به گزارش شهرآرانیوز، پرویز فروغی با بیان اینکه به دلیل مشکلات به وجود آمده تولید مرغ کم شده است، گفت: چند ماه گذشته نهاده دامی به موقع به تولیدکننده نرسید و از طرفی هزینههای تولید نیز بالا رفته است. همچنین میزان جوجهریزی نیز کاهش پیدا کرده و قیمت جوجه یکروزه نیز به ۲۰ تا ۲۱ هزار تومان رسیده است.
دبیر کانون سراسری مرغداران گوشتی کشور اضافه کرد: قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده برای مرغداران کمتر از ۵۰ هزار تومان نیست این در حالیست که قیمت هر کیلو مرغ زنده را دستوری و روی ۴۴ هزار تومان نگه داشتهاند که این موضوع باعث شده برخی از تولیدکنندگان از چرخه تولید خارج شوند و برخی نیز با ظرفیت کامل جوجهریزی نکنند.
وی تصریح کرد: با بالا رفتن قیمت گوشت قرمز تنها کالای پروتئینی مقرون به صرفه مرغ است و همین امر باعث شده که تقاضای مصرف مرغ نیز افزایش یابد.
فروغی با بیان اینکه مشکلات به وجود آمده باعث شده که مصرفکنندگان، تولیدکنندگان را مقصر بدانند و تصور کنند که آنها قیمتها را بالا بردهاند، اظهار کرد: باید نهاده به موقع به تولیدکنندگان برسد، قیمت مرغ دستوری نباشد و بر اساس مولفههای تولید، رغبت از سوی تولیدکنندگان وجود داشته باشد.