خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
شهردار مشهد:

تا کنون ۷۷ درصد بودجه سال جاری محقق شده است

  • کد خبر: ۱۶۱۰۱
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۷
تا کنون ۷۷ درصد بودجه سال جاری محقق شده است
شهردار مشهد با اشاره به این که تا کنون ۷۷ درصد بودجه سال جاری محقق شده است گفت: با روندی که در دوماه پایانی سال وجود دارد پیش‌بینی ما این است که در تحقق بودجه امسال به ۱۰۰ درصد برسیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کلائی در حاشیه جلسه علنی شورای شهر در جمع خبرنگاران افزود: امسال انبساط شدیدی در بودجه داشتیم، در حالی که تحقق بودجه ما در سال گذشته بالای 100 درصد بود، امسال امیدواریم بتوانیم 100 درصد بودجه سال 98 را نیز محقق کنیم.

وی با بیان این که تا یک ماه و نیم آینده تعداد دیگری از پروژه‌ عمرانی به بهره ‌برداری خواهد رسید، اظهارکرد: پروژه چپ‌گرد شهید ناصری و تقاطع غیر همسطح ابوطالب شمالی بخشی از این پروژه ها هستند.
وی در خصوص نوسازی تاکسی های فرسوده افزود: در رابطه با پروژه نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی نیز در روزهای آینده به جمع‌بندی خواهیم رسید.

کلائی با اشاره به این که طبق برنامه زمان‌بندی دستگاه حفار TBM تونل خط سه قطار شهری مشهد تا پایان بهمن باید به پایانه امام رضا(ع) می رسد خاطرنشان کرد: خوشبختانه با تلاش های انجام شده حفاری 5.2 کیلومتر هسته مرکزی علی‌رغم سختی، 5 تا 6 روز دیگر به اتمام خواهد رسید و دستگاه حفار به پایانه امام رضا(ع) می رسد، سپس در چند ماه آینده به سمت خیابان سیدی حرکت خواهد کرد.

شهردار مشهد گفت: پروژه دیگری که در دست انجام است جاده شهرک صنعتی است که در دهه فجربه بهره برداری خواهد رسید، همچنین پروژه 75 متری رضویه و ساماندهی آن نیز که طبق زمانبندی 6 ماه دیگر فرصت دارد ظرف دو ماه آینده آماده بهره برداری خواهد بود.

وی با بیان این که زیرساخت‌‎ها و مصوبات بخشی از پروژه‌ها نیز انجام شده و عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد، خاطرنشان کرد: بر این اساس آمادگی آغاز پروژه تقاطع غیر همسطح مصلی را ظرف 10 روز آینده داریم، همچنین عملیات اجرایی پارکینگ همت و پارکینگ میدان شهدا نیز در بهمن آغاز خواهد شد.

شهردار مشهد در خصوص اقدامات انجام شده درحوزه زیارت افزود: امسال با مدیریت استان، آستان قدس رضوی و دستگاه‌های استانی و شهری درباره دو موضوع حمل و نقل و هوشمندسازی در استفاده از خدمات مذاکرات مفصلی انجام داده ایم، این دو بحث در بودجه مستتر است و امسال هم افزایش جدی داشته است.

کلایی در خصوص بسته شدن زیرگذر حرم، روی عبور خودروهای شخصی گفت: این طرح شامل ترافیک هسته مرکزی شهر می‌شود که هنوز نهایی نشده است و محدودیت‌ها شاید به گونه‌ای باشد که ترافیک عبوری شخصی از محدوده پیرامون حرم مطهر و زیرگذر اتفاق نیفتد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->