فیلم بازی را بکش برگزیده جشنواره آسیایی دانانگ شد طرح کاریکاتوریست مشهور عرب از حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس ترجمه قدیمی‌ترین مقتل امام علی (ع) پس از ۳۰ سال بازنشر شد پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز قلم رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است
سرخط خبرها

معاون وزیر ارشاد: تقویت اقتصاد هنر با راه‌اندازی گذر فرهنگ‌وهنر در مشهد

  • کد خبر: ۱۵۷۱۳
  • ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۹
معاون وزیر ارشاد: تقویت اقتصاد هنر با راه‌اندازی گذر فرهنگ‌وهنر در مشهد
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: راه‌اندازی گذر فرهنگ و هنر در یکی از مجتمع‌های تجاری مشهد ابتکار جدید و جالبی در مسیر تقویت اقتصاد هنر و ایجاد بازار فروش برای تولیدات هنری است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر کاراندیش پنجشنبه شب در بازدید از گذر فرهنگ و هنر مشهد واقع در مجتمع تجاری آسمان افزود: حضور زائران و مجاوران برای خرید در این مجتمع آنان را به دیدن از آثار هنری و خرید آن راغب می‌کند و با این روش می‌توان آثار هنری و فرهنگی مشهد را به عنوان سوغات به زائران عرضه کرد.

وی اضافه کرد: راه اندازی گذر فرهنگ و هنر از سیاستهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تقویت اقتصاد هنر است که خوشبختانه در چند شهر کشور اجرا شده اما مشهد در این راستا مبتکرانه عمل کرده که اقدامی شایسته قدردانی است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در این بازدید گفت: گذر فرهنگ و هنر به وسعت سه هزار و ۲۰۰ مترمربع شامل ۶۹ واحد تجاری در طبقه دوم مجتمع تجاری آسمان مشهد قرار دارد که هر واحد به صورت رایگان به مدت یک سال در اختیار هنرمندان و فرهنگ دوستان قرار گرفته است.

جعفر مروارید افزود: گذر فرهنگ و هنر، خلق ثروت و گفتمان تولید را در فضای فرهنگی ترویج می دهد و از این طریق، هنر به صنعت تبدیل می شود تا آثار فرهنگی و هنری در سبد خرید کالا توسط شهروندان قرار گیرند و فرهنگ خرید این گونه آثار در کنار خریدهای عمومی در جامعه رواج یابد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اهداف راه اندازی گذر فرهنگ و هنر نشان دادن قدرت فرهنگی و هنری این منطقه به زائران خارجی است تا ضمن معرفی کالاهای ایرانی به آنان، گفتمان خلاقیت و هنر را در قالب یک صنعت فناورانه ثروت ساز در جامعه ترویج دهیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->