کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

پیش بینی مدیرعامل دیپ‌مایند از خودآگاهی هوش مصنوعی در آینده

  • کد خبر: ۱۵۹۵۰۶
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۷
پیش بینی مدیرعامل دیپ‌مایند از خودآگاهی هوش مصنوعی در آینده
مدیرعامل دیپ‌مایند که از زیرمجموعه‌های آلفابت به حساب می‌آید، می‌گوید این احتمال وجود دارد که هوش مصنوعی یک روز به خودآگاهی برسد. او معتقد است که این فناوری مهم‌ترین اختراع بشر در تمام طول تاریخ خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز - «دمیس هاسابیس»، مدیرعامل شرکت دیپ‌مایند در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه CBS آمریکا اعلام کرد که به‌نظرش هوش مصنوعی می‌تواند به خودآگاهی برسد. او گفت: «فلاسفه هنوز واقعاً روی تعریف خودآگاهی اتفاق نظر ندارند، اما اگر منظور ما آگاهی از خود و این چیز‌ها باشد... فکر می‌کنم این احتمال وجود دارد که هوش مصنوعی یک روز به آن‌جا برسد.»

این یعنی احتمالاً باید منتظر باشیم تا در آینده با نرم‌افزار‌هایی روبه‌رو شویم که احساسات و عواطف دارند و شبیه انسان‌ها رفتار می‌کنند. هوش مصنوعی در چند وقت اخیر پیشرفت‌ها و دستاورد‌های زیادی داشته است و این دستاورد‌ها با عرضه عمومی ChatGPT در ماه اکتبر بیش از پیش برجسته شده‌اند.

هاسابیس می‌گوید به اعتقاد او هوش مصنوعی مهم‌ترین اختراعی است که بشر در طول تاریخ خواهد داشت. او درباره این مسئله که آیا کاربران می‌توانند به آسانی پذیرای این فناوری باشند یا خیر، گفت ما موجودات تطبیق‌پذیری هستیم. او از گوشی‌های هوشمند به‌عنوان مثالی برای تطبیق سریع نوع بشر با فناوری‌های جدید یاد کرد.

مدیرعامل دیپ‌مایند گوگل ادامه داد: «این فناوری هم قرار است تغییری مثل همین تغییرات باشد.» درحال‌حاضر شرکت‌های زیادی درتلاشند تا در تغییرات بزرگ پیش رو ایفای نقش کنند و به پیشگامان حوزه هوش مصنوعی تبدیل شوند.

ماه‌ها قبل از عرضه ChatGPT، یکی از مهندسان گوگل مدعی شده بود که مدل هوش مصنوعی این شرکت به ادراک رسیده است. او درنهایت اخراج شد و بسیاری از متخصصان اعلام کردند که اظهارنظرش اشتباه بوده است. کارشناسان باور دارند که ابزار‌های هوش مصنوعی امروزی صرفاً رفتار‌های انسان را تقلید می‌کنند و از خود احساس یا ادراک ندارند.

دیپ‌مایند استارتاپی بود که در سال ۲۰۱۰ در لندن تأسیس شد و گوگل در سال ۲۰۱۴ آن را خرید. هدف این شرکت خلق سیستم‌های هوش مصنوعی جدیدی بود که بتوانند به‌خوبی انسان‌ها کار‌های مختلف را انجام دهند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->