پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ خانوار‌ها برای مصرف اعتبار مرحله چهارم کالابرگ تا چه زمانی مهلت دارند؟ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی: استان باید در حوزه نشان‌دار کردن مالیات‌ها پیشگام و پیشرو باشد رئیس اتاق اصناف مشهد: در چند سال اخیر به شهرک‌های صنفی توجه نشده است آغاز واردات روغن خام با ارز ترجیحی از ۲۲ شهریور تکمیل ۱۳۲۳ پروژه کشوری در طرح نشان‌دارکردن مالیات در سال ۱۴۰۳ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت خانواده پژو افزایش ۱۹ درصدی پرداخت مالیات توسط مردم در خراسان رضوی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هایما ۸S کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی فردا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)؛ چهارمین مرحله پیش فروش سکه رونمایی از پویش مالیاتی «من انتخاب می‌کنم» | تکمیل ۴۱ پروژه استان خراسان رضوی با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان + فیلم قیمت حبوبات از ابتدای مهر ماه کاهش خواهد یافت خسارت ۱۰ همتی قطع برق در ۵ ماه گذشته از سال‌ ۱۴۰۴ برای کشاورزان خراسان رضوی سبقت تقاضا از عرضه در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی وضعیت بلیت هواپیما تهران به مشهد در آستانه ولادت پیامبر اکرم (ص) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان اندک در کانال ۱۰۲ هزار تومان مدیر پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد سرخس: در ذخیره‌سازی گاز جلوتر از برنامه هستیم بی‌ثباتی، این بار در بازار گوشت قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد کانال عوض کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی ظرفیت های همکاری اقتصادی خراسان رضوی با چین | فرصت چینی برای اقتصاد خراسان واریز مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک دهک‌های اول تا سوم چهارشنبه ۱۹ شهریور | دهک‌های ۴ تا ۷ چه زمانی واریز می‌شود؟ مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود | ۵ همت اعتبار جدید برای تکمیل پروژه مشهد از نظر رئیس سازمان بورس، وضعیت امروز بورس متعادل است! خاموشی‌های ۴ ساعته چه زمانی تمام می‌شود؟ ۷۴۴ میلیارد تومان سود به حساب بیش از یک میلیون سهام‌دار واریز شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایران و سوریه برای جابه‌جایی دریایی ۱۰ میلیون تن کالا توافق کردند

  • کد خبر: ۱۶۰۷۸۳
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۰
ایران و سوریه برای جابه‌جایی دریایی ۱۰ میلیون تن کالا توافق کردند
وزیرحمل ونقل سوریه با اعلام افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری بنادر لاذقیه و طوطوس در سوریه از برنامه‌ریزی برای افزایش مبادلات و تردد دریایی ایران وسوریه تا۱۰میلیون تن کالا در سال خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی با اشاره به دیدار‌های فشرده روز گذشته هیأت ایرانی با هیأت سوری به ریاست سامر خلیل رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی سوریه از توافق ۲ کشور برای ایجاد شرکت شهر‌های صنعتی و تبادل مستقیم بین بانکی ۲ کشور خبر داد.

وی تصریح کرد: در مذاکرات روز گذشته بر گردشگری زیارتی و سیاحتی سالانه ۵۰ هزار نفر توافق شد و ایران در سه منطقه آزاد تجاری فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

بذرپاش با اشاره به فعالیت در حوزه اقتصاد دریا محور بیان کرد: کالا‌ها با کشتی کانتینری به کشور سوریه حمل می‌شود از این رو مقرر شد با افزایش ظرفیت و ارسال منظم، این بخش نیز رونق بگیرد.

مهرداد بذرپاش در این دیدار با استقبال از گسترش تردد دریایی ایران و سوریه به لزوم تکمیل زیرساخت‌های بندری سوریه نیز اشاره کرد.

رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و سوریه بر توافق بین ۲ کشور برای فعال سازی مناطق آزاد و کاهش تعرفه ترانزیت خبر داد.

همچنین در این دیدار «زهیر خزیم»، وزیر حمل و نقل سوریه تصریح کرد: سوریه از خرید کشتی‌های جدید از شرکت‌های ایران استقبال می‌کند و قرارداد‌هایی با سازندگان کشتی منعقد کرده است.

وزیر حمل و نقل سوریه افزود: خدمات فنی و مهندسی در حوزه ریلی و به خصوص تعمیرات ناوگان راه آهن اکنون با حضور شرکت‌های ایرانی در حال انجام است.

وی افزود: دریافت خدمات مهندسی در حوزه حمل و نقل هوایی نیز کمک شایانی به کشور سوریه کرده است و در آینده نیز با بهره گرفتن از تفاهم نامه‌های جدید به دنبال گسترش این فعالیت‌ها هستیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->