پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود
سرخط خبرها

دستگیری مامور قلابی که در بازار مشهد کلاهبرداری می‌کرد + عکس

  • کد خبر: ۱۶۰۸۳۶
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۲
دستگیری مامور قلابی که در بازار مشهد کلاهبرداری می‌کرد + عکس
جوان ۳۴ ساله معتادی که سوار بر خودروی اسپورتیج شاسی بلند از کسبه و بازرگانان کلاهبرداری می‌کرد در حالی با تلاش ماموران عملیات ویژه پلیس مشهد بازداشت شد که با همین اتهام از ۳ روز قبل روانه زندان شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال افزایش کلاهبرداری از کسبه و تاجران مشهدی به شیوه رسید جعلی تلفن همراه، پرونده‌ای در اداره عملیات ویژه تشکیل شد و مورد تجزیه و تحلیل‌های کارشناسی قرار گرفت.

کنکاش‌های پلیس بیانگر آن بود که فردی شیک پوش، با چهره‌ای موجه در حالی که سوار بر خودروی شاسی بلند اسپورتیج است به مغازه داران و کسبه مراجعه می‌کند و پس از خرید میلیونی کالا، وجه خرید را از طریق تلفن همراه به حساب فروشندگان واریز می‌کند و پس از نشان دادن رسید واریز پول به کسبه از مغازه‌های آنان خارج می‌شود.

اما بعد از رفتن مرد اسپورتیج سوار، انتظار فروشندگان برای ارسال پیامک بانکی بی نتیجه می‌ماند و آنان پس از بررسی حساب بانکی تازه متوجه می‌شوند که در دام کلاهبردار حرفه‌ای افتاده اند.

با به دست آمدن این اطلاعات و لو رفتن تصویر متهم از طریق دوربین‌های مدار بسته مغازه ها، پرونده مذکور با دستورات محرمانه قاضی «جواد آسیان یزد» (قاضی شعبه ۲۱۶ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد) به طور تخصصی مورد پیگیری قرار گرفت.

دستگیری مامور قلابی که در بازار مشهد کلاهبرداری می‌کرد + عکس

تحقیقات نامحسوس پلیس با بررسی بانک اطلاعات مجرمان حکایت از آن داشت که متهم ۳۴ ساله اسفندیار نام دارد و دارای ۲ فقره سابقه کیفری است.

ادامه واکاوی نیرو‌های عملیات ویژه که با نظارت سرهنگ بیگی (رئیس اداره عملیات ویژه مشهد) به وضعیت اخلاقی و اجتماعی متهم کشید بیانگر آن بود که اسفندیار دارای تحصیلات کارشناسی ارشد در رشته حسابداری است و همسرش نیز او را به دلیل اعتیاد شدید به مواد مخدر صنعتی رها کرده و طلاق گرفته است.

این گونه بود که گروه تخصصی عوامل انتظامی با راهنمایی‌های مقام قضایی به سرنخ‌هایی رسیدند که نشان می‌داد متهم مذکور به علت ارتکاب جرم به همین شیوه به تحمل ۱۱ ماه حبس محکوم شده و از ۳ روز قبل نیز راهی زندان شده است. طولی نکشید که «اسفندیار اسپورتیج سوار» در زندان بازداشت شد و برای رسیدگی به ماجرای کلاهبرداری‌های گسترده به مقر انتظامی انتقال یافت.

در حالی که متهم فقط ۱۵ مورد از کلاهبرداری با شیوه رسید‌های جعلی را پذیرفته بود بیش از ۲۰ تن از کسبه و بازرگانان مشهدی او را شناسایی و اعلام شکایت کردند. از سوی دیگر در بازرسی از مخفیگاه وی که با دستور قاضی آسیان یزد انجام شد، علاوه بر لوازم خریداری شده با رسید‌های جعلی، ۴ رشته دستبند پلیس، ۹ قوطی افشانه فلفل و لباس‌های انتظامی کشف شد.

بررسی‌های بیشتر حاکی از آن بود که وی خود را با عناوین جعلی پلیس نیز معرفی کرده است تا اعتماد فروشندگان کالا‌ها را جلب کند. بنابر گزارش روزنامه خراسان، یک مقام انتظامی از مغازه داران و کسبه خواست چنان چه با این شگرد طعمه کلاهبرداری‌های اسفندیار شده اند برای شناسایی و اعلام شکایت به اداره عملیات ویژه پلیس مشهد واقع در میدان راهنمایی مراجعه کنند.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->