سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد رونمایی شد زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: امسال تغییری در وضعیت ارزی داروها نخواهیم داشت

  • کد خبر: ۱۵۹۱۸۸
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۹
وزیر بهداشت: امسال تغییری در وضعیت ارزی داروها نخواهیم داشت
وزیر بهداشت با بیان اینکه به هیچ وجه تغییری در وضعیت ارزی داروها در سال جاری نخواهیم داشت، گفت: برای داروها به ویژه تجهیزات و لوازم مصرف پزشکی از ارز ترجیحی سال گذشته استفاده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین اللهی درباره حضورش در نشست امروز یکشنبه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: این نشست خوبی بود و سندیکا‌های دارویی و تولیدکنندگان و توزیع کنندگان حضور داشتند البته پیش از این نشست هم در سازمان برنامه و بودجه به توافقات خوبی رسیدیم که امیدواریم بر اساس این توافقات بسیاری از مشکلات حوزه دارویی را حل کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: مهمترین مساله در توافقات این است که به هیچ وجه تغییری در وضعیت ارزی دارو‌ها در سال جاری نخواهیم داشت و برای دارو‌ها به ویژه تجهیزات و لوازم مصرف پزشکی از ارز ترجیحی سال گذشته استفاده می‌شود و بر این اساس نگرانی تولیدکنندگان و توزیع کنندگان رفع خواهد شد.

عین اللهی ادامه داد: نه تنها به تامین دارو به موقع توجه خواهیم کرد بلکه ذخایر دارویی را نیز در دستور کار قرار خواهیم داد به گونه‌ای که در حال حاضر میزان ذخایر دارویی را به ۷۰ درصد رساندیم و امیدوار هستیم تا پایان سال آن را به ۱۰۰ درصد افزایش دهیم و طبیعی است که وقتی ذخایر دارویی مان وضعیت خوبی داشته باشد هر گونه کمبود دارویی را از این طریق رفع کنیم.

وی یادآور شد: قرار شد سازمان برنامه و بودجه مطالبات داروخانه‌ها و دانشگاه‌ها را به موقع پرداخت کند تا بتوانند داروی مورد نیاز بیماران را تامین کنند.

وزیر بهداشت افزود: دارو‌های خاص بسیار گران قیمت هستند و برای بیماران خاص استفاده می‌شوند و مصرف عام ندارند و در همه داروخانه‌ها هم توزیع نمی‌شوند بلکه در داروخانه‌ها دولتی و دانشگاهی توزیع می‌شوند و به افراد مشخص شده ارائه خواهند شد البته صندوق بیماران خاص سال گذشته افتتاح شد و امسال نیز فعالیت بیشتری را در ارتباط با تامین دارو‌های خاص خواهد داشت.

عین اللهی یادآور شد: در کمیسیون قیمت گذاری باید منافع تولیدکننده و مردم مدنظر قرار گیرد و با توجه به اطلاعات موجود قیمت گذاری انجام می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->