جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در جنوب کرمان منهدم شد

  • کد خبر: ۱۵۹۰۸۹
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶
باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در جنوب کرمان منهدم شد
دادستان عمومی و انقلاب جیرفت گفت: یک باند سه نفره قاچاق سلاح و مهمات جنگی که قصد توزیع سلاح در جنوب استان کرمان داشت در جیرفت کشف و منهدم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، افشین صالحی نژاد اظهار کرد: طی عملیات پیچیده اطلاعاتی با دستور قضایی و تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره اطلاعات جیرفت سه قاچاقچی سلاح و مهمات دستگیر و ۱۵ قبضه سلاح جنگی از نوع کلت کمری N ۱۵ و ۲۹ عدد خشاب از این باند کشف شد.

وی افزود: سربازان گمنام امام زمان (عج) در تحقیقات فنی و اطلاعاتی از برنامه‌ریزی این باند قاچاق سلاح برای انتقال یک محموله قابل توجه سلاح جنگی از استان‌های مرزی به جنوب استان کرمان خصوصا شهرستان جیرفت مطلع شدند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت ادامه داد: بلافاصله برنامه‌ریزی عملیاتی برای شناسایی و دستگیری این اعضای این باند آغاز شد و تحقیقات گسترده‌ای صورت پذیرفت که مخفیگاه این افراد در جیرفت شناسایی و مورد رصد نامحسوس قرار گرفت.

صالحی نژاد اضافه کرد: در بازرسی از مخفیگاه این باند غیر از سلاح و مهمات ۷۲ قوطی مشروبات الکلی نیز کشف و ضبط شد.

دادستان جیرفت افزود: از این باند ۲ دستگاه خودرو نیز توقیف شد.

وی تاکید کرد: دستگاه قضایی همواره با قدرت و قاطعیت تمام در مقابل متجاوزان به حریم جامعه اسلامی ایستاده و هرگز اجازه ناامنی و جولان به دشمنان ایران را نمی‌دهد، همچنین فضای کشور را برای عموم مردم امن و برای مخلان نظم و امنیت، ناامن می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->