آیا مصرف مکمل‌های غذایی تاثیری در پیشگیری یا بهبود علائم تب دانگی دارد؟ احکام رتبه‌بندی بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ صادر شد جمع‌آوری ۱۶۲ معتاد متجاهر در مشهد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) واریز علی الحساب ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | بازنشستگان حساب خود را چک کنند (۱۳ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی در مشهد سیر افزایشی ندارد | احتمال آلودگی بالا پشه آئدس از شهریور ۱۴۰۳ به سلامتی خود در دهه ۳۰ زندگی اهمیت بیشتری دهید گردشگری شهری ابزاری برای نیل توسعه پایدار دستگیری ۴ شرور در بولوار رسالت مشهد چرا دستکاری جوش‌های «مثلث خطر» صورت ممکن است به قیمت جانمان تمام شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (۱۳ تیر ١۴٠٣) | افزایش دو تا چهاردرجه‌ای دما در سطح استان پیش‌بینی حضور بیش از ۵ میلیون زائر در مراسم اربعین |رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: ارتقای سلامت هدف ما است اگر آدامس قورت دهیم چه می‌شود؟ حوالی یک استخر پرماجرا | روایت شهرآرانیوز از چالش‌های مربوط به بوستان کوهسنگی پیش‌بینی حضور بیش از ۵ میلیون زائر ایرانی در مراسم اربعین ۱۴۰۳ اهدای ۴۰ هزار بسته معیشتی به محرومان خراسان‌رضوی به‌مناسبت چهلم شهدای خدمت+ فیلم شهید رئیسی ویترین خدمت به محرومان بود آمادگی بیمارستان شهید کامیاب مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران حرم امام‌رضا(ع) استعمال سالانه بیش از ۲۰ پاکت سیگار فرد را در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار می‌دهد «گیسو»؛ یوزپلنگ جدید در پارک ملی توران
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

رمضان؛ فرصتی برای تمرین مهارت خویشتن‌داری

  • کد خبر: ۱۵۸۱۱۴
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۲
رمضان؛ فرصتی برای تمرین مهارت خویشتن‌داری
مهارت خویشتن‌داری یادگرفتنی است و ماه‌مبارک رمضان هم فرصت خوبی برای یادگیری و تمرین این مهارت است.

روزه‌داری با تغییر عادت‌ها، نوع دیگری از زیستن را به‌همراه دارد؛ برای نمونه مراقبت در اعمال و دوری از گناه، مبارزه با نفس و همچنین بخش مهمی از حال خوبی که در هنگام افطار تجربه می‌کنیم، مرتبط با همین موضوع است که در آن به خود می‌بالیم و حسی آکنده از سپاس، اعتمادبه‌نفس و حرکت به سمت کمال را داریم؛ ازاین‌رو ماه مبارک رمضان، تمرین مهمی است برای مهارتی به‌نام خویشتن‌داری. مهارتی که از آن یاد کردیم، هسته اولیه اعتمادبه‌نفس و درواقع فضیلتی است که به ما یاد می‌دهد چگونه رفتارهایمان را تنظیم و خود را با واقعیت‌های زندگی منطبق کنیم.

مکانیسمی درونی که سبب می‌شود هر فکر زیان‌آوری را به عمل تبدیل نکنیم، کنترل بیشتری بر رفتارهایمان داشته باشیم، خود را با محیط و واقعیت تطبیق دهیم، ارضای خواسته‌های خود را به تعویق بیندازیم، انعطاف‌پذیری، همدلی بیشتری و رفتار‌های عجولانه کمتری از خود نشان بدهیم. میزان خویشتن‌داری در افراد متفاوت است. برخی بهتر از دیگران می‌توانند زندگی خود را اداره و به تعهداتشان عمل کنند، رازدار باشند و صبوری پیشه کنند. برخی هم در این زمینه توانایی کمتری دارند. اما خوبی ماجرا اینجاست که مهارت خویشتن‌داری یادگرفتنی است و ماه‌مبارک رمضان هم فرصت خوبی برای یادگیری و تمرین این مهارت است.

چند راهکار برای افزایش خویشتن‌داری

  • یکی از ویژگی‌های افراد خویشتن‌دار این است که سعی می‌کنند کاری انجام ندهند که دیگران اذیت شوند؛ بنابراین وقتی از آن‌ها خطایی سر می‌زند، خیلی سریع درصدد برطرف‌کردنش برمی‌آیند، پس اشتباه‌های خود را بپذیرید و آن‌ها را جبران کنید.
  • از ضعف‌های خود آگاه شوید برای برطرف‌کردن آن‌ها تلاش کنید.
  • نخستین گام برای افزایش خویشتن‌داری ترک عادت‌های کوچک است. سعی کنید یکی از عادت‌های بدتان را انتخاب و روی آن کار کنید، مانند ترک مصرف زیاد چای یا سیگار.
  • برای خود هدفی دشوار، اما دسترس‌پذیر پیدا کنید و برای دستیابی به آن هم زمان در نظر بگیرید، مانند کاهش وزن یا خواندن تعدادی کتاب.
  • سعی کنید طوری برنامه‌ریزی کنید که هیچ‌کاری به تعویق نیفتد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->