یادی از شهید «مهدی رضایی مجد» | مارادونای ایران توی خاکریزها قهرمان شد پرواز مستقیم دمشق–جده برای سفر عمره سوری‌ها باز شد ستاد بزرگداشت شهدای خدمت تشکیل شد | از مساجد تا دانشگاه‌ها در میدان تبیین کتاب‌سال ۱۴۰۳ آستان قدس رضوی منتشر شد فرزندت را با کلام خدا واکسینه کن | مروری بر رهنمودهای اهل‌بیت(ع) درباره آموزش قرآن به کودکان فرمانده‌ای که خود را آبدارچی سپاه معرفی می‌کرد  جشنواره زیارت ویژه دانش‌آموزان مشهدی در ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود احداث ۷۰ استخر ذخیره آب کشاورزی در سال ۱۴۰۳، دستاورد جهادگران بسیجی در خراسان رضوی آغاز آموزش قرآن به زبان انگلیسی در مدارس قم آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران قم از امروز (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) فراخوان ثبت‌نام متقاضیان خدمتگزاری در حج تمتع ۱۴۰۵ + جزئیات شعار محوری و عناوین روز‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ اعلام شد شناسایی ۶۰۰ شهید ورزشکار در خراسان رضوی یادی از محمدتقی شریعتی، عالم فقید خراسانی | کانون نشر حقیقت درس‌هایی از نهج‌البلاغه | مالیات نماز صبح یکی از اعمال بافضیلت در روایات اسلامی‌ است | وقت خوب رحمت بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کل کشور به ثبت رسیده است آمادگی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در طراحی و اجرای برنامه‌های خلاقانه ویژه جوانان تشرف ۵ هزار سالمند به حرم مطهر امام‌رضا(ع)، در قالب طرح «معین‌الضعفا» رقابت ۱۱۱ ورزشکار در جشنواره فرهنگی‌ورزشی رضوی
سرخط خبرها

شب‌های قدر برای مشهد چه بخواهیم؟

  • کد خبر: ۱۵۸۲۷۲
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱
شب‌های قدر برای مشهد چه بخواهیم؟
خداوندا از تو می‌خواهیم به شکرانه نعمت مجاورت، تقدیر شهرمان را امسال، «زائر» بیشتر و تقدیر ما را «خدمت» بیشتر به آن‌ها قرار دهی.
حسین کمیلی
خبرنگار حسین کمیلی

خداوندا ما مردمان این شهر، به واسطه همسایگی با امام هشتم (ع)، مورد غبطه میلیون‌ها عاشق و دلداده اهل بیت (ع) از سراسر جهان هستیم؛ چه بسیار که غبطه جرعه‌ای از آب سقاخانه حرم را دارند و برایشان فراهم نیست و ما غرق نعمتیم! از تو می‌خواهیم به شکرانه نعمت مجاورت، تقدیر شهرمان را امسال، «زائر» بیشتر و تقدیر ما را «خدمت» بیشتر به آن‌ها قرار دهی.

خداوندا مشهد به واسطه وجود مرقد نورانی حضرت رضا (ع) که ملقب به معین الضعفاست و زیارت او حج فقراست، همواره پناه و مأمن همه افراد از هر سطحی بوده است؛ بی معرفت‌هایی که ادب زیست در شهر امام را ندارند، مشهد را فرصتی برای ثروت اندوزی بی قاعده و مانور تجمل قرار داده اند و متأسفانه برای آن‌ها فرش قرمز پهن می‌شود! شهری که برای مردم عادی، بفرما نمی‌زند، شهر «برکت» نخواهد بود! تقدیر ما را مسئولانی باورمند به قدرت مردم، ساده زیست و وقف خدمت به مستضعفان قرار ده.

خداوندا مردمان متدین این شهر، به واسطه انس با معارف رضوی، اهل مدارا و مهمان نوازی و دارای نگاه‌های بلند و جهانی اند؛ عده اندکی از مقدس مآب‌ها و ذهن‌های کوچکی که درکی از نقش «جهانشهری» مشهد ندارند، می‌خواهند مردم شهر را مشغول مسائل فرقه‌ای و مذهبی کنند! شهرمان را از شر ایشان نجات بده.

خداوندا اینجا شهر شهادت است و حریت باید ویژگی اصلی اهل شهادت باشد! بارال‌ها بر تعداد مسئولانی که چنان زندگی می‌کنند که از اعلام حقوق و دارایی هایشان خجالت نمی‌کشند! و در برابر ثروتمندان، چون موش و در برابر ضعیفان، گردن کش نیستند! بیفزا. پروردگارا در این سال، بر تعداد انسان‌های آزاده شهرمان که مؤمنانه و صادقانه و شجاعانه درد مردم را فریاد می‌زنند بیفزا.

خداوندا تقلید از دیگران، چشم هایمان را بر گنج‌های حقیقی این شهر بسته است! تقدیر مشهد را در این سال، کشف گنج‌های فراموش شده اش قرار بده. امثال «قلعه خیابان»‌ها با مردمانی که عاشق «خدمت» به زوارند! و امثال «گلشهر» که گنجینه اشتراک ما با «خراسان» بزرگ تاریخی است با مردمانی مؤمن و فرهیخته که ده‌ها شهید مدافع حرم تقدیم کرده اند، اکنون بایستی نگین درخشان شهر شهادت می‌بود؛ این‌ها گنجینه‌های واقعی برای پیشرفت اصیل مشهدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->