از غدیر تا قدس؛ مشهد هم‌پیمان ولایت و مقاومت | اجتماع شبانه مردم در حمایت از وعده صادق ۳ در میدان شهدا مشهد + فیلم حال‌وهوای موکب‌های غدیر در شهر مشهد و شادی مردم از عملیات وعده صادق ۳ + فیلم فعالیت رایگان حمل‌و نقل عمومی مشهد | افزایش فعالیت خط ۳ قطارشهری تا ساعت ۲۲ امشب و فردا شب (۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در محکومیت تجاوز رژیم صهیونی به جمهوری اسلامی ایران مردم مشهد مقدس در محکومیت حمله وحشیانه اسرائیل به خیابان آمدند + فیلم (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرویس‌دهی رایگان حمل‌ونقل عمومی مشهد برای راهپیمایی مردم مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری راهپیمایی گسترده مردم مشهد در محکومیت حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) تمام پرواز‌های فرودگاه مشهد لغو شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس جلوگیری از هدر رفت ۶ هزار مترمکعب آب با ذخیره‌سازی در دریاچه بوستان غدیر ابراز امیدواری معاون ترامپ درخصوص به‌نتیجه‌رسیدن مذاکره با ایران سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز عید غدیر (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی شب عید غدیرخم ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همدلی زوج‌های جوان مشهدی در پویش اطعام عید غدیر ۱۴۰۴ ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان افتتاح خواهد شد اجرای عملیات تعریض خیابان خیام شمالی در مشهد (۲۱ خردادماه ۱۴۰۴) علت نقص فنی خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرهنگسراهای مشهد میزبان شهروندان در دهه مبارک فجر

  • کد خبر: ۱۶۳۲۲
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۲
فرهنگسراهای مشهد میزبان شهروندان در دهه مبارک فجر
صدرا یوسفی گفت: ۱۵برنامه در قالب فضاآرایی و اجرای برنامه‌هایی با مضامین انقلابی در سطح شهر و فرهنگسراها برای شهروندان در دهه فجر در نظر گرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، صدرا یوسفی، معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: ۱۵برنامه در قالب فضاآرایی و اجرای برنامه‌هایی با مضامین انقلابی در سطح شهر و فرهنگسراها برای شهروندان در دهه فجر در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: برگزاری «جشن انقلاب» از ۱۲ تا ۱۷ بهمن ماه و برپایی ۱۹ نمایشگاه با موضوع «عکس انقلاب» تا ۲۲ بهمن ماه، اکران فیلم‌های «ماجرای نیمروز» و «سیانور» در سینما انقلاب و برپایی جشنواره «آواها و نماواها» از ۱۲ تا ۲۱ بهمن ماه در سطح فرهنگسراها از جمله این رویدادها ست.
 

صدرا یوسفی در این خصوص گفت: همچنین فرهنگسرای پایداری ۱۹بهمن ماه مراسمی با محوریت شهید سردار قاسم سلیمانی با حضور مادران و همسران شهدا و تور بازدید مدارس از معراج شهدا را برگزار می‌کند.

وی ادامه داد: «زنگ انقلاب» نیز ویژه برنامه‌ای است که توسط فرهنگسراهای انقلاب، خانواده، انتظار، رسانه، غدیر، بهرمان، حجاب، قرآن و عترت، کودک و آینده و الهیه از ۱۶ تا ۲۱ بهمن ماه در مدارس حاشیه ‌شهر اجرا خواهد شد.

معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد ادامه داد: «شب شعر انقلاب» از ۱۲ تا ۲۱ بهمن ماه به میزبانی فرهنگسراهای انتظار، بهشت، غدیر و انقلاب برگزار می‌شود.

صدرا یوسفی گفت: در حوزه فضاآرایی شهری، نصب ۳۲۰۰ پرچم ایران ستونی در میادین و مسیرهای اصلی شهر، ۱۲۰۰ پرچم ایران و بیرق در محدوده حرم مطهر رضوی و میدان آزادی و استقرار ۱۲ پرچم بزرگ ایران در ۱۲ نقطه شهری در دستورکار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->