پیش‌بینی بورس برای فردا شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید
سرخط خبرها

اقتصاد، صنعت برق را دچار چالش کرده است

  • کد خبر: ۱۶۱۹۸۶
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵
اقتصاد، صنعت برق را دچار چالش کرده است
مدیرعامل شرکت توانیر کشور گفت: موضوع اقتصاد صنعت برق ما را دچار چالش کرده است باید به این موضوع حتما پرداخته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آرش کردی صبح امروز در بیست و هفتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: کرونا اثرات مخرب فراوانی به جای گذاشت. یکی از اثرات این بود که اجتماعی بودن را از ما گرفت. بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق با بیست و ششمین کنفرانس فرق دارد، زیرا موضوع اجتماعی بودن را به خوبی برای ما مشخص می‌کند.

وی با اشاره با اینکه اهمیت کنفرانس توزیع برق نسبت سایر کنفرانس‌ها بیشتر است، افزود: اکثر تحولات در صنعت برق دنیا در صنعت توزیع رخ داده است. امرز مرز‌ها تعاریف تغییر کرده و می‌توانیم شبکه‌های فوق توزیع را جز توزیع محسوب کنیم. صنعت توزیع برق صنعتی انعطاف پذیر است و اکثر تحولات در اینجا رقم می‌خورد. صنعت برق صنعت مهمی است، زیرا زندگی مردم با آن گره خورده است. نگاه خاصی در این صنعت به توزیع وجود دارد.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به خاموشی‌ها در سال ۱۴۰۰ بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ گرفتاری‌هایی در شبکه و ناترازی‌هایی به وجود آمد که محصول یک دوره طولانی از مشکلات اقتصاد صنعت برق بود. این موضوع نیز به دلیل ساختار‌های موجود بود، اما تلاش شد تا انعطاف پذیری در بخش توزیع ایجاد شده تا بخش خانگی با کمترین مشکل رو به رو شود.

کردی با اشاره به نصب کنتور‌های هوشمند در کشور تصریح کرد: در اجرای این موضوع بیشتر تمرکز بر رفع انشعابات غیر مجاز‌ها بود، اما اینکه چه اثراتی را برای مدیریت مصرف ایجاد می‌کرد، اثبات شده نبود. امروز بحث کنترل پذیری پس از رویت پذیری، وارد صنعت توزیع برق شده است که طی یکسال گذشته به خوبی دنبال شده است. از این دست موضوعات در صنعت توزیع زیاد است.

وی افزود: نباید در موضوعات تئوریک ابتدا به بحران برسیم تا به دنیال اجرایی سازی آن برویم یا ضرورت آن را بعد بحران متوجه شویم. این روز‌ها اصل موضوع در جلسات با وزیر نیرو مدیریت مصرف برق است. در این موضوع در طرح و برنامه‌های شناخته شده به این جمع بندی می‌رسیم که با چه ضعف‌هایی رو به رو هستیم. نکات مهمی در عرضه توزیع برق پیش رو داریم که باید بر روی آن‌ها کار کنیم و در نیمه راه هستیم. اراده دولت این است که این موضوعات ساماندهی شود.

کردی خاطرنشان کرد: موضوع خاموشی‌ها در سال ۱۴۰۰ به دلیل ایجاد محدودیت‌ها موجب شد که به موضوعات صنعت برق توسط دولت بیشتر پرداخته شود و تحولات عمده‌ای را ایجاد کرد. این خود یک فرصت شد. باید از این فرصت محدود استفاده شود و موضوعات کلان صنعت برق از جمله اقتصاد صنعت برق و ناترازی در آن بررسی و حل شود. طی سال قبل بالای یک میلون کنتور هوشمند در کشور نصب شد. پیش‌بینی شده این میزان تا امسال به بالای ۲ میلیون عدد برسد. به طور کلی موضوع اقتصاد صنعت برق ما را دچار چالش کرده است باید به این موضوع حتما پرداخته شود. بر روی تجدید ساختار مالی تاکید ویژه داریم و این موضوع نیازمند کار جمعی و نیازمند اراده جمعی است. تجدید ساحتار اداری نیز جز مباحثی است که مد نظر است.

وی با اشاره به نهضت کاهش تلفات برق افزود: کاهش تلفات در گذشته چالش بودی که با آن رو به رو بودیم و با عدد‌های بالایی رو به رو بودیم، اما طی این سال‌های گذشته این عدد کاهش یافته است.

مدیرعامل شرکت توانیر تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ به شکل قطعی و قابل اندازه گیری عدد مدیریت مصرف نزدیک به ۱۰ هزار مگاوات رسید. این موضوع را سامانه‌های اندازه گیری و کنتور‌های هوشمند اثبات می‌کنند و این عدد قابل توجه بود. اگر این عدد محقق نمی‌شد ممکن بود وضعیت نامناسبی در صنعت برق پیدا کنیم. تلاش می‌شود نسبت به سال ۱۴۰۱ موضوعات را بهتر پیگیری کنیم و امسال با تغییرات بیشتر از سال قبل قدم برمی‌داریم. با اولویت گذاری سعی شده تا رویت پذیری و کنترل پذیری در شبکه‌های توزیع را به سطحی برسانیم که با کمترین حجم بیشترین بار را کنترل و رویت پذیر کنیم. در بحث توزیع به دلیل حجم بالای مشترکین رویت پذیری و کنترل پذیری سختر است.

کردی افزود: امسال بحث طرح پاداش مشترکین خانگی مطرح بوده و وزیر نیرو کلیات آنرا را مطرح کرده اند و نحوه اجرای آن در شرکت‌های توزیع برق است. مدیریت مصرفی که امسال در نظر گرفته شده است، ۱۱ هزار و ۷۰۰ مگاوات است. باید در بخش خانگی مدیریت مصرف برق دو برابر سال گذشته و عددی بالای ۲۰۰۰ مگاوات باشد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->