سرویس‌دهی ویژه قطار شهری مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو
سرخط خبرها

پیشگوی هلندی زلزله مشهد را پیش‌بینی کرده بود؟ |توضیحات مهم استاد پژوهشگاه زلزله‌شناسی درباره گسل نیشابور

  • کد خبر: ۱۶۱۱۱۵
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۳
پیشگوی هلندی زلزله مشهد را پیش‌بینی کرده بود؟ |توضیحات مهم استاد پژوهشگاه زلزله‌شناسی درباره گسل نیشابور
بامداد ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ مشهد لرزید، این زلزله در حالی رخ داد که چند روز اخیر پیش‌بینی‌های فرانک هوگربیتس محل بحث کاربران ایرانی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، زلزله بامداد ۸ اردیبهشت در مشهد باعث ترس و نگرانی زیادی شد، تا جایی که برخی از شهروندان مشهدی ترجیح دادند شب را در خیابان‌ها صبح کنند. در همین خصوص مهدی زارع، استاد پژوهشگاه زلزله‌شناسی می‌گوید: «زلزله بامداد ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ با بزرگای ۴.۹ در نزدیکی نیشابور در ۴۴ کیلومتری مشهد اتفاق افتاد که طبعا باعث ترس مردم شد. گسل مسبب این زلزله البته همان گسل نیشابور است.»

زارع ادامه می‌دهد: «این گسل قبلا هم فعال بوده و ۲۹ دی سال ۱۳۹۰ هم زلزله‌ای با بزرگای ۵.۳ ریشتر نیز در همین منطقه رخ داده بود.»
این کارشناس با اشاره به اینکه طول شناخته شده گسل نیشابور حدود ۷۵ کیلومتر است، می‌گوید: «این گسل می‌تواند زلزله‌هایی با قدرت بیشتر از ۶ ریشتر هم داشته باشد که البته هیچ اطلاعاتی مبنی بر اینکه زلزله بامداد دیروز مقدمه زلزله بزرگتری باشد، نداریم. ضمن اینکه گسل‌های دیگر این منطقه شامل گسل بینالود، مشهد و ... هم وجود دارند.»

زارع با بیان اینکه منطقه خراسان رضوی منطقه مهمی از لحاظ سابقه زلزله است و زلزله‌های زیادی داشته، ادامه می‌دهد: «۱۲ سال پیش هم در همین منطقه زلزله داشتیم و این نشان می‌دهد که اگر گسلی مدتی فعال نباشد به این معنی نیست که دیگر زلزله در آن منطقه نخواهیم داشت.»
او با اشاره به پیش‌بینی زلزله‌ای در غرب ایران طی ۹ و ۱۰ اردیبهشت از سوی کارشناس هلندی می‌گوید: «براساس نقشه گسل نیشابور کانون زلزله بوده و مشخص است و هیچ ربطی به پیشگویی کارشناس هلندی ندارد درحالی که در فضای مجازی برخی زلزله مشهد را به پیشگویی فرانک هوگربیتس ربط داده‌اند که این طور نیست و نه ازلحاظ جغرافیا و مکان و نه زمان ربطی به پیشگویی او ندارد. ضمن اینکه پیش‌بینی زلزله در صورت امکان کاری علمی است و به پیشگویی و مباحثی از این دست ربطی ندارد.»

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->