راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

پلمب ۱۱۰ واحد مداخله‌گر پزشکی در مشهد | ۸۰ درصد مراجعه سرپایی مربوط به بخش خصوصی است

  • کد خبر: ۱۶۱۹۲۵
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۶
پلمب ۱۱۰ واحد مداخله‌گر پزشکی در مشهد | ۸۰ درصد مراجعه سرپایی مربوط به بخش خصوصی است
رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: در دوران کرونا،۴۰ پرونده مشکوک به شهادت در بین نیرو‌های پزشکی داشتیم که از این تعداد ۲۵ مورد احراز شهادت شدند که از بین این تعداد ۱۲ مورد از پزشکان هستند

دکتر علیرضا صداقت، رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد امروز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت هفته سلامت  در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: کمتر از ۱۱۰ مورد از پزشکان در مشهد کارتخوان ندارد و نباید این رقم را تعمیم به جامعه ۱۸ هزار نفری پزشکان در نظام پزشکی دانست.

وی افزود: از نظر اخلاق پزشکی هدف بیمار و بیماری است نه سلیقه مذهبی و سیاسی، لذا هدف جامعه پزشکی درمان بیماری است عدم ارائه خدمت به برخی افراد به دلایل مختلف نداریم، اما هرگونه شکایتی در زمینه اخلاق پزشکی را با جدیت دنبال می‌کنیم.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۱۰۰ مورد برخورد با مداخله گران پزشکی داشتیم که پلمب شدند، افزود:  نوع آگاهی مردم از پزشکان تخصص و داشتن پروانه افزایش یافته به طوریکه اخیرا مطب خانم جوانی که خود رامتخصص گوش و حلق و بینی بود معرفی کرده بود پلمب شد. 

صداقت خاطرنشان کرد: شورای عالی بیمه سلامت بعد از تصویب مجلس، سالیانه تعرفه‌های پزشکی را باید مشخص کند، ولی تاکنون دولت هنوز این مهم انجام نداده است و در ترکیب این شورا فقط یک نفر از سازمان نظام پزشکی حضور دارد که باعث شده سرانه سلامت در بخش خصوی نادیده گرفته شود.

به گفته وی، ۷۰ درصد سهم پزشک را باید سازمان‌های بیمه گر متقبل شود در حالیکه بیمه‌ها فقط هزینه بخش دولتی را تامین می‌کند و این مساله باعث شده در درمان بیماری‌ها مردم، گلایه‌مند باشند.

 بسیاری از جامعه پزشکی، ورشکسته هستند

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد ادامه داد: اگر دولت می‌خواهد بخش خصوصی سرپا بماند باید سازمان‌های بیمه گر را مکلف به پرداخت هزینه‌های درمان کند، تا هم مردم به راحتی درمان را سپری کنند و هم پزشکان دچار مشکلات نباشند.
صداقت خاطرنشان کرد: در حال حاضر بخش بسیاری از جامعه پزشکی، ورشکسته هستند.طبق قانون خدمات بیمه باید همگانی باشد نه اینکه فقط بخش دولتی را تامین کند ولی باید سازمان‌های بیمه گر، فقط ۲۰ درصد هزینه درمان در بخش خصوصی را متقبل شوند.

به گفته وی، استاندارد مدت ماندگاری بیمار در مطب پزشک به میزانی است که در رسیدگی به بیماری بیمار سپری می‌شود.

۸۰ درصد مراجعه سرپایی مربوط به بخش خصوصی است

وی در ادامه با بیان اینکه ۸۰ درصد مراجعه سرپایی مربوط به بخش خصوصی است، افزود: اما بیمه فقط ۲۰ درصد هزینه درمان را تامین می‌کند و این باعث می‌شود مردم در درمان بیماری‌ها گلایه مند باشند. 

وی اظهارداشت: متاسفانه در سازمان‌های بیمه گر، هر دارویی گران می‌شود محدودیت‌های غیر قانونی در دارو‌ها اعمال می‌کنند که دارو‌ها را از بیمه خارج میکنند و این مساله فشار بسیاری بر مردم وارد می‌کند.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: در طب بالینی تشخیص‌ها یکی نیست ظن بالینی و هنر پزشکی است که هیچ پروسه ماشینی جایگزین آن نیست لذا تفاوت‌های برداشت از بیمار وجود دارد البته منکر قصور پزشکی نیستیم.

وی تصریح کرد: اضافه دریافتی پزشکان و ارتباط مالی نامتعارف در بین پزشکان را تایید نمی‌کنیم هر گونه شکایتی از پزشکان شود پس از شکایت شهروندان در کمیسیون ماده ۱۱ پرونده‌ها بررسی می‌شود به تعزیرات حکومتی می‌رود و برخورد قانونی می‌شود.

صداقت با بیان اینکه مهمترین علل مهاجرت پزشکان، مسائل اقتصادی است، افزود: ۵۵۰۰ پزشک عمومی داریم، ۲ هزار و ۵۰۰ پروانه مطب دارند و فقط ۹۰۰ پزشک از این تعداد فعالیت می‌کنند، اشکال کار در نظام سلامت است.
به گفته وی، چرا پزشک عمومی باید در زمینه زیبایی کارکند، چون تعرفه‌های نظام سلامت پایین است و سازمان‌های بیمه گر هم متقبل هزینه‌ها نمی‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->