تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ امروز سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ پنتاگون ادعای حمله آمریکا به ایران را رد کرد موج نهم وعده صادق ۳ (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تشکیل نشست فوری شورای امنیت ملی آمریکا به دستور ترامپ وعده‌ای که صداقت آن، جهان را به شگفتی وا داشته است امانوئل مکرون: ما خواهان آتش‌بس هستیم رهگیری پدافند مشهد علیه اهداف متخاصم (بامداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران باید «توافقی» را که من به آنها گفتم امضا می‌کرد رسانه اسرائیلی: صهیونیست‌‌نشین‌ها در حال فرار به سمت قبرس هستند امیرخان متقی: مردم و حکومت افغانستان در کنار مردم و دولت ایران هستند افزایش فعالیت گشت‌های ایست و بازرسی بسیج در مشهد تلاش هلند برای ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا مقامات آمریکایی: قصد دخالت در جنگ علیه ایران را نداریم حملات ایران فعالیت یک پالایشگاه اسرائیل را متوقف کرد واکنش سازمان ملل به حمله اسرائیل به صدا و سیمای ایران توقف عرضه بنزین به مدت ۲۴ ساعت در اراضی اشغالی اسرائیل موج نهم عملیات وعده صادق ۳ آغاز شد| موشک‌ها روانه فلسطین اشغالی شدند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) بلژیک خواستار تحریم‌های بیشتر علیه اسرائیل شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شورای همکاری خلیج فارس: تجاوز اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است سرهنگ ایمان تاجیک سخنگوی عملیات وعده صادق ۳ شد سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به ایران را به‌شدت محکوم کرد هشدار آمریکا به اتباع خود در پی افزایش تنش‌های بین ایران و اسرائیل ایران: حملات عمدی اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران مستلزم اقدام فوری شورای امنیت است حزب الله شدیداً حمله اسرائیل به ساختمان صدا و سیما را محکوم کرد شهادت ۳ امدادگر هلال احمر در انفجار ساختمان صداوسیما ریزش سهام شرکت جنگنده سازی آمریکایی بعد از سرنگونی چهارمین جنگنده F-35 +جزئیات انهدام یک جنگنده F ۳۵ دیگر در تبریز
سرخط خبرها

مشهد ميزبان توليدكنندگان صنعت آب و كشاورزی كشور

  • کد خبر: ۱۶۲۸۲
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۰
مشهد ميزبان توليدكنندگان صنعت آب و كشاورزی كشور
با حضور معاونان وزیران نیرو و جهاد کشاورزی، نمایشگاه‌های کشاورزی و صنعت آب‌وفاضلاب افتتاح شد.
موسوی‌زاده- دیشب پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی هم‌زمان با سیزدهمین نمایشگاه صنعت آب‌وفاضلاب و صنایع وابسته در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد با حضور معاون وزیر نیرو، معاون وزیر جهاد کشاورزی، شهناز رمارم، عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر، مجتبی بهاروند، رئیس کمیسیون حمل‎‌ونقل و ترافیک شورای شهر و جمعی از مدیران شهری و استانی آغاز به کار کرد تا ۲۰۵ شرکت‌کننده داخلی و ۹۵ شرکت‌کننده خارجی حاضر در این نمایشگاه در فضایی به وسعت ۲۲ هزار مترمربع آخرین دستاورد‌های خود را به نمایش بگذارند.

معاون وزیر نیرو در حاشیه بازدید از این نمایشگاه در جمع خبرنگاران، ضمن ارزیابی مثبت از نمایشگاه به حضور شرکت‌کنندگانی از سراسر کشور اشاره و اظهار کرد: این موضوع نشان می‌دهد نیرو‌های فنی و تولیدکنندگان ما برای خودکفایی در حوزه تمام نیاز‌های بخش آب و کشاورزی عزم خود را جزم کرده‌اند.
 
قاسم تقی‌زاده‌خامسی همچنین با اشاره به مشکلاتی که تولیدکنندگان داخلی در جریان بازدید او از نمایشگاه مطرح کردند، گفت: بخشی از مشکلات مطرح‌شده به مسئله مواد اولیه برمی‌گردد؛ برخی مواد اولیه سهمیه‌بندی است و برخی هم افزایش قیمت داشته‌اند، با این حال نگرانی برای تولید وجود ندارد و امیدواریم هر سال این نمایشگاه پربارتر و بهتر برگزار شود.
او همچنین برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی را در ارتقای صنعت آب‌وفاضلاب مؤثر دانست. تقی‌زاده‌خامسی در پاسخ به سؤالی درباره یکپارچگی خدمات شرکت‌های آب‌وفاضلاب شهری و روستایی اظهار کرد: شرکت‌های آب روستایی و شهری یکپارچه شده‌اند و به‌تدریج در حال انتصاب مدیران آن‌ها هستیم.
مدیران پنج، شش استان منصوب شده‌اند. حدود ۱۰ هزار روستا داریم که آب‌رسانی پایدار به آن‌ها انجام نشده و این یکپارچگی برای تقویت حوزه آب‌وفاضلاب صورت گرفته است. زیرا شرکت‌های شهری از نظر نیروی انسانی و درآمد قوی‌تر هستند.
او ادامه داد: بر اساس آمار زمان آغاز به‌کار دولت یازدهم حدود ۹۰۰ هزار روستایی آب پایدار داشتند که امروز این عدد به ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر رسیده است و امیدواریم تا سال ۱۴۰۰، ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر دیگر به این عدد اضافه شوند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی نیز در حاشیه بازدید از این نمایشگاه اظهار کرد: اکنون خوداتکایی ایران در تولید تجهیزات و ادوات کشاورزی بین ۹۰ تا ۹۵درصد است.
کامبیز عباسی افزود: در حوزه ماشین‌های زراعت برنج، ماشین‌های باغبانی، برخی از فناور‌های نوین نظیر برداشت پنبه و تراکتور‌های سنگین و کمباین واردات داریم و این تجهیزات کشاورزی به‌طور عمده از کشور‌های آسیای جنوب‌شرقی و بخشی از کشور‌های اروپایی تأمین می‌شود.
به گفته وی، میزان وابستگی ایران در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی بین ۵ تا ۱۰ درصد است که با اقدامات انجام‌شده و رفع مشکلات ارزی تاکنون مشکلی در تأمین آن‌ها نداشته‌ایم و به‌دنبال بومی‌سازی تولید این تجهیزات هستیم.
این ۲ نمایشگاه تا ۱۲ بهمن‌ماه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ میزبان علاقه‌مندان به حوزه صنعت آب‌وفاضلاب و کشاورزی خواهد بود.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->