده‌های تو خالی نمی‌بستند وزمان قابل توجهی هواداران را امیدوار نمی‌گذاشتند، شاید چنین اتفاق تلخی رخ نمی‌داد، اما مدیرعامل استقلال نه تنها در ماجرای استراماچونی با هواداران این باشگاه رو راست نبود ودائم وعده‌های توخالی می‌داد بلکه با استناد به مصاحبه‌های اخیر بازیکنان استقلال نتوانست در پرداخت حقوق بازیکنان و مربیان نیز موفق باشد و همین اقدامات جزیی را که در حیطه اختیاراتش بود را نیز انجام نداد.

بدون شک فتح الله‌زاده که برای پنجمین بار مدیرعاملی باشگاه استقلال را پذیرفت، دیگر قادر به بازگشت به این باشگاه نخواهد بود وفضا آن چنان به ضرر او ومشاوران پرتعدادش است که دیگر جایی برای بازگشت دوباره وجود نخواهد داشت و باید گفت که او این بار برای همیشه از باشگاه استقلال رفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->