قالیباف: عدم هماهنگی قوا منجر به تشدید ناترازی‌ها می‌شود + فیلم عراقچی: حاضریم مسیر مذاکره غیرمستقیم را بیازماییم ارتش روسیه: بیش از ۷۲ هزار خودرو نظامی اوکراین در «کورسک» را منهدم کردیم واکنش یمن به ادعای ترامپ مبنی بر بمباران نشست فرماندهان نظامی حمله جنگنده‌های آمریکایی به یک فروشگاه در یمن واکنش تند نتانیاهو به افشاگری‌های رئیس شاباک طرح جدید مصر برای آتش بس در غزه سفر مقامات ارشد نظامی فرانسه و انگلیس به اوکراین ۲ مصدوم در حمله توپخانه‌ای به اطراف کاخ ریاست جمهوری سومالی تسلیت رهبر انقلاب به حجت‌الاسلام والمسلمین قمی تظاهرات صد‌ها معترض در شهر‌های اروپایی علیه ترامپ قالیباف: حل مشکلات مردم نیازمند هماهنگی بین قوای سه‌گانه است پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام نیری گروسی: تأکید می‌کنم ایران سلاح هسته‌ای ندارد نشست مشترک سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فرمانده نیروی زمینی ارتش: یکی از قدرتمندترین ارتش‌های دنیا هستیم سردار سلامی: برای هر جنگی آماده‌ایم اوکراین تاسیسات انرژی روسیه را هدف حملات گسترده قرار داد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ادعا‌های مقامات آمریکایی علیه ایران تکرار شد ترامپ: پکن ضربه سختی خورد دولت چین به تعرفه‌های آمریکا واکنش نشان داد همه چیز درباره تعرفه‌های دونالد ترامپ رمان روسی شغال‌ها حریف شیر نمی‌شوند، درباره زندگی حماسی شهید سلیمانی فیلمی که دروغ ارتش صهیونیستی درباره کشتار نیروهای امدادی رفح را برملا کرد فرافکنی غرب درباره نیروهای نیابتی ایران | کارشناس سیاسی: اسرائیل، سگ هار آمریکا در منطقه است پزشکیان در دیدار عیدانه با مدیران و کارگزاران کشوری و لشکری: عزم دولت حل مشکلات معیشتی مردم است غزه، زیر آوار جنایت | ۵۰ هزار شهید در سایه سکوت شرم‌آور جهانیان انفجار اعتراضات در سالگرد تأسیس مایکروسافت | هوش مصنوعی، در خدمت جنگ یا صلح؟
سرخط خبرها

وزیر جنگ نتانیاهو از سفر به آمریکا منع شد

  • کد خبر: ۱۶۲۰۹۷
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۷
وزیر جنگ نتانیاهو از سفر به آمریکا منع شد
بنیامین نتانیاهو که خود پس از رسیدن به سمت نخست وزیری رژیم صهیونیستی در دولت جدید از سوی کاخ سفید به واشنگتن دعوت نشده، سفر وزیر جنگ خود را نیز ممنوع کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که نتانیاهو در هفته‌های اخیر دو بار مانع سفر یوآو گالانت وزیر جنگ خود به آمریکا شده است که دلیل آن ظاهرا دعوت نشدن خود نخست وزیر تا بدین لحظه است.

این شبکه صهیونیستی به نقل از یک منبع آگاه آمریکایی و یک منبع اسرائیلی اعلام کرد که نتانیاهو به گالانت گفته که نباید دو دعوت به واشنگتن و نیویورک برای دیدار با مقام‌های امنیتی را بپذیرد.

این گزارش می‌افزاید که ممنوعیت سفر وزیر جنگ به آمریکا به عنوان متحد اصلی اسرائیل غیر معمول است و می‌تواند پیامد‌های امنیتی داشته باشد.

هرچند بر اساس گزارش این شبکه صهیونیستی، گالانت در هفته‌های اخیر با مقام‌های دفاعی آمریکا در اسرائیل ملاقات داشته است.

در بحبوحه کودتای اصلاحات قضایی در سرزمین‌های اشغالی، کاخ سفید تا کنون از دعوت نتانیاهو به آمریکا خودداری کرده است.

دفتر گالانت از اظهار نظر در مورد این گزارش خودداری کرد درحالیکه دفتر نتانیاهو این گزارش را غیردقیق خواند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->